Rosanera Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 22 Aralık 2014 1.883 1.387 9 Mart 2015 Konu Sahibi nezii #21 adsizbirprofil .!.: insanlar bazen anlatıcak kişi bulamadığında da kendisiyle dertleşebilir bence hiç olmazsa söylemiş olur rahatlar.. Genişletmek için tıkla... tabi ki bu şizofrenı degıldır,, o baska boyutta bırsey her şizofren bunu yapsa daha ne
adsizbirprofil .!.: insanlar bazen anlatıcak kişi bulamadığında da kendisiyle dertleşebilir bence hiç olmazsa söylemiş olur rahatlar.. Genişletmek için tıkla... tabi ki bu şizofrenı degıldır,, o baska boyutta bırsey her şizofren bunu yapsa daha ne
R rezzan12 Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Temmuz 2014 224 23 15 Mart 2015 Konu Sahibi nezii #22 psikiyatriye danıs diyen arkadasın kafasından istiyorum Bunu yapmayan mı var gayet normal herkes hayal kurar ha tabi cok rahatsız oluyorsan psikologa giderek konusabilirsin
psikiyatriye danıs diyen arkadasın kafasından istiyorum Bunu yapmayan mı var gayet normal herkes hayal kurar ha tabi cok rahatsız oluyorsan psikologa giderek konusabilirsin
darth vader Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Ocak 2015 167 85 18 Mart 2015 Konu Sahibi nezii #23 Ben de erkek arkadaşımdan yeni ayrıldım ve aynı problem bende de var. Yalnız kalınca konuştuğum çok oluyor ama ben daha çok içimden konuşuyorum.
Ben de erkek arkadaşımdan yeni ayrıldım ve aynı problem bende de var. Yalnız kalınca konuştuğum çok oluyor ama ben daha çok içimden konuşuyorum.