- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.242
- 548
- Konu Sahibi loveyourselff
-
Bugun gittim klinik psikologa basladim.elbette bilemezsiniz ama bu sekilde takıntısı olup da bu tarz belirti yasayan olup olmadigini ogrenmek istedim sadece elbette ki kesin bilgi alamam bunun farkindayim.Kisa süreli bir rahatlama icinBiz senin gercekten ses duyup duymadigini bilemeyiz ki. Yani aman canim bende ses duyuyorum bosver dersem rahatlayacak misin? Belki bende sizofrenim. Madem supheniz var randevu alin bu isin uzmanina gidin.
Bugun geldi basima mesala uyuyodum kapi kilidinin cevrildigini cok net duydum ama esim gelmemis. Sonra aldirmadim ama bana oyle geldi demek ki dedim. Uzerine dusme ciddiye alma bi de hastaliklari arastirma bence. Hangi psik. Rahatsizliga baksam kesin bu bende var diyorum. Muhakkak bi kac belirtisi uyuyor. Zaten psikiyatriste de gidiyomussun sen aldirmamaya calis gerisini doktoruna birak.Bugun gittim klinik psikologa basladim.elbette bilemezsiniz ama bu sekilde takıntısı olup da bu tarz belirti yasayan olup olmadigini ogrenmek istedim sadece elbette ki kesin bilgi alamam bunun farkindayim.Kisa süreli bir rahatlama icin
Psikiyatrist degil psikologa basladim su an.ama psikiyatristte düşünüyorum haklisiniz benimde öyle.İnşallah düzelir her sey hepsinin belirtisi birbirine benziyor ondan karar veremiyorum ben de yeter ki düzeleyim daha mantıklı seyler düşüniyim istiyorumBugun geldi basima mesala uyuyodum kapi kilidinin cevrildigini cok net duydum ama esim gelmemis. Sonra aldirmadim ama bana oyle geldi demek ki dedim. Uzerine dusme ciddiye alma bi de hastaliklari arastirma bence. Hangi psik. Rahatsizliga baksam kesin bu bende var diyorum. Muhakkak bi kac belirtisi uyuyor. Zaten psikiyatriste de gidiyomussun sen aldirmamaya calis gerisini doktoruna birak.
Psikiyatrist degil psikologa basladim su an.ama psikiyatristte düşünüyorum haklisiniz benimde öyle.İnşallah düzelir her sey hepsinin belirtisi birbirine benziyor ondan karar veremiyorum ben de yeter ki düzeleyim daha mantıklı seyler düşüniyim istiyorumBugun geldi basima mesala uyuyodum kapi kilidinin cevrildigini cok net duydum ama esim gelmemis. Sonra aldirmadim ama bana oyle geldi demek ki dedim. Uzerine dusme ciddiye alma bi de hastaliklari arastirma bence. Hangi psik. Rahatsizliga baksam kesin bu bende var diyorum. Muhakkak bi kac belirtisi uyuyor. Zaten psikiyatriste de gidiyomussun sen aldirmamaya calis gerisini doktoruna birak.
Iste bakma onlari arastirma. Kendine tani koymaya calisma. Bende bakiyorum merakimdan bi gun panik atak oluyorum bi gun obsesif bi gun sizofren. :) iyiyim bir seyim yok kendim uyduruyorum de. Yavas yavas uzaklasir bu dusunceler. Tedavini de olunca gecip gider.Psikiyatrist degil psikologa basladim su an.ama psikiyatristte düşünüyorum haklisiniz benimde öyle.İnşallah düzelir her sey hepsinin belirtisi birbirine benziyor ondan karar veremiyorum ben de yeter ki düzeleyim daha mantıklı seyler düşüniyim istiyorum
Bilincinize öyle yerleştirmişsiniz. Genelde öyle olur bir şeyi ne kadar sorun ederseniz peşinizi bırakmaz.Arkadaşlar merhaba 21 yasindayim.Okb ve cok fazla olmasa da sosyal anksiyete sorunum var.Son zamanlarda sürekli fiziksel hastalıklara takiyordum kanser,lupus,tetanoz vs gibi.ama en son internette gene birsey arastirirken şizofrene denk geldim.Ben seneler once gene takmistim bu hastaliga.Belirtilerini yasiyordum.Bir kere bir foruma girmiştim birisi adının seslenildigi fısıltı sesleri duydugunu yazmisti ve sonra aynısı ben de de olmaya basladi anlam veremedim.Psikologa gidiyordum o dönem kendisi öyle bir durumun olmadigini söyledi.Sonra gecmisti.ama şimdi gene basladi böyle fısıltı sesleri duyuyormusum gibi oluyor halüsinasyon olabilir mi bu? Etraftaki bir sesi mi benzetiyorum kendime zorla inandırmaya mı calisiyorum diye bakiyorm sürekli ama gene de içimde bir şüphe var.Korkuyorum hic basina böyle bisey gelen var mi? Yaz oldugu icin sürekli de evdeyim annem hasta oldugu icin birakamiyorum kendisini.Evde oldukca daha cok artiyor.Basina böyle bisey gelen oldu mu((((((
Aynen oyle yapmaya calisicam cok saolunIste bakma onlari arastirma. Kendine tani koymaya calisma. Bende bakiyorum merakimdan bi gun panik atak oluyorum bi gun obsesif bi gun sizofren. :) iyiyim bir seyim yok kendim uyduruyorum de. Yavas yavas uzaklasir bu dusunceler. Tedavini de olunca gecip gider.
Offf bilmiyorum takip edilme korkusunu da okumustum o da oluyo nasıl kurtulucam bilmiyorumCanım ben de okb liydim hala da hafif ataklar geliyor doktorum çok ileri dereceye giderse sizofrene çevirebilir demişti.Sizinki kuruntu çünkü o sesleri özellikle ortam sessizken ben de duyuyyorum ama bu beyinden kaynaklanıyor etrafınıza sorsanız ki ben sordum çogu insan duymuştur bu tarz şeyler.Kesinlikle internetten hastalık araştırmayın zaten yazılanların hepsi dogru değil.Takın kulaklıgınızı evde sakin rahatlatıcı müzikler dinleyin.Bir şeye odaklanın hobi edinin kaldı ki şizofrenler Allah yardımcıları olsun kesinlikle böyle fısıltı değil de yapılan bir eylemin olmadıgı halde olduguna kendisinin de inanması ve çevresini ikana etmeye çalışmasııdr.Daha bir çok şizafrenik belirtiler vardır.
Öyle midir diyosunuz insallah dediginiz gibidir ben de bıktım artıkBilincinize öyle yerleştirmişsiniz. Genelde öyle olur bir şeyi ne kadar sorun ederseniz peşinizi bırakmaz.
EvetŞizofreninin semptomlarını internetten araştırıyorsunuz anladığım kadarıyla. Hiç aa bu belirti bende yok dedikten sonra, yani internette okuduktan sonra başınıza gelen belirtiler var mı?
Emin misiniz bu kadar halüsinasyon benzeri belrtiler yapar miOkb yapıyor bunu. İlaç tedavisi ile kurtuldum çok şükür. Geçiyor yani hep böyle olmayacak. Uygun doktor ve ilacı bulursanız gerisi geliyor.
Ama yine de bu şekilde ses duymam normal miTamamen psikolojik sizinkisi. Şizofren insanlar genelde bu hastalığa sahip olduklarını kendileri anlayamaz. Ya da çok geç fark eder. Sizinkisi gibi bir panik durumu olmaz yani onlarda. Bir de lütfen şu internetten bi şeyler araştırıp psikolojinizi daha da bozmayın allah aşkına. Baya önce yüzümde bi ley çıktı diye panik yapıp araştırmıştım ve yüz felci geçirebileceğimi öğrendim:)) O günden sonra da bakmıyorum. Kısaca "hastalık hastası olmayın"
Kesinlikle psikolojik olduğunu düşünüyorum. Ama yine de çok rahatsız ederse kafanın rahat olması açısından bi psikiyatriste görünebilirsinAma yine de bu şekilde ses duymam normal mi(( ben burda takılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?