• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Skntlym

datca83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2009
90
35
86
Muğla
slm arkadaşlar ben eşimden ayrı yerde görev yapıyorum.malum şu 1 yılı doldurma olayı var ya ...şimdi tatil bitiyor.içimi bir sıkıntı kapladı hiç gitmek istemiyorum eşimin yanından.gitme zamanını düşündükçe ruhum daralıyor iştahım kesiliyor hiçbir şey yiyemiyorum.üstelik biz yeni evli sayılırız.evlendiğimiz günden beri ayrıyız.çok üzülüyoruz ama artık kendimi telkin etmeyi öğrendim galiba...tam alişıyorum bulunduğum ortama somra hooopppp ortam değişikliği...benim durumumda olan başka arkadaşlar var mı acaba.benim gibi içi sıkılan...

Allah sabır versin canım,benim de moralim çok bozuk.Biz ayrı illerde değiliz ama benim okul ilçede,95 km.ıl içlerine güvenmiştim,2 okulda da 1.sıradaydım,ama olmadı işte.Yine 3.kez özür grubuna başvuracağım,ihtimal vermiyorum ama yine de ümitle bekliyorum.Biran önce bu durumu düzeltmelerini ve eşleri aynı yerde buluşturmalarını istiyorum,biliyorum ki bu istek onlara çok zor gelecektir.

yani sen en azından 1 yılını doldurmayı bekliyorsun.ben de aynı durumda sayılırım ama biz doldurduktan sonra evlenicez.dua et arkadaşlarımın çocukları var ve hala ayrı 2 senedir bekliolar olmuyo eş durumları.o kadar zorki bu işler Allah yardımcı olsun hepimize

Allah yardımcınız olsun sanırım evli eşlere yönelik çalışmalar yapılacak biraz meb e baskı yapılması gerek bu konuda. memurlar.net te bu konuya değiniyorlar sizde destek verebilirsiniz tekrar il emri tayinlerinin gelmesi için.

mis kokulum 1 haftadır tatildeydim cevap veremedim kusura bakma cnm.senn de allah yardımcın olsun.ne yapalım artık katlanıcaz cnm.bizim gibi birçok insan var.yani benim şubatta çıkacağı bile belli değil fazla umutlanmayayım ben yine de.il emri kalktı acaba daha ne zorluk çıkaracaklar karşımıza merak ediyorum.sırada ne var.

Allah yardımcınız olsun sanırım evli eşlere yönelik çalışmalar yapılacak biraz meb e baskı yapılması gerek bu konuda. memurlar.net te bu konuya değiniyorlar sizde destek verebilirsiniz tekrar il emri tayinlerinin gelmesi için.

cnm zaten sürekli takip ediyorum siteleri.ama bilmiyorum galiba yeni bakan da somut bir şeyler yapamayacak bu konuda.tek isteğim eşimin yanına gelebilmek.yaaa bi kere düşünsünler aklım burdayken işime ne kadar adapte olabilicem.ne kadar verim alabilecekler benden.yani işte 1 yıl çalıştırıyorsn zaten beni uzakta yetmiyor mu yani.haksız mıyım ama...

yani sen en azından 1 yılını doldurmayı bekliyorsun.ben de aynı durumda sayılırım ama biz doldurduktan sonra evlenicez.dua et arkadaşlarımın çocukları var ve hala ayrı 2 senedir bekliolar olmuyo eş durumları.o kadar zorki bu işler Allah yardımcı olsun hepimize

1 yılımı doldurduktan sonra gelebileceğimden de emin değilim.branşların şansı daha fazla diyorlar ama bilmiyorum artık güvenmiyorm hiç birşeye.neyse ki bebek filn yok o zaman hiç dayanamazdım heralde.benim de var bebekli arkadaşlarım onların işi daha zor tabi.ama ne olursa olsun bu durumun düzeltilmesi lazım.aksi halde aile birliği parçalanablir diye düşünüyorum

kardeşim senin gibi eşinden ayrı.40günlük evliyken kardeşim Trabzona gitti,eşiyse Ankarada kaldı.şimdi bebekleride var.tayinide çıkmadı kardeşimin.yine gidecek trabzona.valla işiniz çok zor.

Back