• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şizofreni mi?

elsa83

Nirvana
Pro Üye
18 Mayıs 2008
5.622
11.860
773
İstanbul
Merhaba, bir arkadaşım var, 2 3 yıl önce astrolojiye merak sardı, dersler aldı birçok ünlü astrologtan, o süreçte zaten değişmeye başladı. Astroloji harici hiçbir konusu yoktu buluştuğumuzda, aşırı derecede kendini kaptırdı. Fakat son 2 3 aydır , kendisinin özel bir insan olduğunu, doğum haritasında da bunun görüldüğünü, dünyaya yardım için gönderildiğini, sürekli meleklerle ve tanrı ile iletişimde olduğunu, özel bir insan olduğu için korunmaya alınması gerektiğini söylüyor ve sosyal medyasında paylaşıyor. Hiç sevmediği bir siyasetçi var, onun telefonlarını dinlediğini, yeni taşınacağı evine kamera sistemi kurmaya çalıştığını fln yazdı sosyal medyasında. Ailesi ile yaşıyor fakat anne babası bu durumun farkında mı, birşey yapaya niyetleri var mı hiç bilmiyorum. Zaten biliyorsunuz ki böyle kişilere sen hastasın denmiyor, asla kabul etmezler. Ben şizofreniden şüphelendim. Bu belirtiler sizce nedir?

Kırmızı Oda dizisindeki Boncuk'un hikayesine çok benziyor.

Buradan teşhis koyamayız. Eğer yardım etmek istiyorsanız en fazla ailesi ile iletişime geçip durumdan bahsedersiniz ve destek almaya yönlendirmelerini tavsiye edebilirsiniz ama şu an kimse böyle bir teşhisi buradan koyamaz

Buradan teşhis koyamayız. Eğer yardım etmek istiyorsanız en fazla ailesi ile iletişime geçip durumdan bahsedersiniz ve destek almaya yönlendirmelerini tavsiye edebilirsiniz ama şu an kimse böyle bir teşhisi buradan koyamaz
Teşhis tabi ki koyamaz zaten teşhis koyup ne yapacağım burdan. Fikirleri merak ettim sadece. Ailesi ile konuşmayı isterim ama benim adımı geçirilerse düşman sayar beni artık. Ailesi ile yaşıyor ama onlarla da arası çok bozuk çok uzun zamandır zaten. Onları da dinlemez doktor konusunda.

Back