SKY Türk Erdoğan'ı 1. Cumhurbaşkanı ilan etti!

BDV bölümüne konu açarak mı yapıyorlardı. Gerçekten terbiyesizlik yapmışlar görsem sesim çıkardı.
bende aynı sizin gibiydim empati yapıyordum dediklerim siyaset konusunda yazılan şeyler..her türlü kışkırtma mevcut..Atatürke tapıyormuşuzda vs vs..açıkça Atatürke karşıyım yazanlar bile oldu..zaman değişti artık..[/QUOTE]
Ya tabi karşılıklı hiç hoş olmayan şeyler yapılıyor. Çirkin kıştırtmalar da mevcut. Hele hele Bunlara Atatürk ün dahil edilmesi afedilemez. Ben net bir taraf tutmadığım için empati kurabiliyorum. Bizim arkadaşla konumuz farklı ben dün onun bdv konusuna yorum yaptım o hırsınız alamayıp bu gün burdaki yorumuma taşıdı :)[/QUOTE]inkılaplara karşı olanlar var..harf inkılabı,giyim inkılabı na karşı olanlar..şeriatı meth edenler var..bu gün demeokrasi nasıl dilediğince saptırılabiliyor ve boşluklar değerlendirilebiliyorsa şeriatta aynı şekilde olur..insanlar bunu düşünemiyormu..liderlik en doğru insanı bile değiştirebilir mevki vs..nitekim değiştirdide..

İlk mesajımda yazdım kalbimin ilk cumhurbaşkanı diye,ilgilendirmediği halde alıntı yapmanız komik olmuş.....
Evet
her durumda, her zaman ve her yerde Son sözü sen söylemelisin.
Müthiş bir kalbin ve
Kalbinin,
kusursuzluğu şaibe kaldırmaz
bir
Reisi Cumhuru var.
Devam et bacım "şu An" sana güzel

haaa herkes fıkır ve dusuncelerını yazmakta özgür
SIZ BURDA FIKIRLERINIZI NASIL YAZIYORSUNIZ BENDE YAZABILIRIM ..
yanı herkeste erdoganı sevmk zorunda degıl kı grupundN baska kımse sevmıyor
Aaa bak ortak noktamız varmış, Bende bayılmıyorum :) Ama insanları tahrik edecek birşey de yazmıyorum.[/QUOTE]
Ben ınsaları mı tahrık edyorum canım dun bdv de 10satır yazan kım ...
Onu gectım neymıs syknın q.cumhurbaskanıymıs gelde burdan yak
ILK VE SON CUMHURBASKANIMIZ MUSTAFA KEMAL ATATURK .....
bıde dun dertımı anlatmaya calıstım kıskırtmaya degıl kı empati kurun benım ne demek ıstedıgımı anlarsınız

haaa herkes fıkır ve dusuncelerını yazmakta özgür
SIZ BURDA FIKIRLERINIZI NASIL YAZIYORSUNIZ BENDE YAZABILIRIM ..
yanı herkeste erdoganı sevmk zorunda degıl kı grupundN baska kımse sevmıyor
Aaa bak ortak noktamız varmış, Bende bayılmıyorum :) Ama insanları tahrik edecek birşey de yazmıyorum.[/QUOTE]
bıde dun dertımı anlatmaya calıstım kıskırtmaya degıl kı empati kurun benım ne demek ıstedıgımı anlarsınız

Aaa bak ortak noktamız varmış, Bende bayılmıyorum :) Ama insanları tahrik edecek birşey de yazmıyorum.
bıde dun dertımı anlatmaya calıstım kıskırtmaya degıl kı empati kurun benım ne demek ıstedıgımı anlarsınız[/QUOTE]
Atatürk'le onu kıyaslayarak haksızlık yaptığını düşünmüyormusun Allah aşkına. O kim Atatürk kim benim ne onla ne başka biriyle Atatürk ü aynı kefeye koymaya vicdanım el vermez, biri ki imkansızlıklar dahilin de, tüm yurdu tek vücut tek yürek haline getirip sıfırdan bir Ülke kurmuş, biri sonradan siyasete atılmış, birçok şeyde hazıra konmuş 2 hareketiyle taraftar kazanmış gelip geçici biri. Bu millet kimleri tepeye çıkarıp bi anda alaşığı etmiş onumu etmeyecek. Yanlış adamın Atatürk le üzerine gidiyorsun. Benim Atatürk e olan hayranlığımı, sevgimi sınama. Tayyipçide olabilirdim bu benim Atatürk ü sevmediğim anlamına da gelmezdi.

Atatürk'le onu kıyaslayarak haksızlık yaptığını düşünmüyormusun Allah aşkına. O kim Atatürk kim benim ne onla ne başka biriyle Atatürk ü aynı kefeye koymaya vicdanım el vermez, biri ki imkansızlıklar dahilin de, tüm yurdu tek vücut tek yürek haline getirip sıfırdan bir Ülke kurmuş, biri sonradan siyasete atılmış, birçok şeyde hazıra konmuş 2 hareketiyle taraftar kazanmış gelip geçici biri. Bu millet kimleri tepeye çıkarıp bi anda alaşığı etmiş onumu etmeyecek. Yanlış adamın Atatürk le üzerine gidiyorsun. Benim Atatürk e olan hayranlığımı, sevgimi sınama. Tayyipçide olabilirdim bu benim Atatürk ü sevmediğim anlamına da gelmezdi.[/QUOTE]
Neyse senınle anlastıgımozı dusunuyorum canım ıyı gunler sıze .

benim içim şişiyor sen nasıl sabrediyorsun bilmiyorum.

benim içim şişiyor sen nasıl sabrediyorsun bilmiyorum.
Valla Allah bana bir sabır ihsan etmiş ki sorma Bazen ben bile kendime şaşıyorum, taş olsa çatlar Ama hala beni çatlatamadılar, antremanlıyım ondan olsa gerek

Bu vesileyle bir konuya da açıklık getireyim, arkadaşlar banlı üyeleri eskiden olduğu gibi gri olmadıkları ve kullanıcı isimlerinin altında Geçici olarak pasiftir yazısı görmediğinizden banlanmadı sanıyorsunuz ama banlılar, üyelerin kullanıcı adının üstü çiziliyor banlandıklarında.
Hem banlı olmasalar burda laf atıyorsunuz cevap verirlerdi değil mi?

Tıklayın profile ve Saraylim ismine bakın, üstü çizik yani banlı.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?members/saraylim.354004/

çok zor başkası bu kadar tarafsız olabilir mi bize bilmiyorum samimiyetimle söylüyorum görevi bırakma yoksa yandık :)

çok zor başkası bu kadar tarafsız olabilir mi bize bilmiyorum samimiyetimle söylüyorum görevi bırakma yoksa yandık :)

12 yıldır kendilerinden kendileri bile sıkılmış ki tayyip amcam 'kendime yeni bir ben lazım kendime yeni bir Türkiye lazım' diye diye geziniyo ortalıkta.
ama şu doğru euroları sıfırlama özelliği olan 'ilk' cumhurbaskanı o

bun
Evet
her durumda, her zaman ve her yerde Son sözü sen söylemelisin.
Müthiş bir kalbin ve
Kalbinin,
kusursuzluğu şaibe kaldırmaz
bir
Reisi Cumhuru var.
Devam et bacım "şu An" sana güzel
dan önce de size güzeldi.....hep bana olmaz ....bi sana bi bana

erdoğan bizim mahalleye muhtar apartmana yönetici olsun kursun yeni düzeni erdoğan dan öncesini saymıyorm 1. muhtarım diye hitap edicem söz valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…