• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık SKOLYOZ HASTASI OLUP GEBE OLAN VAR MI ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Burada forumda denk gelmiştim, o da skolyoz idi, gebe kaldı ve doğum yaptı. Ancak sezaryendi. Durumları da iyiydi. Doktorlar senin için ne diyor?

Burada forumda denk gelmiştim, o da skolyoz idi, gebe kaldı ve doğum yaptı. Ancak sezaryendi. Durumları da iyiydi. Doktorlar senin için ne diyor?
Ameliyatlımıydı tanıdığın kişi?
Bn 6 ay önce gitmiştim doktora gebe kalabilirsn demişti ama şimdi ağrılarım var o yüzden korkuyorum.

Ameliyatlımıydı tanıdığın kişi?
Bn 6 ay önce gitmiştim doktora gebe kalabilirsn demişti ama şimdi ağrılarım var o yüzden korkuyorum.
O da ameliyatlıydı. Ama tekrar bence doktora danış, kaybedecek birşeyin yok. Sağlık bu, birşeye benzemez.

Doğru söylüyorsun canım bakalım ayın 15nde tekrar gidecem inşallah
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Iki kuzenim de skolyoz hastası fakat skolyoz için herhangi bir operasyon geçirmediler ikisinin de S tipinde omurilik tipi. Her ikisi de sezaryen ile doğum yaptı hamilelik sürecinde öyle bildiğim çok bir zorlanmaları da olmadı ama tabiki baskıdan dolayı ufak tefek ağrılar yaşadılar. Umarım sizin daha zahmetsiz daha ağrısız geçer. Bu arada şimdiden bebek için kutlarım. Her şey gönlünüzce olsun inşallah :anneadayı:

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Iki kuzenim de skolyoz hastası fakat skolyoz için herhangi bir operasyon geçirmediler ikisinin de S tipinde omurilik tipi. Her ikisi de sezaryen ile doğum yaptı hamilelik sürecinde öyle bildiğim çok bir zorlanmaları da olmadı ama tabiki baskıdan dolayı ufak tefek ağrılar yaşadılar. Umarım sizin daha zahmetsiz daha ağrısız geçer. Bu arada şimdiden bebek için kutlarım. Her şey gönlünüzce olsun inşallah :anneadayı:
Ay bu yazıyı görünce çok sevindim:KK45: endişelerim vardı.. Çok teşekkür ederim Allah razı olsun canım

Merhaba arkadaşlar tüp bebek tedavisi olacam ama skolyoz hastasıyım. Korkuyorum gebeliğim kötü geçer, belim beni zorlamasından. Aranızda skolyoz olup gebelik geçiren varmı?
Ayça var ayça özeker sanırım. Onda d vardı skolyoz dogurdu maşallah oglu kocaman oldu. Nie olmasın Allah ol desin yeterki

Back