- 3 Haziran 2016
- 971
- 261
- 33
- 28
- Konu Sahibi loveyourselff
-
Sizi dinledim gittim bugun klinik psikologa.Anlattim hastalik korkum ve cekingenligim oldugunu ama ayrıntıya girmedim bugun.Kendisi benimle ilgili ön bilgiler aldi.Birdahaki gittigimde terapiye baslayacagiz.ama bu aklimda kaldi sormak istedim burayaSize kaç kere psikologa gitmeniz gerektiğini, gittiğiniz psikologla uyuşamadıysanız başkasına gitmenizi, tedavinizi devam ettirmeniz gerektiğinizi yazdım. Alanda bilgisi olan biri olarak yazdım hatta. Hala neden kendinize eziyet çektiriyorsunuz? Sizin gibi başkaları olsa dahi bu yaşadıklarınızın anormal olduğu ve tedavi görmeniz gerektiği gerçeğini değiştirmiyor. Kısa yolu seçeceğinize sonu olmayan bir şekilde çıkmaz yola giriyorsunuz. Tedavinizi olun, rahat edin.
Cok stresliyim öyle böyle degil.Ama yinede olmaması lazim böyle seyler ya gittim psikologa bugun ama bu konuyu acmadim genel bilgilerimi verdim. Cok korkuyorum yaBu kadar bilinçli şizofren olmaz merak etme.
Annem hasta demişsin stresli olmalısın. Stres sinir sistemini bozar. Psikoloğa devam etmeni öneririm. O sana yol gösterir.
Sizi dinledim gittim bugun klinik psikologa.Anlattim hastalik korkum ve cekingenligim oldugunu ama ayrıntıya girmedim bugun.Kendisi benimle ilgili ön bilgiler aldi.Birdahaki gittigimde terapiye baslayacagiz.ama bu aklimda kaldi sormak istedim buraya
Yok yani hastalıklata takiyorum okuduklarımın belirtilerini yasiyorum diye özellikle belirttim kendisine yazdi dediklerimi baya.okul durumumu konustuk baya bide sunum yapamadigim icinSizin probleminiz bu değil ki. Yani bugün şizofreni dersiniz, yarın başka bir hastalığın belirtilerini okur o belirtileri hisseder, o hastalığa kafayı takarsınız. Durumunuzun daha genel ele alınması gerekiyor.
Bugun gittim psikologa ama bunu anlatamadimneden psikolojik destek almiyorsunuz? sizi tutan ne?
Haklisiniz mesela bir hastaligin belirtisi ağrı mı ağrı hissediyorum bunu o kadar takmiyordum ama fısıltı olunca acaba cidden oyle mi oldum diye korktumYavrum okb oldugu icin bu korkun var, neden sonuc iliskisi kur bol bol hatirlat kendine.
Yok yani hastalıklata takiyorum okuduklarımın belirtilerini yasiyorum diye özellikle belirttim kendisine yazdi dediklerimi baya.okul durumumu konustuk baya bide sunum yapamadigim icin
anlatamama sebebiniz?Bugun gittim psikologa ama bunu anlatamadim( diger sorunumu daha cok konustuk
Bende de vardi bir donem aynisi biliyorum hastalik hastasi olmustum :) bir donem sonra sikildim sanirim kendiliginden gecti kasvetli dusuncelerHaklisiniz mesela bir hastaligin belirtisi ağrı mı ağrı hissediyorum bunu o kadar takmiyordum ama fısıltı olunca acaba cidden oyle mi oldum diye korktum
Aynen beni ilk buraya getiren nedeni sordu ailemi sordu nasıl olduklarını falan bide terapiden beklentilerimi sordu dediklerimi yazdi hep ama bugun soramadim bu aklimdakiniEn çok hayatınızda sıkıntı yaratan şeyler nelerse sıraya koyarak ele alır psikologunuz. Başta ön görüşme yapması lazım ki hakkınızda iyice bilgi alıp ona göre bir plan oluşturabilsin. Doğru olanı yapmış.
Ruhsal hastalıklara takiyor muydunuz?Bende de vardi bir donem aynisi biliyorum hastalik hastasi olmustum :) bir donem sonra sikildim sanirim kendiliginden gecti kasvetli dusuncelerrahat birak kendin, beynini. Destek at tabiki. Mutlu hissedecegin seylerle ugras.
Aynen beni ilk buraya getiren nedeni sordu ailemi sordu nasıl olduklarını falan bide terapiden beklentilerimi sordu dediklerimi yazdi hep ama bugun soramadim bu aklimdakini
Ya bugun ilk gittigim icin öngörüşme yaptık kendisiyle.Hastalıklara cok takiyorum dedim bide benim sunum yapamama sorunum var bu yızden okul degistiricektim onun üstünde daha cok durduk ondan bunu özel olarak sormadimanlatamama sebebiniz?
Sorucam ama benim şizofren oldugumu düşünür diye sormaktan da cekiniyorumSonraki seanslarınızda sorarsınız. :) Aklınızda olan soruları not alıp öyle gidin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?