Canım ben 2 kez tüp bebek yaptırdım,2 sindede gebe kaldım. 1, yi doğurdum,2. si yolda :)). arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine op.dr. ozan özolcay a gittim. gebelik oranları çok yüksek,ekibi de çok iyi. nişantaşında kendisi.ben de çok doktor aramıştım senin gibi,ama doğru doktoru buldum,kesinlikle tavsiye ederim. internetten ulaşıp tel ile randevunu alabilirsin. inşallah senin de yüzün güler,güzel haberlerini duymak üzereArkadaşlar foruma yeni katıldım. Burada çok sayıda yazı okudum. 2 yıldır bebek istiyoruz ancak doğal yolla olmadı. 1 kere klomen ile aşılama denedik, tutmadı. 2. Zeynep Kamil hastanesinde 1 kere aşılama denedik, gonal f ile o da tutmadı. Eşim de sperm sayısı bazen mükemmel iken bazen çok düşük olabiliyor. Benim de ufak çapta miyomlarım var. Ve bir de çikolata kisti. Bunların alınmaması gerektiğini bir çok doktor söyledi. Histeroskopi ile polip alındı. Artık bebek sahibi olmak istiyoruz ve zaman kaybetmek istemiyoruz. Bunun için tüp bebek merkezlerini araştırdık, 5 yerde kararsız kaldık. Tüp bebek sahibi olup başarılı olan anneler hangi doktor ve merkez önerirsiniz.
1. Prof. Dr. Aydın Arıcı
2. Brüksel Tüp bebek Merkezi Yücel Karaman
3. Uzm. Dr. Ali Osman Koyuncuoğlu
4. Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi
5. Eurofertil Tüp Bebek Merkezi
Tavsiyelerinizi bekliyorum. Veya başka tavsiye edeceğiniz doktor ya da merkez adı var mı? Yorumlarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar foruma yeni katıldım. Burada çok sayıda yazı okudum. 2 yıldır bebek istiyoruz ancak doğal yolla olmadı. 1 kere klomen ile aşılama denedik, tutmadı. 2. Zeynep Kamil hastanesinde 1 kere aşılama denedik, gonal f ile o da tutmadı. Eşim de sperm sayısı bazen mükemmel iken bazen çok düşük olabiliyor. Benim de ufak çapta miyomlarım var. Ve bir de çikolata kisti. Bunların alınmaması gerektiğini bir çok doktor söyledi. Histeroskopi ile polip alındı. Artık bebek sahibi olmak istiyoruz ve zaman kaybetmek istemiyoruz. Bunun için tüp bebek merkezlerini araştırdık, 5 yerde kararsız kaldık. Tüp bebek sahibi olup başarılı olan anneler hangi doktor ve merkez önerirsiniz.
1. Prof. Dr. Aydın Arıcı
Tavsiyelerinizi bekliyorum. Veya başka tavsiye edeceğiniz doktor ya da merkez adı var mı? Yorumlarınızı bekliyorum.
Teşekkür ederim. Umarım bizde cok beklemeyiz. Bekleme sureci ve olumsuzlar yipratiyor gercekten.Sizin içinde hayırlısı olsun şu an hamilesiniz sanırım.
Canım ben 2 kez tüp bebek yaptırdım,2 sindede gebe kaldım. 1, yi doğurdum,2. si yolda :)). arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine op.dr. ozan özolcay a gittim. gebelik oranları çok yüksek,ekibi de çok iyi. nişantaşında kendisi.ben de çok doktor aramıştım senin gibi,ama doğru doktoru buldum,kesinlikle tavsiye ederim. internetten ulaşıp tel ile randevunu alabilirsin. inşallah senin de yüzün güler,güzel haberlerini duymak üzere
Merhaba,siz de ozan özolcay a gitmişsiniz.bende bu ay adetim başladığında gidicem. Ben de tavsiye üzeine ozan bey e gidicem.İnşallah sizin gibi hayırlı sonuç alırım :)) biraz stres ve heyecan var tabi
Bahceci fulyada yaptirdim memn7n kaldimçelişkiler çelişkiler çelişkiler .... sizlerden daha akıllıca hareketler bekliyoruz...
Artık bizimle değilsiniz.... Umut avcılarına yer yok !
bence 76tuğçeye de el atın, çelişkiler devam ediyor :)çelişkiler çelişkiler çelişkiler .... sizlerden daha akıllıca hareketler bekliyoruz...
Artık bizimle değilsiniz.... Umut avcılarına yer yok !
bence 76tuğçeye de el atın, çelişkiler devam ediyor :)
Kusura bakma sana cevap veremedim, benim negatif iki denemem var tüp bebek, her ikisinde farklı profla yürüdük. negaitf olması konularında iyi değiller demek değil bu arada. aynı zamanda başka bir profa da danıştım durumumdan dolayı. benim düşüncem laboratuvar çok önemli, embriyologu vs de önemli doktorun yanı sıra. bunları da araştır derim. dışardaki doktor hangi hastanede yapacak işlemi gibi önemli sorular da var. sana isim öneremeyeceğim. ama burada bir sürü tüp bebek merkezi ve hastane ismi bulabilirsin, özellikle seninle aynı durumu olan kişileri takip etmeni öneririm. hangi merkez ile hamile kalmışlar gibi. çok kolay bir süreç değil, kolay gelsin.Arkadaşlar foruma yeni katıldım. Burada çok sayıda yazı okudum. 2 yıldır bebek istiyoruz ancak doğal yolla olmadı. 1 kere klomen ile aşılama denedik, tutmadı. 2. Zeynep Kamil hastanesinde 1 kere aşılama denedik, gonal f ile o da tutmadı. Eşim de sperm sayısı bazen mükemmel iken bazen çok düşük olabiliyor. Benim de ufak çapta miyomlarım var. Ve bir de çikolata kisti. Bunların alınmaması gerektiğini bir çok doktor söyledi. Histeroskopi ile polip alındı. Artık bebek sahibi olmak istiyoruz ve zaman kaybetmek istemiyoruz. Bunun için tüp bebek merkezlerini araştırdık, 5 yerde kararsız kaldık. Tüp bebek sahibi olup başarılı olan anneler hangi doktor ve merkez önerirsiniz.
1. Prof. Dr. Aydın Arıcı
Bahceci fulya hastanesi guvenc karlikayayi tavsiye eder hastane labratuvar doktorlar gercekten profosyonel.guvenc karlikaya cok iyi bir doktor.benimde ilk tup bebek denemem transferimin 8. Gunu insallah hayirlisi olurKusura bakma sana cevap veremedim, benim negatif iki denemem var tüp bebek, her ikisinde farklı profla yürüdük. negaitf olması konularında iyi değiller demek değil bu arada. aynı zamanda başka bir profa da danıştım durumumdan dolayı. benim düşüncem laboratuvar çok önemli, embriyologu vs de önemli doktorun yanı sıra. bunları da araştır derim. dışardaki doktor hangi hastanede yapacak işlemi gibi önemli sorular da var. sana isim öneremeyeceğim. ama burada bir sürü tüp bebek merkezi ve hastane ismi bulabilirsin, özellikle seninle aynı durumu olan kişileri takip etmeni öneririm. hangi merkez ile hamile kalmışlar gibi. çok kolay bir süreç değil, kolay gelsin.
kolay geçsin kalan günler, pozitifi görürsün inşallah :)Bahceci fulya hastanesi guvenc karlikayayi tavsiye eder hastane labratuvar doktorlar gercekten profosyonel.guvenc karlikaya cok iyi bir doktor.benimde ilk tup bebek denemem transferimin 8. Gunu insallah hayirlisi olur
Insallah tesekkur ederim.kolay geçsin kalan günler, pozitifi görürsün inşallah :)