selam.ben sle hastasıyım.ve 5 yaşında bi kızım var allaha şükür sağlıklı benimde hamileliğim çok iyi geçmişti tek sorun erkekn doğum yaptım 1 ay önce.ama küveze bile girmedi kızım.doğumumu sezeryan yaptım bebek ters olduğu için.ve hamileliğim boyunca bütün ilaçlarımı kullandım doktor kontrolundeydim.diceklerim bunlar şimdilik.sormak istedğin varsa cevaplarım seve seve..
merhabalar ben lupus oldugumu 15 gun once ogrendim.ogrenene kadar 4 yil gecti.1 hamilelikte 6 aylik olu dogum yaptim.lohusalikta dvt gecirdim.1,5 yil tedavi gordun oldu.m.bacagim iyilesti.yine hamile kaldim bende leiden mutasyon factor 5 cikti.bunun icin kan sulandirici aldim ama bebek 8 haftalikkeni oldu.1 yil yine denemedim.tekrar 3 ay once 4 aylik bebegimin tekrar kalbinin durdugunu ogrendim.yapilan testler sonuco sle hastasi oldugum ortaya cikti hacettepe sedat kiraza gidiyorum o simdi tedavi verdi.benimle ayni problemi yasayan var mi rahatlamak ve cocugumu kucagima almak istiyorum lutfen lupuslu hamile olan dogum yapmis bayanlarla gorusmek istiyorum.bana umut olsunlar
Hiç üzülmeyin 3 tüp bebek uygulaması oldu ilki tuttu ikizlerdi ama düşükle sonuçlandı tabii ben o zamanlar hasta olduğumu bilmiyordum arakasından kendiliğinden hamile kaldım ama ateş yükselmesi ile dr gittim bir sürü tadeviden sonra hastalığıma teşhis konuldu ama bebeği kurtaramadık sonra 2 sefer daha tüp bebek uygulaması oldu onlar tutmadı uzun bir aradan sonra tekrar hamile kaldım Allahıma çok şükür bebeğimi kucağıma alabildim ilçlarımı düzenli içtim iğnemide kendim vurdum herşey sorunsuzdu Artık paranın ve umudun bittiği anda bebeğim olmayacak dediğimiz anda geldi bebeğimiz sizde umudunuz yitirmeyin ve çok dua edin biz 500 yasin okuttuk her kişiye bir tane düşecek şekilde bir çok kişinin nefesi ve duası katıldı duamıza ayrıca salatı tefriciyede okudum ve okuttum birde hamile kalınca düşük olmaması için okunacak dualarda var isterseniz burayada yazabilirim Allah herkese cennet kokulusunu nasip etsin
merhabalar bende 18 senedir lupus hastasıyım.yaklaşık 22 gün önce doğum yaptım.38.haftada doğumum sezeryanla oldu.şüükür bebeğimde ve bende herhangi bir sorun olmadı.bende ilaçlarımı kullandım tabiki hepsini değil doktor birçoğunu kesti.hergün iğne vurulmam gerekti hamilelikten dolayı.şimdilik söyleyebileceklerim bunlar
merhabalar ben lupus oldugumu 15 gun once ogrendim.ogrenene kadar 4 yil gecti.1 hamilelikte 6 aylik olu dogum yaptim.lohusalikta dvt gecirdim.1,5 yil tedavi gordun oldu.m.bacagim iyilesti.yine hamile kaldim bende leiden mutasyon factor 5 cikti.bunun icin kan sulandirici aldim ama bebek 8 haftalikkeni oldu.1 yil yine denemedim.tekrar 3 ay once 4 aylik bebegimin tekrar kalbinin durdugunu ogrendim.yapilan testler sonuco sle hastasi oldugum ortaya cikti hacettepe sedat kiraza gidiyorum o simdi tedavi verdi.benimle ayni problemi yasayan var mi rahatlamak ve cocugumu kucagima almak istiyorum lutfen lupuslu hamile olan dogum yapmis bayanlarla gorusmek istiyorum.bana umut olsunlar
merhaba banada lupus teşhisi 1 yıl önce kondu ayrıca bende antifosfolipid sendromu var şuanda ankarada tedavi görüyorum. inşallah bende Allahın izniyle bebek sahibi olmayı istiyorum .sizde ne kadar süre sonra hamilelik için izin verildi (herkesde farklı olur ama)işte insan yinede merak ediyor .Allah analı babalı büyütsün.
merhaba bende 1 yıl önce öğredim sle olduğumu benimde 11 haftalıkken kalbı durdu ve ondan 6 ay sonra lupuslu oldugum belli .şimdi bende sedat kiraz'a gidiyorum kadın dogum dr sinan bekaç ikiside hacettepe de bende bekliyorum tedavi sonucunda olur inşallah.Ayrıca bende antifosfolipid sendromuda var.1 yıl tedaviye devam ediyorum.
sedat beye gidiyormusunuz yeni okudum ben de suan bekliyorum ekim ayi gibi ancak izin veririm dedi.benimde 1 yil olacak doktora guvenmeliyiz baska care yok.msn adresimi verebilirim goruselim.ii aksamlar
merhabalar bende 18 senedir lupus hastasıyım.yaklaşık 22 gün önce doğum yaptım.38.haftada doğumum sezeryanla oldu.şüükür bebeğimde ve bende herhangi bir sorun olmadı.bende ilaçlarımı kullandım tabiki hepsini değil doktor birçoğunu kesti.hergün iğne vurulmam gerekti hamilelikten dolayı.şimdilik söyleyebileceklerim bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?