Lekeler, Çiller SkinCeuticals Advanced Pigment Corrector 30 ml leke giderici krem

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

BALAKIN

Nirvana
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2008
1.037
1
kızlar 4-5 yıl önce yanağımda bir sivilce çıktı ben de oynadım kabuk tuttu sürekli yoldum falan(tabi şimdi çok pişmanım).orada açık kahverengi bir iz kaldı.şimdi bu izden kurtulmaya çalışıyorum.ilk olarak expigment kullandım işe yaramadı.contractubex kullandım ondan da bir sonuç alamadım.sonra kabullendim bu izi.bu dönem yine aklıma geldi.dermalogica daily microfoliant aldım.bir haftadır kullanıyorum.çok hafif soydu lekeyi.on üzerinden bir diyeyim.bir de leke kremi almaya niyetlendim.dermalogica c concentrate düşündüm.dün eczaneye gittim cilt analizi yaptı.cildin çok hassas bu ürünü kaldırmaz ağır bir ürün dedi.bana SkinCeuticals Advanced Pigment Corrector 30 ml leke giderici krem bu ürünü önerdi.aklım karıştı aranızda bu ürünü kullanan var mı?acele cevap bekliyorum lütfen!

ben kullanmıştım lekelerimde açılma oldu ama tekrar kullanmadım malum çok pahallı bir ürün

güneş lekesiydi tekrar kullanmadığım için tabiki lekelerim duruyor şimdi antioksidan kullanıyorum aynı markaya ait

X