skolyoz hastası olup doğum yapanlar...

busbus32

Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2012
2
0
16
İstanbul
merhabalar..aranıza yeni katıldım.5 aylık hamileyim..skolyoz hastasıyım...eğriliğim 34 cm.. uzun süre tedavi oldum ameliyat dediler ama ben olmak istemedim... doktorum hayatım boyunca dikkat etmem gerektiğini ve normal doğum yapamayacağımı söyledi..aranızda bu rahatsızlığı olan varmı içimi rahatlatacak cümlelere çok ihtiyacım var..yardımcı olursanız sevinirim

Canım bende skolyoz hastasıyım ama benimki ameliyat derecesinde değil.Doğum için bana birşey demediler ve iki doğum yaşadım 3 yaşında ve 3 aylık bebeklerim var.Bi doktora bağlı kalma bence.İçini karartmak istemem canım ama son aylarında çocuğu taşımakta zorlanıyorsun.Benimkinin derecesi az olmasına rağmen son ay inanılmaz sırt ağrısı yaşadım.Sürekli dinlenmeye ihtiyacın olacak.

ben bekarım 33 derece eğriliiğim var aşırı sırt ağrılarım beni ağlama derecesine kadar sürüklüyor o kadar canım yanıyor yani, çok düşünüyorum nasıl evlenicem nasıl çocuk sahibi olucam.. ev işlerini bile yapamıyorum bazen sizler nasıl dayanıyosunuz psikolojik olarak çökmüs durumdayım

Canım bende psikolojik olarak kötü durumdayım bende sırf skolyozda yok.Safra kesem alındı burun ameliyatı oldum astımım da var ve şuan gene ameliyatlıyım kuyruk sokumumda kıl dönmesi olmuş.ve daha da ameliyat geçireceğim çünkü midemde de gastrit ve mide fıtığı var.Allah bağışlasın 2 de kızım var bu kadar rahatsızlık gerçekten beni canımdan bezdiriyor iş yapmak benim için ölüm haline geldi beterin beteri var diyip hamdolsun demekten başka çaremiz yok

çok gecmis olsun allahım herkese şifa versin insallahh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…