yess süpersinnBen de bugun yuruyus yaptim.Birazdan da leslie yapayim diyorum.
Gercekten insanin bacaklari cok agriyor.Bugun benim de agrim oldu birden.aksamda devam etti.Ben de cok hareketsiz kaliyorum.yess süpersinn
ben de dün akşam yemekten sonra çıkıp epey yürüdümo kadar hareketsiz kalıyorum ki o yürüyüş bacaklarımı sızlattı resmen ama çok iyi geldi
artık gündüzler uzayacak ben de arada çıkıp yürüyüş yaparım miss
çok fazla hareketsiz kaldığın için maalesef öyle oluyor , ben de akşama kadar pc başındayım resmen yürümeyi unutuyosunGercekten insanin bacaklari cok agriyor.Bugun benim de agrim oldu birden.aksamda devam etti.Ben de cok hareketsiz kaliyorum.
ayy beeen deeeAy uc gundur hic yuruyemedim ama surekli misafirm vardi.Insallah pazartesiden itibaren tekrar baslayacagim.
süpersinYasasin bugun yurudum.
akşam da 13 dakka spinning bike yaptım temizinden -60 kalori saydı :)eveett sonunda reglin sonundayım ve kahvaltı öncesi 12 dakka spinning bike yaptım
günaydın evet evde yapılıyor, youtube skinny jeans ebru şallı yazarsan bulabilirsin, bir nevi pilates gibi bi egzersizSelam kızlar, 3 yaşında bi kızım var spor salonuna gidemiyorum arkamdan ağlıyor. Bu skinny egzersizi nedir evde yapılabiliyor mu ben de başlamak isterim
veee bu antrenman sonrası 15 dakka spinning bşke de üstüne tatlı olduKaldığımız yerdeennn düştüğümüz yoldan devaammmm
Epic 2 day 1
Ustune de yapabilirsem eğer spinning bike