Kızlar merhaba, eşimde ve bende hiçbir problem olmamasına rağmen çocuk sahibi olamıyoruz. (2 yıldır evliyim ve 1.5 yıldır korunmuyoruz) Hastanede 1 kere aşılamada denedik maalesef olumsuz sonuçlandı. Sizlerden ricam benim için de sağlıklı hayırlı evlatlar için dua etmeniz Allahım dileyen isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah Umarım en kısa zamanda “Hamileyimmm” yazabilirim
Bazen biraz bırakmak gerekiyor. 2 cocugumada doktorların olmaz tüp bebek yap dediği aylarda hamile kaldım. 3 kere aşılama 4 kere falan klomen, femare iğne vs defalarca denedim olmadı. Doktor artık tüp bebek dedikten sonra komple herseyi bıraktım ve ertesi ay normal yolla hamile kaldım. Şimdi sana stres yapma diyeceğim ama biliyorum bunu yapmak çok zor. Ama stres ciddi anlamda etkiliyor bunuda bil.
Bazen biraz bırakmak gerekiyor. 2 cocugumada doktorların olmaz tüp bebek yap dediği aylarda hamile kaldım. 3 kere aşılama 4 kere falan klomen, femare iğne vs defalarca denedim olmadı. Doktor artık tüp bebek dedikten sonra komple herseyi bıraktım ve ertesi ay normal yolla hamile kaldım. Şimdi sana stres yapma diyeceğim ama biliyorum bunu yapmak çok zor. Ama stres ciddi anlamda etkiliyor bunuda bil.
Stres yaptıkça olmaz ,ilişkiyi bile görev gibi yapıyorsaniz olmaz. Herşeyi oluruna bırakın gezin, eğlenin kıvılcım oldukça birliktelik yaşayın.Bu stresle evliliğe zarar verirsiniz,belki uzun süre olmayacak bu dönemi bile böyle yaşarsanız çocuk olduğunda hamilelik,doğum, lohusalık üstüne tüy diker.....