Sizlere ilk normal doğum hikayesi

gamzecim ne mutlu sana sende bebeğine kavuştun. Darisi bizlerin başina.ben doğum hikayeni okumadim henüz ama arkadaşlarin yorumlarindan kötü seyler yazmadiğini anladim..bende normal doğum düşündüğüm için etkileniyorum anlatilanlardan..sakin ola yanliş anlamayasin...
Yavv her seferinde siradaki benim diyorum bu gidişle en sona ben kalicam hühühühüh bende kizima kavuşmak istiyorum artik manane (( :)))hehehe

canim benim allah kizinla ve kocanla seni bir ömür boyu mutlu etsin inşallah... Darisi bizlerin başinaa

canım bebeğine kavuşmuşsun hayırlı olsun benim doğum hikayeme çok benziyor ama benimki seninkinden çok daha zor oldu kaç dikiş attılar bilmiyorum bugün 35 gün oldu halen canım yanıyor hastanede sesimi duymayan kalmadı sabah 9 da gittim gece 230 da doğdum benden sonra doğan olmadı masada 5 defa ıkındın bebeğimi kaybedecektim neredeyse bebeğim sonrada küveze girdi çooooooook zor bir doğum oldu bir daha asla normal doğum düşünmüyorum asla

canım benim tebriklera.s.,ay ne güzel bebeğine kavuştun:teytey:Şeniz,darısı bize,bebişinle sana sağlıklı mutlu günler diliyorum

Canım hadi gözün aydınn.Allah analı babalı büyütsün.kızını öp bizim içinn

darısı bizlere :CüvCüv::1rolleyes:

Canim tebrikler darisi benim gibi bekleyen annelerin başina,allah anali babali büyütsün,yalniz benim sormak istediğim bişey var çok yürümekten rahmim kaslaşmiş demişsin yanliş anlamadiysam bende hamişliğimin başindan beri hep yürüyorum öyle kisa falan değil kalinca en az 2-3 saat falan ayaktayim bide evde öyleyim merak ettim sendemi öyleydin,acaba benimde olmuşmudur öyle bi durum diye merak ettim işte,tekrar hayirli olsun minik kizinla ve eşinle birlikte bi ömür boyu mutluluklar dilerim

tebrikler masallah sende almisin bebegini kollarina
allah anali babali buyutmek nasip etsin insallah
ben daha burdayim:roflol::roflol:

canım allah analı babalı sağlıkla ve mutlulukla bebeğini büyütmayi nasip etsin inşallah.en iyisini yapip normali tercih etmişsin benimde tercihim o yönde ama kısmet artık kendine ve bebişimize iyi baka.s.

çok sağolun arkadaşlar sancilarimi çekerken hepinize tanidiğim tanimadiğim bütün hamişlere bir avazda kurtulmalari için çok dua ettim dilerim hepiniz bebişinizi sağlikla kucaklariniza alirsiniz bende çok sabirsizlaniyordum ama çok şükür kavuştum
dr. Kontrolüme geldiğinde tuvaletini yaparken arada tut dedi bende hamilelikte onu çok yaptim dedim belli belli kas olmuş her tarafin dedi ben hamilelikte çok yürüdüm ama öncesindede çok yürüyordum cnm muhasebeci olduğum için tüp arabasi gibiydim geçmişimde var hamilelikte de hiç hamile gibi değildim hatta doğurduğum gün bile sabahtan bankaya gittim ordan hastaneye gittim
allahim herkese yaşatsin bu duyguyu inş.
çorumlu cadi ve rose inş. Sizde doğurmuşsundur yada bugün doğurursunuz cnm ve öteki doğurmayan temmuz anneleri de

ya delirecem ben bu gidişle herhalde acayip korku sardı beni.ben normal doğum yapamayacağım yaaaasenağlama çok korkuyorum.dün doktor herşey normal deyince bi tek ben normal degiilm deyivericektim.kafamçokkarıştı :bbo:

canım zor bir dogum olmuş bi an kendi dogumumu okuyormuş gibi oldum herhalde normalden korktugum için ya ben 2 sindende korkuyorum napcam bilmiyorum.bu arada dün hemşireye sordum sezeryanda sondayı baygınken takmıyolarmış.ameliyata girmeden önce lavman yapıp sondayı takıp öyle ameliyata alıyolarmış bunu duyunca normal yaparım ben o zaman demeye başladım eşime hayırlısı sonuçta zamanı gelince bi şekilde çıkacak oğlişim demeye başladım artık.bebişlerinizle saglıklı hayatlar canlarım ay kokuları ne güzeldir şimdi bebeklerinizin:lepi:

canım zor bir dogum olmuş bi an kendi dogumumu okuyormuş gibi oldum herhalde normalden korktugum için ya ben 2 sindende korkuyorum napcam bilmiyorum.bu arada dün hemşireye sordum sezeryanda sondayı baygınken takmıyolarmış.ameliyata girmeden önce lavman yapıp sondayı takıp öyle ameliyata alıyolarmış bunu duyunca normal yaparım ben o zaman demeye başladım eşime hayırlısı sonuçta zamanı gelince bi şekilde çıkacak oğlişim demeye başladım artık.bebişlerinizle saglıklı hayatlar canlarım ay kokuları ne güzeldir şimdi bebeklerinizin

GAMZECİM cnm benim Allah sağlık mutluluk ve huzuru eksin etmesin,Buse'miz aramıza katıldı,öpüyorum ikinizi de hayırlı olsun cnmcım

Gamzecim gozun aydın Allah analı babalı buyutsun.Gercekten suni sancı cok zor ben de sancısız gittim suyum gelmişti sırf suni sancı yedim dogum yapana kadar da canım cıktı suni sancı yememeye calısın kızlar

ertuğ'cum sondayı ameliyata girmeden takıyorlarmış diyorsun ama bana öle yapmadılar. sezeryandan çıktığımda sondam takılıydı benim,serumlarım bitince de çıkardılar ve ayağa kaldırdılar. sen de ameliyat esnasında takılmasını iste cnm

bana da suni sancının çok kötü olduğunu anlattılar.iyi de suyumuz gelirse kendi sancımızın gelmesini mi bekleyecegiz?

Gamzecim agustos annelerini okuyorum...saka gibi yaaaa:)senin ve bebeinin saglıklı olmasına sevindim cnm...allah bagıslasın..allah analı babalı buyutsun...AİLENLE MUTLULUKLAR CNMMMMMMMMMM:)

canım nihan dı ismin galiba ben hemşireye sordum dokdorumla konuşmadım henüz.ama söylicem.sana sonra taktıklarına göre bi sakıncası yok demekki o zamanda takılabiliyomuş.söyledin iyi oldu çok sagol canım doktoruma söyler öyle yaptrırm bende yoksa dogurmam derim hihihiiii.elvini öp canım

Gamzecim allah anali babali büyütsün yavrunu çeklilen acilar ve sikintilar gerçektende yavrularimizi kucağimiza aldiğimizda geçiyor

slm tatlım allah analı babalı bütmek nasip etsin bende normal istiyorum ama çok korku sardı bugün hastanede biri yıktı ortalığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…