bunun tam tersiyim. kesinlikle çok konuşkanim, gizem sevmem defter defter anlatirim hayatimdaki seyleri, aşkımı da belli ederim, mutluysam dans ederim, fedakarlik falan da yaparim cok cok. bir kesimin gorusune dair sevilmeyecek cok ozelligim var ama asktan yana yüzüm hep gülmüştür. ne zaman istesem hayatiama beni el üstünde tutan birini bulurum, hic terkedilmedim vs.
bana gore de erkekler mutlu- yaşam isiltisi olan kadınları seviyorlar
ama tabii genellemek yanlis olur. bir tanidigim var eski is arkadasim. tam drama kralicesi. her sey onun icin problem, en ufak seyde pes eder. sesi falan cikmaz, ilginc bir kiz. ama hayatindaki erkek ona bayiliyordu
çiçeksiz kalmazdi masasi. kiz ne zaman kotu bir gun gecirse adam is cikisi almaya gelirdi (bizden bjr saat once biterdi mesaisi) ne bileyim boyle drama queen kadin seven erkekler de var.
baska bir is arkadasim evlendi cok mutlu. cok sinirli biriydi. isyerinde bile ona bulasmamaya dikkat ederdik "allahin manyağı cingar cikartir, gerek yok" diye ona aktarilacak seyleri bile kendimiz cozerdik. biz ayni iste çalışırken soz nişan falan oldu. kaynanasini yerin dibine sokar cikartirdi (anlattigina göre). ona uymayan bir sey oldugu gibi kavgayi cikartirdi. hatta nikahinda bile birşeylere sinirlendi - ellerini çitlatti. orada bir kadin topluluğu vardi heralde onlara sinirlendi. onun hareketinj gören hemen olaysiz dagildi geljn azari yememek icin
ama kocasi ağzının icine bakar.
benim annem de gecimsizdir. babam da onun agzinin icine bakar. evine bir sure gelip kalmak o sehirde is aramaj isteyen bacisina bile "valla benim karim gecimsiz. gelme kavga cikar kötü oluruz" falan demis. adam biliyor ve mutlu :)
yani insanlar ilgincler. herkes kendine uyan bjrini buluyor bir sekilde..ben de rahat, neseli, basit seyleri bile kahkaha konusu yapacak adamlari seviyorum