Merhaba arkadaşlar hamilelikle beraber yüzümde kizariklik oluştu. Bi doktora gittim hamilelik ve stres etkenli dedi. Başka doktora gittim ne olur olmaz ana testi yapalım dedi. Gittiğimde kol bacak ve sırtımda kaşıntı yoktu. 1.5 hafta içinde inanılmaz bi şekilde kaşıntı ve döküntü yaşadım. Ben hamilelik kaşıntısı olabilir diye düşünürken testin pozitif olduğunu söyledi cildiye doktorum. Hemen romatolojiye yönlendirdi. 6 7 tane test yapıldı fakat 2 tanesi ayni gün sonuclandi. Doktor böbrege tutulma yok bu iyi birsey dedi. Sle veya dle oldugum herhangi bir organima tutulmadigiyla mi belli oluyor? Test sonucunda mi ortaya çıkacak? Kendime mi üzüleyim bebeğime mi eşime mi anneme mi bilemedim. Çok kötüyüm hamilelik duygusalligi ve okuduklarım yerle bir etti beni. Desteğe ihtiyacım var. Fakat eşime de anneme de yüklenemiyorum üzülürler diye kendi kendime ağlıyorum gizliden. Doktorum bebeğin kalp atışlarında problem yok gayet sağlıklı gözüküyor dedi. Cuma aksami da ayrıntılı ultrasona gidicem çok korkuyorum. Kortizon ve vitamin verdi romatologum onları kullanıyorum iki gündür.