merhabalar ben lupus oldugumu 15 gun once ogrendim.ogrenene kadar 4 yil gecti.1 hamilelikte 6 aylik olu dogum yaptim.lohusalikta dvt gecirdim.1,5 yil tedavi gordun oldu.m.bacagim iyilesti.yine hamile kaldim bende leiden mutasyon factor 5 cikti.bunun icin kan sulandirici aldim ama bebek 8 haftalikkeni oldu.1 yil yine denemedim.tekrar 3 ay once 4 aylik bebegimin tekrar kalbinin durdugunu ogrendim.yapilan testler sonuco sle hastasi oldugum ortaya cikti hacettepe sedat kiraza gidiyorum o simdi tedavi verdi.benimle ayni problemi yasayan var mi rahatlamak ve cocugumu kucagima almak istiyorum lutfen lupuslu hamile olan dogum yapmis bayanlarla gorusmek istiyorum.bana umut olsunlar
aradan çok uzun zaman geçmiş ama durumuz nedir merak ettim. banada 2011 Eylül ayında teşhis kondu.hamile kaldım emboli ve dvt geçirdim ama bilmediğim için 3 ay hasta dolaştım. 12 haftalıkken kabi durduğu için kürtaj oldu.
romotolog'a gidiyorum hamilelik düşünüyorum ama korkuyorum.hangi kadın doğumcuya gideceğimi de bilmiyorum.