E
EU1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU1
illa toplumsal duyarlılık tarzı mı olcak
hoca nası bi hoca konuyu aşk olarak belirlesen belki dikkatini çekebilirsin ama böle şeylere müsaade etmiosa
konu ankara olabilir sokaklarda dolaşır ve hiç tanımadığın insanlara ankarayı sorarsın resimler çekersin falan
sunumunun adıda kimyonun karesinden ankara olur
edebiyatı seviyorsan romanın gelişimini yazarları ile ve dönem akımları ile inceleyebilirsin...
tiyatro gelişimi de olabilir.
film endüstrisini baz alırsan çok materyal bulabilirsin.../yeşilçamın başlangıcı ve sonu mesela....aktör ve aktrisleri ile beraber....
diyetlerin iç yüzü veya diyet endüstrisi olabilir....
ya da edgar ellen poe veya virginia woolf gibi yazarların enteresan hayatları ve eserleri olabilir....
çocuk psikolojisi ve tv.......
çocuklardaki algılamayı azaltan etkenler......
madem bilgisayar dersi o zaman konudan çok o programı iyice bilip bilmediğine göre değerlendirilmez mi.. konu ne alaka yani bilgisayar dersinde.. belli bi konu vermiyosa istediğini seçersin ne biliceksin hocanın ilgi alanına giricek konuları..power point sanırım yanlış anlamadıysam bahsettiğin slayt programı? konu versin o zaman allah allah ben böyle saçma şey duymadım yani ilgisini çekmeyen konu seçilince direkt kaldın demek de noluyo..beğendiği bi ünlü varsa onun hayatını ele alabilirsin bence, ben öyle yapmıştım ama bizim bilgisayar dersi 1. sınıftaydı o da var.. arkaya müzik de koydum audrey hepburn'ün hayatını ele aldım her sayfaya fotoğraflarını koydum altına da yazılar yazdım.. gayet de yüksek puan alıp geçtim.. bilgisayar dersinde konuya göre not vermek de neyin nesi..hocanla konuş bence kesin konu belirtsin değilse bırakmaya hiç hakkı yok programı bilip iyi kullandığın sürece!