• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ☠️Çakşır Suyu tehlikesi ! ☠️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Optimussprime

👨‍👩‍👦
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2019
2.672
5.857
158
Selam kızlar🤗
Sizleri çok önemli gördüğüm bir konuda uyarmak için bu başlığı açtım.

Bu ara çok fazla sayıda çakşır suyu kürü yapanları görüyorum. Açıkçası benim de çok bilgim yoktu bu konuda ama bugün sosyal medyada takibini yaptığım sağlam güvenilir bir sayfada bu kişilerin haberlerini okudum. özellikle gebelik elde edebilmek çakşır suyu kullanıp ölümden dönen Kişiler olduğunu gördüm ve şok oldum !! Karaciğer enzimlerini 1000 lere kadar yükseltmiş ve acil müdahale ile kurtulanları okudum. Aman diyim arkadaşlar! Kaş yapalım derken göz çıkarmayalım. Sağlımızdan olmayalım.Amacım yanlış anlaşılmasın lütfen korkutmak değil uyarmak istiyorum.
Şimdi bir de bana “ Ben kullandım bir şey olmadı. Üstelik gebe de kaldım” diye cevap yazmayın rica edeceğim. Sizin başınıza böyle bir şeyin gelmemiş olması başkalarının da başına gelmeyeceği anlamını taşımaz.. Bir kişi için bile böyle bir şey söz konusuysa ( ki değil çok fazla sayıda var) bu riski almaya değer mi? Onu siz düşünün, uyarması benden..
Sevgiyle, sağlıkla, esenlikle kalın ❤️
000EA305-C735-43A9-AF12-7AE04D782815.jpeg

Kesinlikle ben de uyardım kullanan biri olarak. Kullanmaya basladik tan 1 hafta sonra o kadar rahatsızlandım ki atesim 40 a cıktı midem basta olmak uzere tum organlarım agrıdı nerdeyse yerlere attım kendimi aglamaktam korona var diye hastaneye de gidemedim korktum sonra ıcmeyı bıraktım

Kesinlikle ben de uyardım kullanan biri olarak. Kullanmaya basladik tan 1 hafta sonra o kadar rahatsızlandım ki atesim 40 a cıktı midem basta olmak uzere tum organlarım agrıdı nerdeyse yerlere attım kendimi aglamaktam korona var diye hastaneye de gidemedim korktum sonra ıcmeyı bıraktım
Valla çok çekindim insanlara bişey söylemeye gelmiyor bu devirde çok farklı tepki verebiliyorlar ama içim de bir türlü rahat etmedi söylemeden.
Allah korusun canım iyi ki daha kötü bişey olmamış sana. Benim gördüğüm kişilerde de hep ateş yükselmesi olmuş

ben de hamile kalmak için Pendik Yanıklar Baharat'tan hayıtlı bir kür almıştım. 2 ay kullandım, hamile kalamayınca aradım tekrardan attarı. lafın arasında çakşır suyunu sordum, onu da mı kullansam diye, ben onu kesinlikle önermiyorum dedi ama lafı uzatamadım başı kalabalıktı. işte umut dünyası diyip olur olmaz her şeyi kullanıyoruz.

Valla çok çekindim insanlara bişey söylemeye gelmiyor bu devirde çok farklı tepki verebiliyorlar ama içim de bir türlü rahat etmedi söylemeden.
Allah korusun canım iyi ki daha kötü bişey olmamış sana. Benim gördüğüm kişilerde de hep ateş yükselmesi olmuş
Ben de ebru hanımın paylaşımından sonra burada topik açmayı düşündüm çok iyi yapmışsınız .
Ben Çakşır suyunu sadece erkeklerin kullandığını biliyordum eşime de böyle şeyler içermek imkansız ondan almamıştım . İyi ki de almamışım sağlığından olacaktı birde üstüne ısrar ettiğim için çektiğim vicdan azabı olacaktı

Ben de ebru hanımın paylaşımından sonra burada topik açmayı düşündüm çok iyi yapmışsınız .
Ben Çakşır suyunu sadece erkeklerin kullandığını biliyordum eşime de böyle şeyler içermek imkansız ondan almamıştım . İyi ki de almamışım sağlığından olacaktı birde üstüne ısrar ettiğim için çektiğim vicdan azabı olacaktı
Teşekkür ederim.Normalde erkekler kullanıyor ama hem kadın hem erkek şeklinde kullananları da duydum. Çok tehlikeli Ya mazallah. doktorların neden kürlere tepkili olduklarını anlamış oldum ben kendi adıma..
Belki de birşey olmazdı ama bilemeyiz ki altta yatan özellikle bir karaciğer problemi de varsa en iyisi doktorun verdiği tavsiyeyi uygulamak değil mi? Ekstra maceraya atılmaya gerek yok 😊

Çok iyi olmuş bunu yazmanız. Gerçekten çakşır suyu şu aralar o kadar revaçta ki. Birde vaatleri çok etkileyici yani hem sperm kalitesini hem hareket kabiliyeti ve hızını artırıyor. Kasımda yumurta kalitesini artırıyor. İkiz gebelik şansını arttırıyor fln diye insanlara çok cazip gelmeye başladı. Beni de cezb etmişti açıkçası ama henüz yeni başladık denemelere diye bir süre kür denemek istememiştim. İyi ki uyardınız. Allah razı olsun. Çok korktum vallahi. Eşimin karaciğerine bir şey olsa ömrü billah vicdan azabı çekerdim vallahi.

Çok iyi olmuş bunu yazmanız. Gerçekten çakşır suyu şu aralar o kadar revaçta ki. Birde vaatleri çok etkileyici yani hem sperm kalitesini hem hareket kabiliyeti ve hızını artırıyor. Kasımda yumurta kalitesini artırıyor. İkiz gebelik şansını arttırıyor fln diye insanlara çok cazip gelmeye başladı. Beni de cezb etmişti açıkçası ama henüz yeni başladık denemelere diye bir süre kür denemek istememiştim. İyi ki uyardınız. Allah razı olsun. Çok korktum vallahi. Eşimin karaciğerine bir şey olsa ömrü billah vicdan azabı çekerdim vallahi.
Aynen her yerde görüyorum çünkü ben de aşırı methediyorlar. Ama işin böyle bir yönü de mevcut malesef 🤷🏻‍♀️ Rabbim herkesin gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin, bizi çaresiz bırakmasın

Çakşır suyu içtiğiniz ay mı hamile kaldınız?

Back