- 24 Ekim 2020
- 43
- 23
- 27
- Konu Sahibi Kullaniciadibulamadim59
Merhaba. İlk defa konu açıyorum ve her şeyi dürüstçe anlatmak istiyorum. Kınayabilir, yargılayabilir,eleştirebilirsiniz. Tek ricam kırıcı olmamanız yönünde yinede siz bilirsiniz. Ben çok fazla hata yaptım. Bu dünyanın aslında boş bir dünya olduğunu biliyorum farkındayım ama hata yapmaktan kendimi alıkoyamıyorum. Hata değil aslında yanlış desek daha uygun olur. Daha ne olduğunu bilmediğim bı zamanda kendimde çok önemli bir şeyi kaybettim, açık açık yazamıyorum sorun teşkil eder diye. Kürtaj yaptırdım 4 ay önce. Onun üstüne kesinlikle birdaha yapmam dedim ağladım kendimi öldürmeyi düşündüm çok şey geçti aklımdan ama tabii ki hiçbirini yapmaya cesaretim olmadı. Üstüne üstlük tekrarladım hatamı. Zina yaptım,dedikodu yaptım. Sizlerden yardım istiyorum. Ben artık bu günahı işlemek istemiyorum. Çoğu kez tövbe ettim ama hatamı her seferinde tekrarladım. Vicdanen hiç rahat değilim. Sizlere bunları anlattım çünkü artık yardım istiyorum. Ne yardımı diyenler elbette olacak zinadan nasıl kurtulurum? Tövbe nasıl ederim? Aklıma şeytan girmeye çalıştığı vakitlerde nasıl uzak tutarım. Tam olarak derdimi anlatamıyorum anlatmak istiyorum fakat yapamıyorum. Lütfen yardım edin ben artık zina yapmak, dedikodu yapmak istemiyorum. Ne yapabilirim? Anneme, babama layık olmak istiyorum. Allah'ın razı olduğu bı kul olmak istiyorum. Cevap verenlere teşekkür ederim şimdiden.