- Konu Sahibi xixrmak1979
Bende de skolyoz hastalığı var arkadaşlar. Doğuştan olduğu söylendi. 5 yaşında teşhis edildi, yaklaşık 5 yıl korse tedavisi uygulandı zaman zaman azalsa da bir anda fırladı. Doktorum uzun yıllar ameliyat etmemek için haklı olarak dirense de-küçük yaşta yapılan bu ameliyat hem çok zor hem de boyun uzamayışı ve felç risklerini barındırıyor malum omurilik ve sinirler orada.- 80 dereceyi geçince acilen ameliyat etmek durumunda kaldı. Ameliyatım 6 saat sürdü. Şükürler olsun ki bir problem olmadan atlattım ve dereceyi 30 lara indirmeyi başardık. 20 yaşındayım 10 yıldır platin var sırtımda. Şanslıyım boyum 1.68' e kadar uzadı. Dikkatli bakılmadığı sürece anlaşılmıyor, saçlarımı kamufle için kullanıyorum zaman zaman :) İnsan bazen saçlarını toplayıp rahatça dolaşmak istiyor ama ister istemez bakışlardan çekiniyor..:) Yine de birçok kişiden daha iyi durumdayım ve doktorum açısından çok şanslıyım. sakın ama sakın korse gibi yöntemleri denemeden ameliyat etmek isteyen doktorlara uymayın gerekirse başka bir doktora gidin. Herkese geçmiş olsun..