- Konu Sahibi damacanasu
slm kızlar ben skolyoz hastasıyım bir sene öncesine kadar hiçbir şikayetim yoktu sonra ağrılarım olmaya başladı doktora gittim bu yaştan sonra ilerlemez ama düzelmezde de dedi şu an 20 yaşındayım ama bence ilerliyor çünkü bir sene öncesine göre çok daha rahatsızım çarşamba günü sabah çok feci bir ağrı yaşadım yerimden kalkamadım hiç böyle olmamıştım bu kadar canım yanmamıştı öyle bir acıydı ki bu bana lk defa ameliyatı düşündürdü ki ameliyat çok riskli ne yapsam bilmiyorum herşeyi yani felç riskini göze alıp ameliyet olsam mı olmasam mı bilmiyorum skolyozun ilerlemesinden korkuyorum hafta içi başka bir doktora daha gidip iyice konuşacağım acaba korseyle düzelir mi ameliyatın riskleri neler çok kötüyüm kızlar daha 20 yaşındayım ve ömrümün sonuna kadar böyle nasıl yaşarım bilmiyorum bu ağrılar kemiğin organlarıma batması görüntümün yamuk olması ameliyet olsam hepsinden kurtulacağım üstelik bu eğrilik düzelince boyum da uzayacak kafam çok karışık sürekli dua ediyorum ameliyata gerek olmadan korseyle düzelsin diye ne olur sizde bana dua edin buna çok ihtiyacım var