- 3 Haziran 2016
- 971
- 261
- 33
- 28
- Konu Sahibi loveyourselff
-
Bugun hic uyumadim kötü de bir gün gecirdim daha cok aklima geldi daha kötü oldumKesinlikle psikolojik olduğunu düşünüyorum. Ama yine de çok rahatsız ederse kafanın rahat olması açısından bi psikiyatriste görünebilirsin
Siz kendinize teşhisi koymuşsunuz bile doktor koysa ne olucak:) Biraz panik bi yapınız var anladığım kadarıyla ama çok da sallamayın. Dediğim gibi şizofreni öyle basit bir durum değil, bu konuda eğitim aldıgım için söylüyorum. Her psikolojik bozukluk şizofreni değildirBugun hic uyumadim kötü de bir gün gecirdim daha cok aklima geldi daha kötü oldumgitmek istiyorum ama şizofreni teşhisi koyar diye korkudan gidemiyorum
Son zamanlarda bir sürü hastalığa taktim.Cogu kez doktora gittim.En son eklem ağrılarim vardi kemik kanserinden korkuyordum.Gitttim baktirdim bisey cikmadi.Vitamin verdi doktor onu aldim.Sonra bisey arastirirken şizofrene denk geldim ve ben de de son zamanlarda depresyona uyan belirtiler vardi acayip enerjisizim,tembel hissediyorum enerjim sıfır.Motivasyon eksikligi de var.Bunlar uydu bir an şüpheye düştüm ama olabilir dedim takmadim.Ama sonra baska belirtilere girdim takip edilme korkusu ve ses duyma gibi.Bende de olmaya basladi sokaga cikinca arkama bakiyorum sürekli.veya fısıltı duyar gibi oluyorum.sacma oldugunu biliyorum ama aklimdan atamiyorumSiz kendinize teşhisi koymuşsunuz bile doktor koysa ne olucak:) Biraz panik bi yapınız var anladığım kadarıyla ama çok da sallamayın. Dediğim gibi şizofreni öyle basit bir durum değil, bu konuda eğitim aldıgım için söylüyorum. Her psikolojik bozukluk şizofreni değildir
Cok korkunc geliyorSizofreni bile olsa tedavisi var artik..ki degilsindir
Anladım. Şizofreni astoria ablam diyorum yaşı benden büyük ve daha bilgili bu konuda onun da dediği gibi bu şekilde belli olmaz bunun testleri var tam teşhis için milyon tane şey var yani. Google bakma sen için rahat olsun. Düşünme hiç
Sorucam ama benim şizofren oldugumu düşünür diye sormaktan da cekiniyorum(
Belirtileri okuyup uysa bile mi?Şizofren olsaydınız şizofren olduğunuzu düşünmezdiniz.
Bu hastalar hasta olduklarını kesinlikle kabul etmezler çünkü.
Sanmiyorum.sizofreni olacagini.depresyon olmasi daha muhtemel.doktora git benveCok korkunc geliyorstresli dönem yasadim ondan mi yakalandim diye korkuyorım ailemizde hic yok ama
Belirtileri okuyup uysa bile mi?
Arada burdaki yorumlarla rahatliyorum veya kendimi telkin etmeye calisiyorum basarili oluyorum bu seferde şizofreni oldugumu düşünmedigim icin,şizofreniler şizofreni olduklarini düşünmezler ya oyle mi oldum diyorımKesinlikle.
Şizofren hastaları şizofren olduklarını bilmedikleri için belirtilerini okumak gereği hissetmezler.
Google araştırmalarını bırakın
Hastalık belirtilerini okumayı bırakın
Sizin ki ilerlemiş okb. Çok da güzrl körüklüyorsunuz.
İki gündür göğüslerim ağrıyor, karnımda da şişlik var. Hamilelik belirtilerinden bunlar.
Ben hamile miyim
Kesinlikle hayır
Sitelerden okuduğunuz 2 parça yazıyla kendinize teşhis koyamazsınız.
Arada burdaki yorumlarla rahatliyorum veya kendimi telkin etmeye calisiyorum basarili oluyorum bu seferde şizofreni oldugumu düşünmedigim icin,şizofreniler şizofreni olduklarini düşünmezler ya oyle mi oldum diyorımya su ses olayı olmasa takmicam bu kadar psikologa basladim gitmeye ama psikiyatra cesaret edemiyorum kötü bir teşhis koyacak diye
Teyzem var ona anlatabiliyorum annem babam kızıyorlar bana abartiyosun kac kere doktora gittik diye teyzem de temizlik takıntısı var ilac kullaniyo kendisi o beni anlayabiliyo birtekOkb yi çok ama çok ilerletmişsiniz. Bildiğim kadarıyla psikolog bu konuda tek başına yetersiz kalabilir.
İlaç tedavisi almıyorsunuz bu durumda ki sadece telkinle olur gibi durmuyor.
Bunları konuşacak kimse yok mu anne baba abla abi?
Sizin derdiniz sadece okb
Arada belirtileri okuyup degilimdir ya diyorum bu da korkutmaya basladi su anŞizofrenlerin en yaygın ve bilinen durumu hastalıklarının farkında olmamaları ve kendilerine söylendiğinde asla kabul etmemeleridir.
Şizofren değilsiniz, fakat obsesif olduğunuz doğru görünüyor.
Obsesif kompulsif bozukluğunuz için bir psikiyatriste başvurup ilaç tedavisine başlayın, tedavisi artık çok kolay okb'nin, geçmiş olsun.
Az önce sanki adim sesleniliyormus gibi duydum şizofreni başlangıcı mı bu cok korkuyorumŞizofrenlerin en yaygın ve bilinen durumu hastalıklarının farkında olmamaları ve kendilerine söylendiğinde asla kabul etmemeleridir.
Şizofren değilsiniz, fakat obsesif olduğunuz doğru görünüyor.
Obsesif kompulsif bozukluğunuz için bir psikiyatriste başvurup ilaç tedavisine başlayın, tedavisi artık çok kolay okb'nin, geçmiş olsun.
Ben farkindayim oyle bisey olmadiginin evet ama cok korkuyorum olmaması lazim böyle psikiyatriste gidersem şizofreni dicek diye korkuyorum gidemiyorum kaldıramam ben öyle biseyiŞizofrenler hastalığının farkında değildir, içgörü deriz bu duruma ve içgörüleri sıfırdır.
Ancak sizin de psikiyatrist yardımına ihtiyacınız var, çok acil hem de. Kendinize işkence etmeyin hemen bir doktordan yardım alın. Psikologlar bu konuda yetersiz kalacaktır sizin için.
Psikiyatristler bu konuda yeterince deneyimli doktorlar, size yanlışlıkla şizofreni teşhisi koymazlar. Her teşhis öncesi her olasılığı değerlendiriyorlar o yüzden böyle bir endişeniz olmasın rahatça gidebilirsiniz :)Ben farkindayim oyle bisey olmadiginin evet ama cok korkuyorum olmaması lazim böyle psikiyatriste gidersem şizofreni dicek diye korkuyorum gidemiyorum kaldıramam ben öyle biseyi(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?