- 13 Kasım 2018
- 678
- 232
- 33
- Konu Sahibi AvukatAnne
-
Canim kafa sekline gore meltem cok guzel tahminler yapiyor usg bana net gelmedi icimden erkek demek gecti gonlundeki hayirlisiyla olsunbizede yorum yaparmsınız kızlar kafa şekl, yüzü çok net cıktı 12+0 burda :))))
A Anneolmakmucize
meltem baktı zaten erkek dedi kuzumCanim kafa sekline gore meltem cok guzel tahminler yapiyor usg bana net gelmedi icimden erkek demek gecti gonlundeki hayirlisiyla olsun
canım bn hiç anlamam ama içime erkek doğdukızlarr selammm tahminlerinizi bekliyorum 16+4 karından usgEki Görüntüle 2292709
Erkek diyorumkızlarr selammm tahminlerinizi bekliyorum 16+4 karından usgEki Görüntüle 2292709
ya sen erkek diyorsun benim doktorda 16 ya kadar erkek diyordu hatta ikili teste perinotoloji uzmanı %100 erkek dedi pipi falan gösterdi şimdi %100 kız diyor şaşkınlık içindeyimmm yanılmış olabilirmi acaba sen neye göre erkek dedinErkek diyorum
Kaç haftalık acaba nub 11 yada 12 hafta usg olmalı nub göremedimkızlarr selammm tahminlerinizi bekliyorum 16+4 karından usgEki Görüntüle 2292709
Kiz gibi nubu paralel geldi banakızlarr selammm tahminlerinizi bekliyorum 16+4 karından usgEki Görüntüle 2292709
Nub kismi cok net gorunmuyor hafif bir cikinti var ben tahminimi erkekten yana kullanicam
Bana da tahminde bulunurmusunuzErkek bebiş
Erkek gibiBana da tahminde bulunurmusunuz11+3
Erkek gibiBana da tahmin de bulunur musunz
Erkek gibi Canım
Canım sen benimkinede bakabilir misin rica etsem. Tahminlerin iyi tutuyorErkek bebiş
Erkek bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?