- 26 Nisan 2008
- 21.009
- 7.623
- 773
- 39
- Konu Sahibi AvukatAnne
-
Sağol cnm yarın kontrol varÇok yatay duruyor ama kıza benzettim sanki. Allah gönlüne göre versin canım
Canım çok bulanık çıkmış kafatasının şekli çok belli olmuyor ama çene yapısından erkeğe benzettim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBugun bu konuyla kafayi bozdum
Rica etsem bizede bakarmisiniz.
Bugun cekildi tam 12.0 gunluk
Simdiden tesekkur ederimAvukatAnne
Eki Görüntüle 1845094
Canım çok bulanık çıkmış kafatasının şekli çok belli olmuyor ama çene yapısından erkeğe benzettim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Erkek gibi maşallah çok tatlı :)Eki Görüntüle 1846793 sizce benim bebisim nedir :)
kusurum bakma olurmu :)Sanirim tahminde bulunmami istedigin icin etiketledin ama benim bi bilgim yokAvukatAnne
Musait oldugunda arkadasada tahminde bulunurmusun
kusurum bakma olurmu :)
Amin cnmbenim Rabbim cumlemize nasip etsinNe kusuru canm
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin yavrunu
Merhaba
Bu da benim bebeğimin resimleri 16. hafta ve 18. haftalar
Tahminde bulunan arkadaşa şimdiden çok teşekkür ederim
Eki Görüntüle 1849440 Eki Görüntüle 1849441
Çok tatlı bir oğlan gördüm sanki
Kızlar nedir bu skull teorisi? Kemik yapısına göre anlaşılıyormuş güya ama nasıl?? Bilen biri aydınlatırsa çok sevinirim :)
12.04.2016
Dünden beri ben bayaa bi kafaya taktım bu teoriyi, bir sürü yerden araştırdım, üşenmedim ingilizce makaleler bile okudumAmaaaa sonunda anlamayı başardım. Tabiki kimse %100 doğru demiyor ancak antropologlar tarafından tanımlanan bayan ve erkek kafatası yapısını fetüse uyarlamışlar. Şimdi şöyle oluyor. Erkek kafatası: geniş, kare yapılı alın tarafı daha düz çene yapısı ise yuvarlak, bayanların kafatası ise daha narin ve boyun tarafından daha yuvarlak alın tarafı daha bombeli çene ise sivri. Kendiniz de bu bilgilere göre tahminde bulunabileceğiniz gibi 12 hafta ve üzeri ultrason resimlerinizi buradan paylaşırsanız yorum yapabilirim.
Allah bağışlasın canım hakikaten yüzünü kapatmış, utangaç olacak belli :)) Kemik yapısı da çok kavisli görünüyor aslında ama benim de içimden kız demek geçti. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :))yüklemeyi unuttum heyecandan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?