• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet ve Motivasyon Günlüğüm

geceningolgesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
8.763
Puanlar
108
Herkese merhaba.
Kilo verme sürecindeyim. İlk defa hayatımda 78 kiloyu görünce ve artık giydiğim şeyleri kendime yakıştırmadığın için dışarıya çıkmaktan vazgeçmeye başlayınca bu iş böyle olmaz, en güzel dönemlerim bu şekilde gidemez.diyerek yola koyuldum. Aslında uzun süredir bu süreçteyim. 4.5 ay oldu sanırım tam olarak. Ve bu süreçlerin tümünde diyetisyen eşliğinde ilerliyorum. Malesef iradem çok güçlü değil. Tek başıma yapamıyorum. En azından bir diyetisyen eşliğinde olunca o kişiye karşı bir sorumluluk hissediyorum ve "listeye uymadım" demeye utanıyorum. Birine karşı başarısız oldum demeyi kendime yediremiyorum. Bana bir sekilde itici güç oluyor. Boyum 161.. 78.10 kilo başladım bu sürece ve bugün tam olarak 62.20 kiloyum. Bu zamana kadar güzel gelmiştim aslında ama bu aralar motivasyonum çok düşüyor, tatli krizlerim patlak veriyor. Ve bu tamamen yeme bozukluğum ile alakalı. Bu yüzden de buraya konu açmak istedim ki hem motive olayım, ne yaptığımı, ne yediğimi paylaşıp göreyim hem de bu yolu hedefe ulaşmadan bırakmayayım. İlk hedefim artık 5'li sayılara ulaşmak. En son ortaokulda falan 50'li kilolardaydım sanırım 🥲 Sonraki hedefim ise 55-56 kilo civarına gelmek. Kilo verme hızım bence o kadar çabama rağmen yavaş gidiyor. Çünkü haftanın 4 günü spora gidiyorum ve diyetisyen listesine uyuyorum, kaçamak yapmıyorum. Vitaminlerimden eksik olanlar vardı, ilaç kullanıyorum ama yine de bu kadar ilerleyebildim. Buna kabızlık sorunum sebep olabilir belki. O durumu ne yaptıysam çözemedim. Dahiliyeye gittim kan verdim, pazartesi günü doktorla bu durumu da konuşacağım. Çünkü ne chia tohumları, ne kuru kayısılar, incirler ne kiraz sapı çayları fayda vermiyor. Ve bu durum çok rahatsız edici olmaya başladı.
Neyse çok uzattım ama sürecimi de anlatmak istedim. Buraya da cumartesiden cumartesiye tartı fotoğrafı ve her gün yediklerimi paylaşmaya çalışacağım. Hatta kendi fotoğraflarımı da koyayım ki motivasyonum artsın. Bir de size bir şey sormak istiyorum. Kilo körlüğü denilen şey doğru sanırım. Çünkü bu kadar kilo vermeme rağmen bana hala sadece birkaç kilo vermişim gibi bir his yükleniyor. Malesef kendimi başkaları ile de kıyaslıyorum. Mesela benim göbek hala kocaman. Ama benimle aynı kiloda olan bir çok kişide göbek yok aynı boyda olmamıza rağmen. Gerçekten bu da motivasyonunu bozuyor ve kendi vücudumla barışık olmamı engelliyor. Herkesin vücut yapısı, yağ oraninin nerede yaygın olduğu, kemik ve kas yapısı farkli bununda bilincindeyim. Ama sacma düşüncelere de engel olamıyorum. Ne olursa olsun o düşüncelere aldırmamaya çalışıyorum.. Gelelim kilo vermeye başladığım ilk günkü halime ve şuanki halime :)
İlk 2 fotoğraf 78.10 kilo ile başladığım zaman. Sonrakiler ise bugüne ait..
Taytla birlikte göbek toparlanıyor ama tayt dışında malesef hala kocaman görünüyor :(
Neyse bugünkü yediklerimi de paylaştım tartı fotoğrafı ile. Buna ek olarak spora gittim, 1 saat tempolu ve eğimli yürüdüm ardından da fitness yaptım. Yarın da yine yediklerimi paylaşacağım.
Sağlıkla kalalım ✨

Eklentiler

• 1000175487.webp
    1000175487.webp
    104,7 KB · Görüntüleme: 133
  • 1000175483.webp
    1000175483.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 141
Ben geldimmm. Bugün de ne yediklerimi paylaşıyorum.. Spora gittim 20 dakika eğimli ve tempolu yürüdüm ama yarıda bırakmak zorunda kaldım. Şiddetli regl ağrım başladı hatta malesef hastanelik oldum. 2 serumdan sonra anca kendimi toparlayabildim. Su da 1 lt anca içtim. Yatana kadar en azından 1.5 litre ile tamamlamaya çalışacağım.
Meyve topyden çay yanına 1 tane yedim sadece :) Hamsinin tepsini yiyemedim küçük tavayla yapılmıştı ama yarısını anca yiyebildim. Evet kızartma ama sıfır yağ ile. Annem kendilerinkini yağlı pişiriyor, benimkine hiç yağ koymuyor anca önceden kalan kalıntı azicik yağ ile kızarıyor.

Eklentiler

• 1000175778.webp
    1000175778.webp
    127,6 KB · Görüntüleme: 127
Herkese merhaba.
Kilo verme sürecindeyim. İlk defa hayatımda 78 kiloyu görünce ve artık giydiğim şeyleri kendime yakıştırmadığın için dışarıya çıkmaktan vazgeçmeye başlayınca bu iş böyle olmaz, en güzel dönemlerim bu şekilde gidemez.diyerek yola koyuldum. Aslında uzun süredir bu süreçteyim. 4.5 ay oldu sanırım tam olarak. Ve bu süreçlerin tümünde diyetisyen eşliğinde ilerliyorum. Malesef iradem çok güçlü değil. Tek başıma yapamıyorum. En azından bir diyetisyen eşliğinde olunca o kişiye karşı bir sorumluluk hissediyorum ve "listeye uymadım" demeye utanıyorum. Birine karşı başarısız oldum demeyi kendime yediremiyorum. Bana bir sekilde itici güç oluyor. Boyum 161.. 78.10 kilo başladım bu sürece ve bugün tam olarak 62.20 kiloyum. Bu zamana kadar güzel gelmiştim aslında ama bu aralar motivasyonum çok düşüyor, tatli krizlerim patlak veriyor. Ve bu tamamen yeme bozukluğum ile alakalı. Bu yüzden de buraya konu açmak istedim ki hem motive olayım, ne yaptığımı, ne yediğimi paylaşıp göreyim hem de bu yolu hedefe ulaşmadan bırakmayayım. İlk hedefim artık 5'li sayılara ulaşmak. En son ortaokulda falan 50'li kilolardaydım sanırım 🥲 Sonraki hedefim ise 55-56 kilo civarına gelmek. Kilo verme hızım bence o kadar çabama rağmen yavaş gidiyor. Çünkü haftanın 4 günü spora gidiyorum ve diyetisyen listesine uyuyorum, kaçamak yapmıyorum. Vitaminlerimden eksik olanlar vardı, ilaç kullanıyorum ama yine de bu kadar ilerleyebildim. Buna kabızlık sorunum sebep olabilir belki. O durumu ne yaptıysam çözemedim. Dahiliyeye gittim kan verdim, pazartesi günü doktorla bu durumu da konuşacağım. Çünkü ne chia tohumları, ne kuru kayısılar, incirler ne kiraz sapı çayları fayda vermiyor. Ve bu durum çok rahatsız edici olmaya başladı.
Neyse çok uzattım ama sürecimi de anlatmak istedim. Buraya da cumartesiden cumartesiye tartı fotoğrafı ve her gün yediklerimi paylaşmaya çalışacağım. Hatta kendi fotoğraflarımı da koyayım ki motivasyonum artsın. Bir de size bir şey sormak istiyorum. Kilo körlüğü denilen şey doğru sanırım. Çünkü bu kadar kilo vermeme rağmen bana hala sadece birkaç kilo vermişim gibi bir his yükleniyor. Malesef kendimi başkaları ile de kıyaslıyorum. Mesela benim göbek hala kocaman. Ama benimle aynı kiloda olan bir çok kişide göbek yok aynı boyda olmamıza rağmen. Gerçekten bu da motivasyonunu bozuyor ve kendi vücudumla barışık olmamı engelliyor. Herkesin vücut yapısı, yağ oraninin nerede yaygın olduğu, kemik ve kas yapısı farkli bununda bilincindeyim. Ama sacma düşüncelere de engel olamıyorum. Ne olursa olsun o düşüncelere aldırmamaya çalışıyorum.. Gelelim kilo vermeye başladığım ilk günkü halime ve şuanki halime :)
İlk 2 fotoğraf 78.10 kilo ile başladığım zaman. Sonrakiler ise bugüne ait..
Taytla birlikte göbek toparlanıyor ama tayt dışında malesef hala kocaman görünüyor :(
Neyse bugünkü yediklerimi de paylaştım tartı fotoğrafı ile. Buna ek olarak spora gittim, 1 saat tempolu ve eğimli yürüdüm ardından da fitness yaptım. Yarın da yine yediklerimi paylaşacağım.
Sağlıkla kalalım ✨
Öncelikle tebrik ederim

Ah Üsküdar’ı ne özledim resimde görünce küçük de olsa dayanamadım yazdım

Ah İstanbul bu kadar kalabalık olmasaydın be keşke

Neyse konuya döneyim

Bölgesel çalışmalısınız incelmişsiniz tebrik ederim ama göbek karın egzersizleirne yönelin bence

Öncelikle tebrik ederim

Ah Üsküdar’ı ne özledim resimde görünce küçük de olsa dayanamadım yazdım

Ah İstanbul bu kadar kalabalık olmasaydın be keşke

Neyse konuya döneyim

Bölgesel çalışmalısınız incelmişsiniz tebrik ederim ama göbek karın egzersizleirne yönelin bence
Çok teşekkür ederim :)

Üsküdar gerçekten bambaşka. İstanbul çok zor bir şehir ama insan şöyle bi sahile inince o deniz, güzel tarih dolu yapılar insana çok iyi geliyor.

Evet göbek konusuna ağırlık vermem gerekiyor gerçekten. Bel fıtığım olduğu için biraz korkulu yaklaşıyorum egzersizlere o konuda çok ağırlık vermiyorum ama bu konuya yöneleceğim daha sık olmak üzere.

Merhabaaa, ben geldim :)
Sabah 10'da 8-10 tane çiğ badem ve 1 sütlü kahve içtim, bademler çekmeyi unutmuşum. Öğlen ilk ana öğünümü 2 sade activia, 1 yk yulaf, 2 yk şekersiz granola, 1 tk şekersiz fıstık ezmesi ve 2 tane hurma karışımı ile yaptım.
Saat 16'da 1 çay ve protein bar yedim. Akşam da 3 kepçe sebze çorbası, bolca salata ve 2 yk yoğurt yedim. Şuana kadar 2 lt su içtim, yatana kadar 500 ml daha içeceğim.
Spor yapmadım, telefonumdaki adımsayarda 12 bini buldum ama bugün hareketli bir gündü. İş cikisi işlerim vardi yürüyerek gidip eve yürüyerek geldim. Arada işten izin alıp hastaneye gittim derken 12 bini bulmuşum :)

Eklentiler

• 1000176009.webp
    1000176009.webp
    73,3 KB · Görüntüleme: 98
  • 1000176010.webp
    1000176010.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 96
Evett ben geldim yine :) Yediklerimin dünden pek bir farkı yok aslında.
Sabah 10'da kahve eşliğinde 7 tane çiğ badem
Saat 12.30'da kahvaltı olarak 2 tane activia yogurt, 2 yk yulaf ,1 yk şekersiz granola, 2 hurma, 1 tk şekersiz fıstık ezmesi karışımı.
Saat 16'da 1 tane protein bar ve yesilcay.
Akşam yemegi olarakta aksam 8.15'te 2 yk yogurt, 1 dolu kase brokolili, sebzeli çorba, haşlanmış tavuklu salata( tabi ki bu koca salatayı bitiremedim, yarısını yedim)
Kiraz sapı çayımı da içeceğim birazdan. 2.5 lt su da ictim. Spora gittim 46 dk eğimli, tempolu yürüyüş ve fitness aletlerinde çalıştım. Gayet verimli bir gündü :)

Eklentiler

• 1000176279.webp
    1000176279.webp
    71 KB · Görüntüleme: 84
  • 1000176280.webp
    1000176280.webp
    213,5 KB · Görüntüleme: 93
Hellioo günlüğüm...
Bugün biraz modum düşük bundan olsa gerek yediklerimi bile fotoğraflamayı unutmuşum bazılarının..
Sabah 10'da 10 tane çiğ badem yedim ve sütlü kahve içtim.
12.30'da kahvaltı olarak 2 dilim formun kepekli kurutulmuş ekmek(etmek gibi olanlar), 5 Adet zeytin, 2 ince dilim beyaz peynir, domates, salatalık ve havuç yedim.
16'da 1 bardak yeşil çay, 1 tane kuru erik, 2 tane ceviz yedim.
17.30'da aksam yemegi olarak ızgara tavuk, ızgara sebze, cacık yedim.
Yalnız ben biraz önce bir kaçamak da yedim çayla birlikte :( İs yerinde mesaideyim şuan ve dışarıdan yemek söyledim bu aksam yemeğinin yaninda 2 tane lokum ve 2 tane rulokat göndermişler. Ben onlari da yedim :( Bu son zamanlarda lokum özellikle canim çok istiyordu yemek yanında ikram olarak gelince, bütün psikolojik olarak da kotu olunca vee regl döneminde de olunca dayanamadım yedim ve bana çok iyi geldi. Ama kaçamak yaptığım icinde acayip suçluluk duygusu yasiyorum :(
Aslında bu kaçamaklar olabilir, psikolojimi etkilememesi lazim ama yememem lazım düşüncesinden de kurtulamıyorum :(
Neyse 2 lt su ictim 500ml daha içeceğim. Adım sayım şuan 4200 lerde eve yürüyerek gitmeyi planlıyorum lokumlardan dolayi (30 dk yürüme mesafesi).

Eklentiler

• 1000176504.webp
    1000176504.webp
    64,8 KB · Görüntüleme: 77
Merhaba, ben geldim..
B12 benim hafızayı fena vurmaya başladı. Fotoğrafları çekmeden yemeye başlıyorum hep.. Neyse açıklama ile ekleyeyim.
Saat 10: 1 sütlü kahve ve 6 adet çiğ badem
Saat 12.30: 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim beyaz peynir, 5 tane siyah zeytin, domates, salatalık ve havuç (yumurtayı anca baharatlara boğarak haşlanmış şekilde yiyebiliyorum:( )
Saat 16: 1 bardak yeşil çay, 1 tane kuru erik, 2 tane ceviz
Saat 20.30: Haşlanmış karnabahar ve brokoli, 5 adet köfte, 3 yk yoğurt ve 2 tane de beyaz lahana sarması (bunun fotoğrafını çekmeyi unuttum), tabaktaki karnabahar ve brokoliye ek olarak 2 şer parça daha yedim.
2.5 lt suyumu içtim. Akşam yemeğini işten sonra direk spor salonuna gittigim için geç yedim. Normalde 7'de yemis oluyorum. Bugünde 1 Saat egimli ve tempolu yürüdüm, fitness aletlerinde çalıştım. Kiraz sapı çayımı içer günü tamamlarım ben.

Eklentiler

• 1000177250.webp
    1000177250.webp
    83,7 KB · Görüntüleme: 73
  • 1000177249.webp
    1000177249.webp
    70,2 KB · Görüntüleme: 68
İyi akşamlar.. Bugünün menüsü ile geldim. Yarın tartı günü 🤩
Sabah 10 - 10 tane çiğ badem ve sütlü kahve
Saat 12.30 - 5 zeytin, 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim beyaz peynir, domates, salatalık, havuç, maydanoz
Saat 16 - 1 tane kuru erik ve 2 tane ceviz
Akşam 20.00 - 1 tane kabaktan kabak sandal(içinde lor peyniri, yumurta ve zeytinyağı vardı), salata, 2 yk yoğurt ve 2 tane beyaz lahana sarması
Gün içinde toplam adım sayım 6 bin küsür, spora gitmedim.
2 litre su içtim. 2 bardak daha içip günü bitireceğim.

Eklentiler

• 1000177559.webp
    1000177559.webp
    103,6 KB · Görüntüleme: 67
  • 1000177560.webp
    1000177560.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 68
Ben geldimmm ve çok mutlu şekilde geldim 🥹
Geçen hafta 62.2 kiloydum bugün ise 60.0'ı gördüm tartıda. Yılbaşına kadar hedefim 50'li kilolara düşmekti, umarım başarırım 🥲 Tabi ki bu 2.2 kilonun tamamı yağdan gitmedi. Pazar günü regl oldum muhtemelen 1 kilosu ödem ve şiskinlikti. Ama olsun, çok mutluyum. En son ne zaman 60 kiloydum hatırlamıyorum bile. Muhtemelen orta okulda falandım. Kendimle gurur duyuyorum. 4 aydır yılmadan, motivasyonumu bozmadan devam ediyorum ve gerçekten değiyor, çok şükür.
Neyse günün özetine geleyim.
Saat 12 - 7 tane zeytin, domates, salatalık, kapya biber, 1 yk lor peyniri, 2 tane haşlanmış yumurta
Saat 15.30 - Sütlü kahve, 10 Adet fındık ve 1 tane kutu erik
Saat 18 - Salata ve hamsi hava. Bu tabağın dörtte üçünü yedim, birazı kaldı. Benim tabağım yağsız şekilde evdekilerin yağlı kızartmalarından arda kalan yağ ile kızardı.
Sabah 9'da spora gittim, 1 saat tempolu eğimli yürüyüş ve fitness aletleri ile çalıştım. Ardından gün içinde spora gidip gelirken ve dışarıdaki işlerini halletmek için attığım adım sayımda 8000'lerde.
Suyu az içtim malesef, 1.4 lt anca içtim. Yatana kadar 2 lt içmeyi hedefliyorum.
Oldukça verimli bir gündü bence :)

Eklentiler

• 1000177825.webp
    1000177825.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 66
  • 1000177821.webp
    1000177821.webp
    128,3 KB · Görüntüleme: 65
  • 1000177822.webp
    1000177822.webp
    70 KB · Görüntüleme: 67
Ben geldimmm :)
Saat 11.45 - 1.5 yk lor, 2 haşlanmış yumurta, 7 tane zeytin, domates, salatalık, kapya biber, maydanoz
Saat 15.30 - Sütlü kahve, 10 tane fındık, 1 tane kuru erik
Saat 18.00 - 7-8 yk zeytinyağlı pırasa yemeği, 3 yk yoğurt ve salata
Su malesef pek içemedim. 1.3 lt içtim 1 bardak daha içer en azından 1.5 lt ye tamamlarım.
Spora gittim, 1 Saat tempolu eğimli yürüyüş, fitness aletlerinde çalışma ve 10 dakikalık göbek egzersizi ile günü tamamladım. Spora gidip gelirken ve hastaneye gidip gelirkende biraz yürüdüm, 7 k küsür adım.. Bugünde gayet verimliydi her anlamda :)

Eklentiler

• 1000178268.webp
    1000178268.webp
    73 KB · Görüntüleme: 65
  • 1000178267.webp
    1000178267.webp
    105,5 KB · Görüntüleme: 60
Herkese iyi akşamlar, ben geldim :)
Malesef 1 öğünümün fotoğrafını çekmeyi unutmuşum, gerçekten tahlil yaptırmak ve B12 iğnesine başlamak yaptığım en doğru şey oldu sanırım..
Saat 10 - 1 bardak sütlü kahve, 10 tane çiğ badem
Saat 12.20 - 2 yk lor peyniri, 5 adet zeytin, 1 dilim kepekli etimek, 2 tane ceviz, domates, salatalık, maydanoz
Saat 16 - 1 tane protein bar, 1 bardak çay
Saat 19.30 - 2 kepçe unsuz mercimek çorbası, haşlanmış nohutlu ve mercimekli salata
Yatmadan önce 22 gibi limonlu kiraz sapı çayı içerim. 2 lt su içtim. 2 bardak daha içeceğim. Spor yapmadım, gün içindeki toplam adım sayım da 8000 küsür. Kaçamaksız, güzel bir hafta başlangıcı oldu 🥰

Eklentiler

• 1000178562.webp
    1000178562.webp
    74,8 KB · Görüntüleme: 53
  • 1000178563.webp
    1000178563.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 55
Helloooo, ben geldim. Biraz geciktim bu sefer.
Ben yine öğlen yaptığım öğünün fotoğrafını çekmeyi unuttum ya :( Neyse liste aynı zaten, dünle neredeyse aynı sekilde beslendim.

Saat 10 - 1 bardak sütlü kahve, 10 tane çiğ badem
Saat 12.20 - 1 ince dilim beyaz peynir, 5 adet zeytin, 1 dilim kepekli etimek, 2 tane ceviz, domates, salatalık, maydanoz
Saat 16 - 1 tane protein bar, 1 bardak çay
Saat 19 - 5 adat ızgara köfte, buharda pişmiş sebzeler ve 3 tane yaprak sarma (mesaiye kaldığım için dışarıdan söyledim iş yerine, sarma ikramdı ama dayanamayıp yedim, iyi ki de yedim çok lezzetliydi 😄)

2.5 lt suyumu içtim. Mesaiye kalmama rağmen işten koştur koştur çıkıp bu yağmurda spora gittim (kendimle gurur duyduğum bir an daha, canım kendim iradene ve azmine sağlık 🩷). 45 dk eğimli tempolu yürüyüş ve 5 dk soğuma, ardından da fitness aletleri ile çalıştım. Kiraz sapı çayımı da içerek günü tamamladım. Güzel bir günü daha geride bıraktım :)

Eklentiler

• 1000178886.webp
    1000178886.webp
    62,1 KB · Görüntüleme: 57
  • 1000178921.webp
    1000178921.webp
    129,9 KB · Görüntüleme: 53
Ben geldimmm :) Öncelikle herkese mutlu seneler diliyorum. Herkesin kalbine göre olduğu, kalbinin ekmeğini yediği, mutlu, huzurlu, sağlıklı ve başarılı olduğu bir yıl olur inşallah 🙏🏻
Gelelim günüme:
Saat 10 - 4 Adet fındık ve sütlü kahve
Saat 12.30 - 2 tane activia yoğurt, 1 tk chia, 1 çk tarçın, 5 badem, yarım muz, 3 yk yulaf içeren güzel mi güzel bir karışım.
Saat 15.30 - Spor öncesi 10 adet fındık
Saat 18.30 - 1 kepçe unsuz mercimek çorbası, 6 tane kendi yağı ile kızarmış köfte, bol salata
Saat 21 - 1 kase (biraz büyükçe olabilir) patlamış mısır ve protein bar
Spora gidildi, 1 saat tempolu yürüyüş ardından 5 dk soğuma, fitness aletleri ile calisma ve karın egzersizleri yapıldı. 2.5 lt su içildi.
Ve böylelikle 2025 kapatıldı 🥹

Eklentiler

• 1000179212.webp
    1000179212.webp
    76,2 KB · Görüntüleme: 51
  • 1000179213.webp
    1000179213.webp
    120,7 KB · Görüntüleme: 48
Merhabaaa :) Ben geldim, bugün biraz ayarı kaçırdım ama diyetisyenimin bilgisi vardı. Dün akşam kullanabilirsin akşam için 1 ana öğün serbest demişti ama misafir geleceği için ve çok sevdiğim şeyler olacağı için hakkımı bu sabah kahvaltıda kullandım. Yalnız şunu fark ettim, karbonhidrat yedikten sonra daha çok acıkıyorum. Ben meğerse diyetten önce o yüzden doymak bilmiyormuşum. Karbonhidrat yiyince kan şekeri aniden yükselip insülin salgılanıyor ve tekrar hızla kan şekeri düşünce vücut acıktım olarak algılıyor ve yeniden şekerli, karbonhidratlı şeyler yiyince yeniden aynı döngü sürüyor. O yüzden en güzeli dengeli beslenmek, karbonhidratı kesmek değil yerine kan şekerini daha stabil tutacak şeyler yemek. Bu süreç beni gerçekten çok bilinçlendirdi.

Neyse gelelim öğünlere..

Sabah 8'de uyandım 1 saat dışarıya yürüyüşe çıktım. Saat 13'te de hastane işim vardı oraya yürüyerek gittim geldim. Spora gitmesemde dışarıya çıkıp yürüyüşümü yaptım. Yoksa bu sabah yediklerim içime dert olurdu. Toplam 14 bin küsür adım attım :) Akşama da karın ve kol egzersizleri yaparım 5-10 dk..

Saat 10.30 - 5 tane zeytin 1 dilim beyaz peynir, menemen, domates salatalık, 1 tane kıymalı pide, 2 tane patatesli börek, 2 tane sarma (sarmalar ve 1 tane patatesli böreği sonradan alıp ayak üstü yedim o yüzden fotoğrafta yok)
Saat 15.30 - 1 sütlü kahve, 10 tane fındık, 10 tane çiğ badem
Saat 18.30- 2 kepçe çorba, 7 yk kabak yemeği, 3 yk yoğurt ve salata (görseldeki salatanın 4'te 3'ünü yedim)
Şuana kadar 1.6 lt su içtim, yatmadan önce 2 lt ye tamamlarım.

Eklentiler

• 1000179686.webp
    1000179686.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 52
  • 1000179685.webp
    1000179685.webp
    102,2 KB · Görüntüleme: 50
Hellooo 👋🏻
Yarın tartı günüü 😍 Biraz meraklı ve heyecanlıyım. İnşallah verebilmişimdir, güzel eksilmeler görürüm. Gerçi pek incelme olmadı gibi ama bakacağız. Gelelim öğünlere..

Saat 10 - Sütlü kahve, 5 tane badem

Saat 12.30 - Domates, salatalık, 1 dilim beyaz peynir, 7 tane zeytin, 1.5 dilim tam buğday unu

Saat 16 - 10 tane fındık, 5 tane badem ve çay

Saat 18 - 2 kepçe unsuz mercimek çorbası, 7 yk kabak yemeği, 3 yk yoğurt, salata

Spora gitmedim, gün içindeki toplam adımım 6000 küsürlerde. 2.2 lt su içtim. Yatmadan önce 2.5 lt ye tamamlamaya çalıştım. Birazdan da arkadaşımla kahve içmeye çıkacağım. Sade Türk kahvesi ya da latte içerim muhtemelen, böylelikle günü kapatacağım.

Eklentiler

• 1000179827.webp
    1000179827.webp
    75,9 KB · Görüntüleme: 48
  • 1000179830.webp
    1000179830.webp
    19 KB · Görüntüleme: 47
Merhaba 👋🏻
Moralim pek iyi değil, motivasyonum çok düştü :/ Çünkü tartıda geçen haftaya göre sadece 200 g eksilme var.. Ve ben diyetisyenime bildirim yapmak için salı günü tartılmıştım ve 59.25 gelmiştim yani onun üzerinde 4 gün spor yapıp üstüne yediklerime dikkat edip, listeye uyup (sadece 1 ana öğün uymadım o da diyetisyen bilgisindeydi ve sırf yediğim için 1.5 saat yürümüştüm dengelesin diye). Suyumu da en az 2 lt olacak şekilde içtim. Yani o kadar emeğin sonucu sadece 200 gram mı oldu gerçekten :(
Anlam veremedim her şeye uymamak rağmen salıdan bugüne kadar 550 gr almama. Regl dönemi biteli 2 hafta oldu zaten onun ödemi de değil, su ve kiraz sapı çayı içiyorum zaten artik ne kadar ödeme kalabilir ki? Tek sorunum kabızlık, o da hep vardı zaten, yeni bir şey değil.. Neyse biraz yazdım, içimi döktüm en azından ama motivasyon ve moral kalmadı. Çünkü uzun süredir bu yoldayım ve artık yoruldum, sıkıldım her yediğime dikkat etmekten. Bunu yersem tartıda fazla çıkarmıyım korkusundan.
Gelelim yediklerime..

Saat 8 - 2 bardak ılık su

Saat 09.00-11.00 - 1 saat tempolu eğimli yürüyüş, fitness ve karın, kol egzersizleri yapıldı spor salonunda.

Saat 11.30 - 2 haşlanmış yumurta, 7 tane zeytin, 1 dilim beyaz peynir, domates, salatalık, maydanoz, roka

Saat 14 - 1 sade activia yoğurt, 1 yeşil elma

Saat 16 - 1 sütlü kahve, 1 tane protein bar

Saat 18.30 - 2 tane fırında pişmiş but (derilerini yemedim), salata (tabi ki hepsini ben yemedim ailecek yedik), 3 yk yoğurt

Şuana kadar 1.9 lt su içtim 2.5 lt ye yatmadan tamamlarım..

Eklentiler

• 1000180276.webp
    1000180276.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 42
  • 1000180274.webp
    1000180274.webp
    115,4 KB · Görüntüleme: 42
  • 1000180275.webp
    1000180275.webp
    150,7 KB · Görüntüleme: 43
Hellooo 👋🏻
Bir haftayı daha bitirdik, bana geliyor yavaştan pazartesi sendromu 🥲
Neyse gelelim yediğime, içtiğime.

Saat 08.30 - 2 bardak ılık su

Saat 09.00 - 11.00 - 1 saat eğimli, tempolu yürüyüş, fitness aletleri ile çalışma, kol ve karın egzersizleri

Saat 11.45 - 2 haşlanmış yumurta, 1 dilim beyaz peynir, 7 tane zeytin, domates, salatalık, maydanoz, roka

Saat 15.00 - 1 kupa sütlü kahve, 1 tane protein bar

Saat 17.00 - 1 tane yeşil elma, 1 sade activia (fotograf dünkünden aldım, bugün çekmeyi unutmuşum)

Saat 18.30 - 7 yk karnabahar yemeği, 3 yk yoğurt, bol salata (annem malesef yağını fazla koymuştu :( )

2 lt su içtim, kiraz sapı çayımı içiyorum. 2 bardak daha su içerim muhtemelen yatmadan. Güzel ve dengeli bir gün oldu. İnşallah artık tartıya da yansır :(

Eklentiler

• 1000180507.webp
    1000180507.webp
    110,3 KB · Görüntüleme: 40
  • 1000180508.webp
    1000180508.webp
    183 KB · Görüntüleme: 74
Gayet iyi gidiyorsunuz kendinize yüklenmeyin.bqzen durur kilo vermek vücut direncini gösterir ki siz yinede 200 gram vermişsiniz.cok iyi gidiyorsunuz.basariyi kabullenin ve olan ile mutlu olun derim

Gayet iyi gidiyorsunuz kendinize yüklenmeyin.bqzen durur kilo vermek vücut direncini gösterir ki siz yinede 200 gram vermişsiniz.cok iyi gidiyorsunuz.basariyi kabullenin ve olan ile mutlu olun derim
Çok teşekkür ederim. Haklısınız biraz kendime yükleniyorum sanırım ama salı günü 58.25 kg gelip herşeye uyduğum halde 59.80 nasıl çıktım bunu anlayamadım. Çünkü 58'e ineceğim diye düşünmüştüm artık, umudum kırıldı sanırım. Su içiyorum, kiraz sapı çayı içiyorum ödemden değildir ki bu. Anlam veremediğim için daha büyük hayal kırıklığı oldu sanırım ama.atlatacağım ya vazgeçmek yok :)

Back
X