- 29 Ağustos 2008
- 426
- 456
- 303
- 36
- Konu Sahibi AvukatAnne
-
Merhaba 13 haftalık şuan ama cinsiyet olarak 2 farklı yorum var tabi ki önceliğim sağlıkla dünyaya gelmesi ama tahminde bulunursanız sevinirimKızlar nedir bu skull teorisi? Kemik yapısına göre anlaşılıyormuş güya ama nasıl?? Bilen biri aydınlatırsa çok sevinirim :)
12.04.2016
Dünden beri ben bayaa bi kafaya taktım bu teoriyi, bir sürü yerden araştırdım, üşenmedim ingilizce makaleler bile okudumAmaaaa sonunda anlamayı başardım. Tabiki kimse %100 doğru demiyor ancak antropologlar tarafından tanımlanan bayan ve erkek kafatası yapısını fetüse uyarlamışlar. Şimdi şöyle oluyor. Erkek kafatası: geniş, kare yapılı alın tarafı daha düz çene yapısı ise yuvarlak, bayanların kafatası ise daha narin ve boyun tarafından daha yuvarlak alın tarafı daha bombeli çene ise sivri. Kendiniz de bu bilgilere göre tahminde bulunabileceğiniz gibi 12 hafta ve üzeri ultrason resimlerinizi buradan paylaşırsanız yorum yapabilirim.
Kızlar nedir bu skull teorisi? Kemik yapısına göre anlaşılıyormuş güya ama nasıl?? Bilen biri aydınlatırsa çok sevinirim :)
12.04.2016
Dünden beri ben bayaa bi kafaya taktım bu teoriyi, bir sürü yerden araştırdım, üşenmedim ingilizce makaleler bile okudumAmaaaa sonunda anlamayı başardım. Tabiki kimse %100 doğru demiyor ancak antropologlar tarafından tanımlanan bayan ve erkek kafatası yapısını fetüse uyarlamışlar. Şimdi şöyle oluyor. Erkek kafatası: geniş, kare yapılı alın tarafı daha düz çene yapısı ise yuvarlak, bayanların kafatası ise daha narin ve boyun tarafından daha yuvarlak alın tarafı daha bombeli çene ise sivri. Kendiniz de bu bilgilere göre tahminde bulunabileceğiniz gibi 12 hafta ve üzeri ultrason resimlerinizi buradan paylaşırsanız yorum yapabilirim.
Kaç haftalik canimBana da yorum yapar mısınız ikiz bebeklerim
11 haftalık canım var mı yorumun acabaKaç haftalik canim
Canım biri kız biri erkek gibi geldi bana hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler11 haftalık canım var mı yorumun acaba
Amin inşallah canım neye göre yorum yaptın hangisi kız sence duruşuna mı yoksa nub görünüyor mu anlamıyorum da o yüzden soruyorumCanım biri kız biri erkek gibi geldi bana hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler
Ben değil arkadaşa sordum oda aynı şeyi dedi ben hissiyat olarak yorumladim sadeceAmin inşallah canım neye göre yorum yaptın hangisi kız sence duruşuna mı yoksa nub görünüyor mu anlamıyorum da o yüzden soruyorum
Kız gibi geldi baska var mi utrason
Sızın bebegınızın nubu erkekMerhaba 12+1 haftalık hamileyim ekte gönderdiğim foto karından ultrason fotoğrafı bakıp cinsiyet tahmini yapabilir misiniz
Eki Görüntüle 2230984 Eki Görüntüle 2230991
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?