SKY Türk Erdoğan'ı 1. Cumhurbaşkanı ilan etti!

Takim tutar gibi siyaset yapan bir grup varken seçimden çok derbi havasinda bir psikoloji oluyor insanlarda bu nedenle güzel parmaklarımizi yormayalim

ve ayrıca basın diye bir mecra kalmadi türkiyede ciddiye almayiniz

Keşke takım tutar gibi siyaset yapılsa. Takım tutanlar takımlarının başarı ve başarısızlıklarını kabul ederler. Ayrıca tuttukları takımı dini inanç gibi benimsemezler.
Malesef Türkiye'de gazete basın; kökünden kesilmiş dile benziyor.

Zaten takım tutulur gibi tutuluyor :) taraftarlar da pek farklı değil birbirlerine giriyorlar, takımları başarısız olsada olağan üstü bir şekilde koruyorlar

Zaten takım tutulur gibi tutuluyor :) taraftarlar da pek farklı değil birbirlerine giriyorlar, takımları başarısız olsada olağan üstü bir şekilde koruyorlar
Yanı bu durumda bırbırılerıne gırmelerını dogal buluyorsunuz dımı .
pesttttttttttttttttttttt dogrusu tayyitle mutluluklar

Gün olur devran döner...Daha düne kadar Pensilvanya'ya toz kondurulmuyordu.Şimdi ne oldu ?
Aaa meğerse yurtlarda çocukların beyni yıkanıyormuş,tüü neler yapmışlar.Hııı hiç bilmiyorduk sanki...
Yine daha düne kadar Hakan Şükür başköşede,prensler gibi arzı endam ediyordu.
O gün onları tutanlar,bugün nasıl çark ettiyse aynı akıbet bugün peşinden gidilenler için de gayet olası.
Sonra da aaa biz bilmiyorduk,meğer neler yapmışlar derler.

Yanı bu durumda bırbırılerıne gırmelerını dogal buluyorsunuz dımı .
pesttttttttttttttttttttt dogrusu tayyitle mutluluklar
Sen beni yanlış anlamışsın canım, ben taraf olduğum için değil. Tavır hoş olmadığı için cevap yazmıştım sana, hala değişen birşey olmamış :)

inkstrap, post: 36729222, member: 548251"]Sen beni yanlış anlamışsın canım, ben taraf olduğum için değil. Tavır hoş olmadığı için cevap yazmıştım sana, hala değişen birşey olmamış :)[/QUOTE]

haaa herkes fıkır ve dusuncelerını yazmakta özgür
SIZ BURDA FIKIRLERINIZI NASIL YAZIYORSUNIZ BENDE YAZABILIRIM ..
yanı herkeste erdoganı sevmk zorunda degıl kı grupundN baska kımse sevmıyor

yanı herkeste erdoganı sevmk zorunda degıl kı grupundN baska kımse sevmıyor[/QUOTE]
Aaa bak ortak noktamız varmış, Bende bayılmıyorum :) Ama insanları tahrik edecek birşey de yazmıyorum.

yanı herkeste erdoganı sevmk zorunda degıl kı grupundN baska kımse sevmıyor[/QUOTE]

[/QUOTE]
çapulcular,ananıda al git diye halkına hitap etmek kışkırtıcı değil herhalde...akp ciler bizi boy boy tayyip posterleri ile kışkırtmaya çalışırken kimse ses çıkarmıyordu

[/QUOTE]
çapulcular,ananıda al git diye halkına hitap etmek kışkırtıcı değil herhalde...akp ciler bizi boy boy tayyip posterleri ile kışkırtmaya çalışırken kimse ses çıkarmıyordu[/QUOTE]
BDV bölümüne konu açarak mı yapıyorlardı. Gerçekten terbiyesizlik yapmışlar görsem sesim çıkardı.

çapulcular,ananıda al git diye halkına hitap etmek kışkırtıcı değil herhalde...akp ciler bizi boy boy tayyip posterleri ile kışkırtmaya çalışırken kimse ses çıkarmıyordu[/QUOTE]
BDV bölümüne konu açarak mı yapıyorlardı. Gerçekten terbiyesizlik yapmışlar görsem sesim çıkardı.[/QUOTE]
bende aynı sizin gibiydim empati yapıyordum dediklerim siyaset konusunda yazılan şeyler..her türlü kışkırtma mevcut..Atatürke tapıyormuşuzda vs vs..açıkça Atatürke karşıyım yazanlar bile oldu..zaman değişti artık..

[/QUOTE]
Kım kımı kıskırttı anlamadım af buyur
Neyse senınle polemıge gırmek ıstemıyorum selametle bye.

Birde bana Yorum yaz dersiniz Siyaset topiğine arkadaş siyaset konuşmayı,tartışmayı,üslubu,bilgiyi bilmeyenlerle ben burda ne yazışayım ki...anca kopyala yapıştırlar,pelesenk olmuş cümleler ..neyse bi dokundurup kaçayım ben..size iyi çene çalmalar hanımlar aman dikkat ocaktaki yemeği yakmayın kavga edecem diye (el parantez tartışma değil kavga etmek derler sizin yaptığınıza)ha bir de tv de öğrendiklerinizle tartışmasaydınız çok güldüm okurken...her iki görüşede

çapulcular,ananıda al git diye halkına hitap etmek kışkırtıcı değil herhalde...akp ciler bizi boy boy tayyip posterleri ile kışkırtmaya çalışırken kimse ses çıkarmıyordu
BDV bölümüne konu açarak mı yapıyorlardı. Gerçekten terbiyesizlik yapmışlar görsem sesim çıkardı.[/QUOTE]
bende aynı sizin gibiydim empati yapıyordum dediklerim siyaset konusunda yazılan şeyler..her türlü kışkırtma mevcut..Atatürke tapıyormuşuzda vs vs..açıkça Atatürke karşıyım yazanlar bile oldu..zaman değişti artık..[/QUOTE]
ATATURKCUYUM ......
VE ASLA GERI ADIMIM OLMAZ BASKALARI GIBI ..

bende aynı sizin gibiydim empati yapıyordum dediklerim siyaset konusunda yazılan şeyler..her türlü kışkırtma mevcut..Atatürke tapıyormuşuzda vs vs..açıkça Atatürke karşıyım yazanlar bile oldu..zaman değişti artık..[/QUOTE]
Ya tabi karşılıklı hiç hoş olmayan şeyler yapılıyor. Çirkin kıştırtmalar da mevcut. Hele hele Bunlara Atatürk ün dahil edilmesi afedilemez. Ben net bir taraf tutmadığım için empati kurabiliyorum. Bizim arkadaşla konumuz farklı ben dün onun bdv konusuna yorum yaptım o hırsınız alamayıp bu gün burdaki yorumuma taşıdı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…