- Konu Sahibi xixrmak1979
-
merhaba ben 32 yaşındayım 45 derece skolyoz eğriliği çıktı. bu yaşta ameliyat olunabiliyormu acaba. ameliyat sonrası kaç günde ayağa kalkılabiliyor. birde eskişehirde yaşıyorum.eskişehirde işin ehli bi doktor var mı acaba.
merhabalar benim 1 yaşında hipotonik yani gevşek oğlum var doktora gittiğimizde 38 derece skolyozu olduğunu söyledi
ben istanbulda yaşıyorum eğer bilginiz varsa hastane ve doktor ismi tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim..
senağlamamerhaba arkdaşlar.yaklaşık bir ay önce bel ağrılarımdan dolayı doktora gittim ve skoloz teşhisi yani omurgada eğrilik ve bel kemiğinin s şeklini alması teşhisi konuldu.şuan sadece ilaç tedavisi görüyorum.eğrilik 25 derecenin üstünde yaşımda 23 oluduğu için korseler işe yaramazmış.üç ay sonra tekrar gidicem o zaman amilat ve yadeğil diye bildirecekler.fakat çok ağrılarım var ve korkuyorum dahada ilerlemesinen senağlama:çok üzgünüm:
bu hastalığı bilen varmı?henüz bebeğim yok ve bu hamilelikte bana sorun olabilirmiş.bilginiz varsa lütfen paylaşın
arkadaslar 26 derece eğriliğim var ve 15 gün sonra dogum yapacagım normal dogum acaba derecemi yükseltirmi ?
bebeğinde bel kemiğinde eğrilik olan varmı arkadaşlar..bu konu hakkında bilgisi olan varmı..çok riskli bir ameliyatmı..ameliyatın çok riskli ve hayati önem taşıdığını duydum..aranızda aynı sorunu yaşayan varmı..lütfen yardımcı olun..doktor seçimi olarak illaki prof.olması gerekitormu..operator doktorla prof arasında çok fark varmı
cevabınız için teşekkürler...bu hastalık çocuklarda neden zor..çok moralim bozuldu..benim eşim biraz sorumusuz ben ne kadar sölesemde istanbulu bırakın ankaraya hiç gitmez..bende ne yapacağımı bilememekteyim..ama oğlumda tek taraflı sadece bel bölgesinde minimal skolyoz var..yazdıklarınızdan dolayı çok tedirgin oldumm
ben mersinde yaşıyorum canım..skolyoz tabiki zor bir hastalıktır eminim..gördüğümüz resimden anlaşıldığı üzere.tek taraflı eğrilikler daha kolay tedavi edliyor sanırım..benim bebğimde doğuştan değil.doğduğunda hiç öle bişey yoktu.1 yaşında belinde hafif bir kabarıklık hissettim..o şekilde öğrendim cnm
Üzgünüm ama senin bebeğindeki doğuştan... Doğuştan olmasa siz 15-16 yaşlarında farkederdiniz. Çocuk büyüdükçe eğrilik arttığı için 1 yaşında farkettiniz. Yaş ilerledikçe daha da belirgin olacak. İhmal etme, iyi doktorlara git derim ben... Tabi karar senin... Ben sadece yardımcı olmak için söylüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?