Merhaba arkadaşlar bende sle hastasiyim önceden yazmistim ben sadece su konuda arkadaşlara bilgi vermek istiyorum sakin yanlis anlamsinlar lütfen doktorlarinizin verdiği ilaclari düzgün kullanin sakin kendi kendi kendinize kesmeyin çok sakincali özellikle hamile olacak arkadaşlar basimdan şöyle birşey geçti benim hastaneye ilk kez yarim gecen ramazan da arifeden birgün önce ve yanimda 20 yasinda benle ayni rahatsizlikta bir hamile arkadaş vardi 3 aylik kendi kendine ilaclarini birakmis hic danismandan ya bebek ya anne dediler ve arife sabahi düşük yapti buyuzdrn lütfen doktorunuz ne diyosa onu yapin tek bir doktora bagli kalmayin ben önceden Hacettepe de idim bu ilk hastaneye yatiktan sonra gatada iki doktor buldum dallarinfa en iyisi diye bilirim ana bilim dali baskani prf. Dr. Salih pay kardiyoloji ana bilim dali baskani atila iyisoy bu iki doktorum dan allah razi olsun çok iyi ilgilebiyolar onlar sayesinde ameliyat masasında değilim üniversite hastanelerine kalsa hemen ameliyata alicaklar zaman varken oyuzden dojtorlarinizi hastaliginiz la ilgili bilgileri dikkatli alin biraz uzun oldu ama kusura bakmayin
Herkeze bol geçmiş olsun ...
Herkeze bol geçmiş olsun ...