• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizlerden pandemi ile ilgili yazacağım rapor hakkında fikir istiyorum.

polokey2244

Boy 1.63 B.k 75.4 G.k 66.8 H.k 65 ( 1 mart 2021)
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2018
1.776
4.257
133
Hanımlar hepinize iyi geceler diliyorum. Sizlere birşey danışmak istiyorum. Sizce belediyeler pandemi ile ilgili kültür ve sanat alanında neler yapmalıdır? ( Resim hikaye yarışmaları vs.) Güzel fikirlerinize ihtiyacım var. Hepinize şimdiden teşekkür ederim.

Hanımlar hepinize iyi geceler diliyorum. Sizlere birşey danışmak istiyorum. Sizce belediyeler pandemi ile ilgili kültür ve sanat alanında neler yapmalıdır? ( Resim hikaye yarışmaları vs.) Güzel fikirlerinize ihtiyacım var. Hepinize şimdiden teşekkür ederim.
Sağlık çalışanlarına tesekkür konulu yazı (mektup öykü vs) yarusması
Viruslerden korunma veya ası veya pandemi konulu resim ve veya karikatür yarısması. Sonrasında online sergiye dönüşebilir.
Pandemi sürecinde yasananlara dair fotoğraf ve veya kısa film yarışması.
Pandemi ve sokak hayvanları konulu çeşitli yarısmalar.
Pandeminin sosyal yasam üzerime etkileri konulu kompozisyon yarısnası
Saglık çalışanından halka mektup var konulu Saglık çalışanlarına yönelik bir yarısma.
Dijital resim yarısması.
Sosyal izolasyona dikkat ceken En güzel slogan yarısması

Pandemi ve cevre temizliği
Pandemi esnasında hatalı yanlış ve bilinçsiz kimyasal kullanımının su ve doğa üzerine olumsuz etkileri konulu bilimsel araştırmalar ve sonuçlarının hakla paylaşılması.

Sağlık çalışanlarına tesekkür konulu yazı (mektup öykü vs) yarusması
Viruslerden korunma veya ası veya pandemi konulu resim ve veya karikatür yarısması. Sonrasında online sergiye dönüşebilir.
Pandemi sürecinde yasananlara dair fotoğraf ve veya kısa film yarışması.
Pandemi ve sokak hayvanları konulu çeşitli yarısmalar.
Pandeminin sosyal yasam üzerime etkileri konulu kompozisyon yarısnası
Saglık çalışanından halka mektup var konulu Saglık çalışanlarına yönelik bir yarısma.
Dijital resim yarısması.
Sosyal izolasyona dikkat ceken En güzel slogan yarısması

Pandemi ve cevre temizliği
Pandemi esnasında hatalı yanlış ve bilinçsiz kimyasal kullanımının su ve doğa üzerine olumsuz etkileri konulu bilimsel araştırmalar ve sonuçlarının hakla paylaşılması.
Gerçekten fikirlerin harika canım çok çok memnun oldum teşekkür ederim eline emeğine sağlık.

Direk pandemi konulu mu olmalı yoksa pandemi dönemi koşullarına uygun olarak mı? Her ikisi içinde kısa film veya tiyatro, sergi, müze, müzik vs bunlarla ilgili videolar yükleyebilir internet sitesi veya youtubeye düzenli olarak. Mesela bizim belediyemizin kültür evinde her hafta bir yazar geliyordu ve sergi açılıyordu, konser veriliyordu. Bunlar için başvuru alıyorlardı ve yazarlardan imzalı kitap alabiliyorduk. Bu tip organizasyonlar canlı olarak yapılabilir yine katılanlara hediyelerini kargolayabilirler. Belki de yapılıyordur tabi bilmiyorum aklıma bunlar geldi

Direk pandemi konulu mu olmalı yoksa pandemi dönemi koşullarına uygun olarak mı? Her ikisi içinde kısa film veya tiyatro, sergi, müze, müzik vs bunlarla ilgili videolar yükleyebilir internet sitesi veya youtubeye düzenli olarak. Mesela bizim belediyemizin kültür evinde her hafta bir yazar geliyordu ve sergi açılıyordu, konser veriliyordu. Bunlar için başvuru alıyorlardı ve yazarlardan imzalı kitap alabiliyorduk. Bu tip organizasyonlar canlı olarak yapılabilir yine katılanlara hediyelerini kargolayabilirler. Belki de yapılıyordur tabi bilmiyorum aklıma bunlar geldi
Her ikisi için canım. Yazarlardan imzalı kitap fikri güzel. Çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık.

Back
X