Arkadaşlar benim fazla bir fazlalığım yok. Ama artık gerçekten bunu takıntı haline getirdim. Boyum 163 kilom 57 ve ben 50 kiloya düşmek istiyorum. Fazlalığım olmasın istiyorum. Sonuçta Allah bize bir tek beden vermiş ve onu en iyi şekilde korumamız gerektiğine inanıyorum. Bu günden itibaren dikkat etmeye başlayacağım. Diyet yapmayı düşünmüyorum ama beyaz ekmeği, tatlıyı, unu, hamur işini, şekeri, çikolatayı, makarnayı, pilavı, etin yağlı kısımlarını ve bütün yağları hayatımdan çıkarmak istiyorum. Ve tabiki bu yolla da kilo vermek istiyorum.
Sizlerden rica ettiğim şey ise, benimle tecrübelerinizi paylaşmanız... Beni motive etmeniz. Önerilerinizi , desteğinizi ve güzel sohbetinizi eksik etmemeniz...
canımm öncelikle bu yola çıkmş olman bile çok güzel bir başarı tebrrkLer :93:sana benim uyquLadıqım 1 hafta içnde 5 kiLo verdiqim diyti veriyorum karar senin.
5 GÜNDE 5 KİLO DİYETİ
1.GÜN SADECE PATATES SINIRSINZ .BOL SU
2.GÜN SADECE HAŞLANMIŞ SEBZE. BOLSU YANINDA BİTKİ ÇAYLARIDA OLABİLİR.
3.GÜN ET VEYA TAVUK IZGARA,HAŞLANMIŞ. SINIRSIZ.
4.GÜN MEYVE SINIRSINZ.
5.GÜN YUMURTA YAGLI OLMAMAK ŞARTIYLA İSTEDİGİN ŞEKİLDE YİGEBİLİRSİN SINIRSIZ.
Canım o ilk uygulamaya çalıştığım diyetti ama hiç dayanamadım Halsizlik bastırdı ilk gün zaten çok zorlandım. O yüzden tek bir besin çeşidiyle bir günü geçirme taraftarı değilim. Önerin için teşekkürler
Bugün çok fazla meyve(kayısı ve kiraz) tükettim. Onun dışında bir dilim kemek ekmeği, bezelye yemeği yedim. Kahvaltı da domastes salatalık zeytin yedim. Gün boyunca çok fazla su tükettim, şekersiz çay içtim. Yarım saatte yürüyüş yaptım.