Bahceci fulya guvenc karlikaya tavsiye ederimNe kadar kararsiz kisi var ama snairim biraz nasip isi iyi bir yer mi iyi bir dr mu neye onem vermek gerekiyor beni de aklimda bir kac yer var ama cok kararsizim adi duyulmus yerler mi yoksa neye dikkwt ermeliyim son 1 ayim ve ben halen kararsiz kaldim bruksel,bahceci, alle klinik aklimdaki. Bir kac yer ama sanirim bahceci cen bey olacak gibi hayirlisi
Merhaba hayirli olsun ne kadar guzel masallah siz sormak istedigim bir konu var oda ilk denemede hemen pozitif mi aldiniz yani ilk denm ve 2.denemenizde... sevgilerCanım ben 2 kez tüp bebek yaptırdım,2 sindede gebe kaldım. 1, yi doğurdum,2. si yolda :)). arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine op.dr. ozan özolcay a gittim. gebelik oranları çok yüksek,ekibi de çok iyi. nişantaşında kendisi.ben de çok doktor aramıştım senin gibi,ama doğru doktoru buldum,kesinlikle tavsiye ederim. internetten ulaşıp tel ile randevunu alabilirsin. inşallah senin de yüzün güler,güzel haberlerini duymak üzere
bahçeci umut tüp bebek tavsiyemArkadaşlar foruma yeni katıldım. Burada çok sayıda yazı okudum. 2 yıldır bebek istiyoruz ancak doğal yolla olmadı. 1 kere klomen ile aşılama denedik, tutmadı. 2. Zeynep Kamil hastanesinde 1 kere aşılama denedik, gonal f ile o da tutmadı. Eşim de sperm sayısı bazen mükemmel iken bazen çok düşük olabiliyor. Benim de ufak çapta miyomlarım var. Ve bir de çikolata kisti. Bunların alınmaması gerektiğini bir çok doktor söyledi. Histeroskopi ile polip alındı. Artık bebek sahibi olmak istiyoruz ve zaman kaybetmek istemiyoruz. Bunun için tüp bebek merkezlerini araştırdık, 5 yerde kararsız kaldık. Tüp bebek sahibi olup başarılı olan anneler hangi doktor ve merkez önerirsiniz.
1. Prof. Dr. Aydın Arıcı
2. Brüksel Tüp bebek Merkezi Yücel Karaman
3. Uzm. Dr. Ali Osman Koyuncuoğlu
4. Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi
5. Eurofertil Tüp Bebek Merkezi
Tavsiyelerinizi bekliyorum. Veya başka tavsiye edeceğiniz doktor ya da merkez adı var mı? Yorumlarınızı bekliyorum.
O yazdığınız 5 merkezle de görüşün bence.Soracağıniz soruları önceden planlayın size nasıl bi tedavi uygulayacak neler öneriyor? Istediginde o Dr'una ulaşabilecekmisin ( ben bundan çok çekmistim bi merkezde ismi lazım değil ulaşamıyordum bildiğin hemşireler cevaplıyodu Dr'u gören cennetlikti.) Yumurta toplamayı Dr un mu yapacak ? Muayenelere Dr un mu girecek? (Bazı merkezlerde farklı farklı Dr lar giriyor muayneye başıma geldi) .Transferi dr'un mu yapacak bunlar çok önemli . Size en samimi gelen rahat hissedeceğeniz merkezi kendiniz seçin.Kafanızda soru işaretleri olmaz en azından acaba şurayı mi secseydim ora nasıl acaba demezsiniz. Merkezlerle görüşmeden önce arayıp ücretsiz görüşme talep edin.Çünkü bazıları baştan yolmaya çalışıyor dikkatli olun ve son olarak bu tedavi bana toplamda ne kadara mal olacak diye sormayı kesinlikle atlamayın. .Arkadaşlar foruma yeni katıldım. Burada çok sayıda yazı okudum. 2 yıldır bebek istiyoruz ancak doğal yolla olmadı. 1 kere klomen ile aşılama denedik, tutmadı. 2. Zeynep Kamil hastanesinde 1 kere aşılama denedik, gonal f ile o da tutmadı. Eşim de sperm sayısı bazen mükemmel iken bazen çok düşük olabiliyor. Benim de ufak çapta miyomlarım var. Ve bir de çikolata kisti. Bunların alınmaması gerektiğini bir çok doktor söyledi. Histeroskopi ile polip alındı. Artık bebek sahibi olmak istiyoruz ve zaman kaybetmek istemiyoruz. Bunun için tüp bebek merkezlerini araştırdık, 5 yerde kararsız kaldık. Tüp bebek sahibi olup başarılı olan anneler hangi doktor ve merkez önerirsiniz.
1. Prof. Dr. Aydın Arıcı
2. Brüksel Tüp bebek Merkezi Yücel Karaman
3. Uzm. Dr. Ali Osman Koyuncuoğlu
4. Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi
5. Eurofertil Tüp Bebek Merkezi
Tavsiyelerinizi bekliyorum. Veya başka tavsiye edeceğiniz doktor ya da merkez adı var mı? Yorumlarınızı bekliyorum.
Merhaba ben 10 yildir üç ayrı merkezde denemeler yaptim.son denemem ali osman koyuncuoğlu 'nda ve 9.haftamdayim.bircok merkezi elimde dosya ile gezdim ve gordumki umut tacirlerinin eline düşmüşüm. Siddetle ali osman beyi öneriyorum durust ve samimi her asamamin cok zor gecmesine ragmen cok güçlü ve yuksek enerjisi ile bukadar zorlugu atlatmamizda yardimci oldu.maddi olarak ise en uygun merkez idi. umarim sizin umutlarinizada vesile olur.Sevgililer.
Tedaviniz nasil gidiyor memnunmusunuz emseyden?emsey nesrin baştuğda tedaviye başlayacağım bende