- 13 Eylül 2012
- 3.517
- 1.009
- 173
- Konu Sahibi AvukatAnne
-
Evet 14+2 rüyanda görüyorsan erkek olabilir,oğlumdada hep erkek bebek görüyordum.Ben hep rüyamda erkek bebek görüyorum :) ama bilmiyorum rabbim sağlıklı hayırlı bi bebiş nasip etsin sen hamilemisin canım
Kuzum Allah mı söyletti? ben 11+3 de gittiğimde doktorum daha erken ama erkeğe benziyo dedi, hiç bişey yapmadım beslenmeyle diyetle ilgisi olduğunu bilmiyordum bile tek bildiğim yumurtlamadan 3 gün önce oldu ilşiki,oğlumda iyi hatırlıyorum tam yumurtlama günü olmuştu 3 gün yaşar mı erkek spermi yaSen kiz icin biseyler yaptinmi beslenme diyet yumurtlama oncesi sık iliski falan
Test yaparak mi 3 gun diosun oyle kafadan hesaplama mi kafadan hesaplamaysa ona guvenme canimKuzum Allah mı söyletti? ben 11+3 de gittiğimde doktorum daha erken ama erkeğe benziyo dedi, hiç bişey yapmadım beslenmeyle diyetle ilgisi olduğunu bilmiyordum bile tek bildiğim yumurtlamadan 3 gün önce oldu ilşiki,oğlumda iyi hatırlıyorum tam yumurtlama günü olmuştu 3 gün yaşar mı erkek spermi ya
Yok canım test yapmadım takvim hesaplaması benimkiTest yaparak mi 3 gun diosun oyle kafadan hesaplama mi kafadan hesaplamaysa ona guvenme canim
Canim o takvime guvenme bende takvim hesabi yaparak kaldim ama 11.gun yumurtlamisim takvimde 14.gun hesaplio bende diodum yumurtlamadan 3 gun oldu die ama degilmis testi kullanan cok arkadas var burda ilerde cesaret edip 3.dusunursem test diyet takibi yapicamYok canım test yapmadım takvim hesaplaması benimki
Yaa aramızda 2 hafta var ne güzellEvet 14+2 rüyanda görüyorsan erkek olabilir,oğlumdada hep erkek bebek görüyordum.
Canim senin bebisin usgsinde hicbisey belli degil ki acaba kiz mi kiz bebekler gec olusurmus ya[QUOTE="Angell007,
Cnm sana zahmet olmasa benimkinede bakarmısın
Canm sadece kafa kısmı belli tam. Eski cihaz olduğu için anlaşılmıyor galibaCanim senin bebisin usgsinde hicbisey belli degil ki acaba kiz mi kiz bebekler gec olusurmus ya
Eki Görüntüle 2106517 Eki Görüntüle 2106517 İlk foto 12 haftalık sonraki 15 haftalık en sonuncusu 18+4 haftalık hala kesin net sonuç alamadık erkeğe benziyor dedi doktor ama süprizde yapabilir dedi
Eki Görüntüle 2106517 Eki Görüntüle 2106517 İlk foto 12 haftalık sonraki 15 haftalık en sonuncusu 18+4 haftalık hala kesin net sonuç alamadık erkeğe benziyor dedi doktor ama süprizde yapabilir dedi
Hayırlı olsun canım alnı çıkık yada düz olması ne anlama geliyo :)11+5 deki ultrason görüntüsü bunlar sizce kız mı erkek mi? birinde alnı çıkık gibi diğerinde düz gibi anlayamadım ben. Çok hareketliydi doktor zor yakaladı düzgün durduğu hallerini
Valla şekerim bende bilmiyorum o yüzden burada sordum ya :) galiba düz olunca erkek çıkık olursa kız oluyomuş ama emin değilim tabikiHayırlı olsun canım alnı çıkık yada düz olması ne anlama geliyo :)
Ne zaman gidiceksin cinsiyetini öğrenmeye bakalım neymiş bebişValla şekerim bende bilmiyorum o yüzden burada sordum ya :) galiba düz olunca erkek çıkık olursa kız oluyomuş ama emin değilim tabiki
Banamı dediniz acaba bana dediyseniz organ taramasını ayrıntılı ya gittim kalbinde bişiy gördüm dedi doktor yolladı hemen ama bişiy çıkmadı zaten cinsiyeti orası bana öyle dedi erkek gibi kordondan göremiyorım dedi ama süprizde yapabilir dedi nasıl ayrıntılı bende anlamıyorumCanım bu haftada organ taraması yapılıyo diye biliyorum, o zaman kesin belli olur kanaatin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?