How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Skolyoz

Patikciteyze

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2017
442
731
53
59
İyi geceler hanımlar,
Abim skolyoz hastası.
18 yaşında ameliyat oldu.
Şuan 31 yaşında ve platin kırılmış,
Fakat kemikler kaynamamış!
Bu durum için bir tedavi şekli, yöntemi var mı?
Yeniden platin takılması var olan hareket imkanını daha da kısıtlayacak mış...
Hani misal kemik çatlak,kırık sonrası öneriler, bu konuda da geçerli mi?
Duanizi bekliyorum,
Hayırlı, sağlıklı günler geçirin inşallah...

Rabbim acil şifalar versin inşallah. Farklı doktorlardan fikir aldınız mı? Alternatif tıp denediniz mi?

İstanbul da mısınız?

Rabbim acil şifalar versin inşallah. Farklı doktorlardan fikir aldınız mı? Alternatif tıp denediniz mi?

İstanbul da mısınız?

Skolyoz omurga eğriliğidir.Belli açılarda eğrilmelere kadar korseler işe yarayabilir ancak ameliyat kesin çözümdür ileri eğriliklere.Alternatif tıbbı en azından bu konuya sokmayın lütfen

Skolyoz omurga eğriliğidir.Belli açılarda eğrilmelere kadar korseler işe yarayabilir ancak ameliyat kesin çözümdür ileri eğriliklere.Alternatif tıbbı en azından bu konuya sokmayın lütfen
Kemik kaynaması kolaylaştırmak için yardımcı olabilirler diye düşündüm. Danışmak da ne gibi bir zarar olabilir, neden rahatsız oldunuz?

Benim kuzenimde öyle şuan 15 yaşında.Onunda platini kırıldı hemde bi kaç kere.Her seferinde de platini komple değiştirdiler.

Kemik kaynaması kolaylaştırmak için yardımcı olabilirler diye düşündüm. Danışmak da ne gibi bir zarar olabilir, neden rahatsız oldunuz?

Kemik kaynaması ile alakası hiç olmayan bir durum skolyoz.Çok fazla skolyoz hastası alternatif tıp yöntemlerinden medet umarak son aşamalara kadar gerçek tıbbi tedaviden mahrum kalıyorlar,o yüzden rahatsız oldum.

Kemik kaynaması ile alakası hiç olmayan bir durum skolyoz.Çok fazla skolyoz hastası alternatif tıp yöntemlerinden medet umarak son aşamalara kadar gerçek tıbbi tedaviden mahrum kalıyorlar,o yüzden rahatsız oldum.
Asla ben de kimseye böyle bişey tavsiye etmem tabi ki... Arkadaş kemikleri kaynamadı diye belirttiği için, belki en azından buna bir faydası olur diye düşündüm.

Asla ben de kimseye böyle bişey tavsiye etmem tabi ki... Arkadaş kemikleri kaynamadı diye belirttiği için, belki en azından buna bir faydası olur diye düşündüm.
Ben, beni konuya dahil ettikleri kadar biliyorum.
Hani olur ya vardır bir çaresi,
Kurtulur platinden dedim ama,
Belki de hastalığın getirdiği bir şeydir...
Ben umut ettim ki,
Böyle bir çaresi var denir.
Abime yeniden platin takılması gerekmiyor derim diye düşündüm...
Nasip kısmet...
SAĞLICAKLA KALIN İNŞALLAH...

Back