- 20 Mart 2008
- 140.653
- 210.988
- 60
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Özel temizleyicisi varsa hallolur genede beyazlar sıkıntılı biraz,keşke siyah alsaydın .Bende plantar fasiit rahatsızlığı var özel tabanlık kullanmak zorundayım yoksa ağrılarım oluyor dışı kumaş boyayamam ki özel temizleyici aldım ama hiç temizlemedi dışı kumaş beyaz aldığıma pişman oldum.
Genelde beyaz giyiyorum ama kumaş olarak ilk defa beyaz aldım bin pişman oldum özel temizleyicisi de temizlemedi makinaya attım yıkadım kutuya koydumÖzel temizleyicisi varsa hallolur genede beyazlar sıkıntılı biraz,keşke siyah alsaydın .
Beyazda süper oluyor aslında,he rkıyafetlede giyiliyorda kirlenmesi feci bununda,beyaz alacaksan deri olanından alman lazım .Geöen bende beyaz aldım deri olandan giymedim dha hiç.Genelde beyaz giyiyorum ama kumaş olarak ilk defa beyaz aldım bin pişman oldum özel temizleyicisi de temizlemedi makinaya attım yıkadım kutuya koydumher güne giymek için başka 2 tane aldım
Evet ilk defa kumaş beyaz aldım sonu pişmanlıkBeyazda süper oluyor aslında,he rkıyafetlede giyiliyorda kirlenmesi feci bununda,beyaz alacaksan deri olanından alman lazım .Geöen bende beyaz aldım deri olandan giymedim dha hiç.
Benim giydiğimde kumaş grili rengi çok mennunum aslında.Evet ilk defa kumaş beyaz aldım sonu pişmanlık
Evet gri alacaktım ama hep beyaz giyiyorum diye beyaz aldım olan oldu ders oldu beyaz kumaş bir daha almam lacivert kumaş var mesela o hiçbir sorun olmuyorBenim giydiğimde kumaş grili rengi çok mennunum aslında.
Temizlenince kiride gidiyor aslında çok ta sıkıntı yapma bence,koyu renklerin avantajı daha fzla beyaza göre.Evet gri alacaktım ama hep beyaz giyiyorum diye beyaz aldım olan oldu ders oldu beyaz kumaş bir daha almam lacivert kumaş var mesela o hiçbir sorun olmuyor
Evet her güne giymeyeceğim onu dursun temiz temiz her gün için başka aldım 2 taneTemizlenince kiride gidiyor aslında çok ta sıkıntı yapma bence,koyu renklerin avantajı daha fzla beyaza göre.
İyi olmuş iyi günlerde kullan.Evet her güne giymeyeceğim onu dursun temiz temiz her gün için başka aldım 2 tane
Teşekkür ederim iyi günlerİyi olmuş iyi günlerde kullan.
Dışarı çıkmam lazım görüşürüz.
Sanki ayaklarim hep pamuklarin icinde harikaaa gercekten ben 1 yildir sadece skecherslarimi giyiyorumSkechers kullanıp memnun kalan var mı? Çok konforlu olduğunu söylüyorlar Puma aldım ikisi arasında kararsız kaldım değişim yapsam mı kararsızım.
Edit : Değiştirdim ama aklım hep Pumada ayak rahatsızlığım geçince yine giyerim inşallah ama mağazadaki görevliler Skechers a alıştır ayağını dediler dünyanın en konforlu ayakkabısı seçildi dediler
Rica ederim ne demekTeşekkür ederim iyi günler
Çok rahat ama ben başka markalarda da bu kadar rahat keşfettim Pumada da bazı modeller çok rahat Skechers beyaz kumaş almam dolayısıyla temizlik zor olduSanki ayaklarim hep pamuklarin icinde harikaaa gercekten ben 1 yildir sadece skecherslarimi giyiyorum
Bilemiyorum puma hic kullanmadim gule gule kullanÇok rahat ama ben başka markalarda da bu kadar rahat keşfettim Pumada da bazı modeller çok rahat Skechers beyaz kumaş almam dolayısıyla temizlik zor oldu
Teşekkür ederimBilemiyorum puma hic kullanmadim gule gule kullan