Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne doktoruna gitmiştiniz, romatolojiye gitmelisiniz şikayetleriniz içinMerhaba arkadaşlar umarım görenler cevap vermeden gelmezler.. 2 yıl önce panik atak yaşarken kürek kemiğimin arasında çok yabancı bir ağrıyla tanıştım ataklarım okadar arttıki ilaca başladım.. Daha sonra gebelik için ilaçları bıraktım hamile kaldım ve kaslarım da güçsüzlük sağ kolumu kaldıramama gibi şeyler yaşadım ve düşük yaptım. Sonra mr çekildi servikal ve dorsal bişey çıkmadı kadın fibromiyalji dir diye yolladı. Ancak diz kapaklarım bileklerim sırtım oyuluyor ağzım kup kuru çok ağrılarım var nereye hangi doktora gitmeliyim lütfen yardımcı olup yönlendir misiniz
Evet randevu aldım ama önce iç hastalıklarına oradan açıyorlarmış sizinle konuşmuştuk çok korkuyorum ağız kuruluğum çok fazla moralim çok bozukNe doktoruna gitmiştiniz, romatolojiye gitmelisiniz şikayetleriniz için
Merhaba ağız kuruluğu kastınız bu ağızda kuruluşa acımsı tat oluyor ağız sabahları bi tatsız olur ya öyle oluyor mu ben doktora randevu aldım her yerim ağrıyor yorgun halsiz kaslarım acıyor sürekli ağızda geçmeyen acı tat sonucu romsztizmal hastalıklara ulaştımtam olarak geçmiyor bazen artıyor bazen azalıyor ağız kuruluğu
Merhaba ağız geçmiş olsun öncelikle ağız kurulugunuz mu var teşhis konuldu mu bende de ağzımda geçmeyen acı tat var romatoloji ye randevu aldım korkuyla hiç geçmiyor bu acımsı tat kimsede yazmıyor cvb vermiyor yardımcı olur musunuzAnladım teşekkür ederim, ailede kalp de var bizim o yüzden baktırmam lazım hatta başka durumlar da var ama şu pandemi her şeyi çok aksattı, ağrım şükür neredeyse yok diyebilirim bir süredir, kuruluk komple var ben de ve önceleri baya sıkıntısını çektim, şuan ciddi bir sıkıntı yaşamıyorum ama normalde yağlı bir cildim vardı artık öyle değil, saçlarım çok dökülür ama yenisi anında çıktığı için azalmazdı ama artık sanırım yeterince beslenmediği için yavaş çıkıyor(tüm vücut için böyle hatta) ve daha azaldı, alerjik bünyem var alerjimi de arttırıyor, özellikle ellerimde içten içe kaşıntılar yaşıyorum, eklem hareketlerimde sıkıntılar oluyor, bağırsaklarımı etkiliyor, hasta olmuş gibi mide bulantısı, halsizlik yaşıyorum. Bir de ilginçtir başımın tepesinde hassaslık oluyor ve dokununca ağıyor, sonra kendi kendine geçiyor, bu çok rahatsız edici. Hava sıcaklığındaki dalgalanmalar hemen etkiliyor gibi ki sıcak memlekette yaşıyorum ve şuan havalar da kışa göre fazla sıcak, tam kış yaşasak galiba sıkıntılı geçebilirdi. Ben de aksine çok hareketsiz biri oldum hep ama biraz arttırdım sayılır, bir yandan da su içmem gerekiyor tabi.
Teşekkürler, size ve hasta olan herkese şifalar diliyorum ben de.
Merhaba, tat almada bozukluk oldu, kötü bir tat vardı ama acı değildi sanırım. Teşhis konuldu. Teşekkür ederim, geçmiş olsun size de, sakin olun doktor randevunuzu almışsınız zaten, kısa zamanda neyle ilgili olduğu anlaşılıp teşhisiniz konur ve tedaviniz başlar umarım. Bir kaç değer var, benim sadece 1 tanesi, ANA yazan pozitifti, tahlillerden emin olamadıkları için dudak biyopsisi yapıldı öyle netleşti.Merhaba ağız geçmiş olsun öncelikle ağız kurulugunuz mu var teşhis konuldu mu bende de ağzımda geçmeyen acı tat var romatoloji ye randevu aldım korkuyla hiç geçmiyor bu acımsı tat kimsede yazmıyor cvb vermiyor yardımcı olur musunuz
Anladım geçmiş olsun tekrardan Allah şifamızı versinMerhaba, tat almada bozukluk oldu, kötü bir tat vardı ama acı değildi sanırım. Teşhis konuldu. Teşekkür ederim, geçmiş olsun size de, sakin olun doktor randevunuzu almışsınız zaten, kısa zamanda neyle ilgili olduğu anlaşılıp teşhisiniz konur ve tedaviniz başlar umarım. Bir kaç değer var, benim sadece 1 tanesi, ANA yazan pozitifti, tahlillerden emin olamadıkları için dudak biyopsisi yapıldı öyle netleşti.
Şifa olsun inşallahLezzetliCipetpet Ben aşı oldum ama ilaç olarak sadece plaquenil kullanıyorum. Bir kaç gün kolum ağrıdı(azalarak sürdü), olduğumun ertesi günü hafif kırgınlık yaşadım ama aynı gün kısa sürede geçti.
Zayıflama ve kilo alamama yaşayan oluyor mu bu hastalıkta? Titreme falan da oluyor, kaslarımda mı sorun var nedir. Ağır bir şeyler taşıyıp bırakınca bir süre sonra güçsüzlük yaşıyorum, titriyor falan sonra geçiyor ama hastalık öncesine göre hassas hissediyorum hep. Karman çorman oldum bu hastalık başladığından beri gerçekten bir sürü şey yaşıyorum, vücut dengem bozuldu, ambale oluyorum.
Öncelikle geçmiş olsun. Ben Koç üniversitesi hastanesinde Nilüfer Alpay Kanıtez hocaya gidiyorum, çok memnunum. Kendisini kuzenim önerdi, o ve amcam da ona gidiyorlar.merhaha, herkese gecmis olsun...
annemde de sjögren sendromu cikti... istanbul'da onerebileceginiz romatoloji doktor var mi? tesekkurler
Benim de sjögren belirtilerim var. Ağız, burun, göz, vajinal kuruluk, halsizlik. Pandemiden dolayı doktora gidemedim henüz. Muhtemelen sjögrenim. Ama gel gelelim çevremden hastalık hastası muamelesi görüyorum. O kadar zoruma gidiyor ki anlatam
merhaba, annemin belirtileride sjogren gibitdi ,hatta kkb doktoru sjogren dedi ama romatologi doktorunun yaptigi testler sonucunda olmadigi anlasildi, en iyisi bi doktora gitmeniz,belki baska seyler sebep oluyordur,cok gecmis olsunBenim de sjögren belirtilerim var. Ağız, burun, göz, vajinal kuruluk, halsizlik. Pandemiden dolayı doktora gidemedim henüz. Muhtemelen sjögrenim. Ama gel gelelim çevremden hastalık hastası muamelesi görüyorum. O kadar zoruma gidiyor ki anlatamam
merhaba ,cok tesekkur ederim, sizede cok gecmis olsun, annemin testleri negatif cikti,tekrar kbbye yonlendirdiler.ilginiz ve yardiminiz icin cok tesekkur ederizÖncelikle geçmiş olsun. Ben Koç üniversitesi hastanesinde Nilüfer Alpay Kanıtez hocaya gidiyorum, çok memnunum. Kendisini kuzenim önerdi, o ve amcam da ona gidiyorlar.