Sizler nasıl zayıfladınız? Destek ve tavsiye?!!!

ecemxxxd

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
208
58
13
26
Merhabalar ben 18 yaşındayım geçen yıl 102 kiloya kadar çıktım çabalarımla 12 kilo verdim ve şuan 90 kiloyum yaklaşık iki aydır kilom sabit bu hafta her gün yürüyüşe çıktım ama veremiyorum nasıl beslenmeliyim vs tavsiyelerinizi bekliyorum bu yaşta bu kiloda olmak ve istediğimi giyememek dalga konusu olmak çok üzüyor

Canım benim üzülme. İnşallah azim ile başarısin. Canım doktor bana 1600 kalorilik diyet verdi. Ben bu arada doktor gittiğim de 79.8 dim. Pek dikkat etmedigim için fazla veremedim ama şimdi kendime göre diyet uyguluyorum onla hızla vermeye başladım. Neyse bir kuzenim de 1600 kalori ile 30 kilo verdi. Başka bir kuzenim daha ağır bir diyet ile 95 den 75 e iki ayda düştü. Ve ikiside spora gitmedi. . (Hızlı olduğuiçin kalıcı olacağını düşünmüyorum kalıcı olur inşallah ) sonuçta kiloları 2 ayda veya 3 4 ayda almadık. O nedenle yavaş verme taraftariyim . yani yavaş dan kastım ayda 3 4 kilo. Böylece 10 ayda 30 40kilo verMiş olursun. günlük rutinlerini yaz ona göre tavsiye vereyim. Kilonu görüntüle diye bir program var onu yükle kilo verdikçe oraya yazıyorsun kendini iyi hissediyorsun. Birde diyet psikolojisi insanı çok etkiliyor. Yediklerini kilo alacağım düşüncesi ile yersen zaten kilo alıyorsun. Günde 3 litre su iç. Ve saat düzenine uymaya çalış mesela saat 7 den sonra birşey yeme . açıktıni hissettiğinde su iç. gerçekten çok zor biliyorum ama düşünsene bir sene sonra kendini aynada gördüğünde ne kadar mutlu olacaksın. Kıyafetlerin bol gelmeye başlayacak çok mutlu olacaksın. Sadece bir sene kendini tutacaksin ve bütün ömrün boyunca belki de bu kilolarla uğraşmayacaksin.

Bir de hergün gir ki sana destek olabileyim. yoksa benim de motivasyonum bozuluyor

Kendini fazla uzme lütfen sporla benim de aram yok malesef ama ben gün içinde çok hareketliyim. yani bazen'günlük adım sayım 10000 oluyor kendiliğinden. Neyse yavaş yavaş verirsin inşallah. Diyetisyene gittin mi. 12 kiloyu ne zaman verdin . yemek düzenin değişti mi de veremedin gerisini. Bu arada ümitsiz olma. Burada insanlar kaç kilo vermişler. sende başarırsin.

geçen çıl yazın bir buçuk ay çok çbalamıştım düzenli kahvaltı öğlen ya bitaz yemek ya da salatalık meyveli yoğur vs yiyordum akşamda bir kase çorba ve ev yemeği su çok içmiştim ve 9 kilo verdim diyeti bıralında üç kilo aldım yıl içinde ama devam edemedim obu yıl okullar başladı diyet yapmayı çık istedim ama üzerinde durmadım sağlıksız şeyleri yemeyi kestim kilolar gitmerye başladı şuan 90 kiloyu koruyorum günlük nasılım onu anlatayım.Sabahları bir donates 6-7 zeytin bir dilim ekmek biraz beyaz peynir hailanmış yumurta ya da omlet tarzı ve şekersiz çay (çaya şekeri üç yıldır kullanmıyorum) öğlen okulda olduğum için yemekhanede çıkan yemekler ama pilav almam tatlıyı bazen yiyorum onun dışında akşam ne varsa yerim ama işte sorun akşam yememde onu dğzenleyebilirsem umarım zayıflayacağım

Saat kaçta yiyorsun ki akşam yemeğini bir de tatlıyi kendine haftada bir ödül olarak kullansan olmaz mi. Yani hayir demeyi ogrensen . bence akşam yemeğini erken yersen verirsin gibi geliyor.

Sadece abur cubur bile kilo vermeni sağladı. 90 kilo bence o kadar büyük bir kilo değil. 4 5 ayda gider diye düşünüyorum. Sabret canım benim. Güzel günler için

Akşam yemeğinde bir kase çorba salata yemek ve yoğurt bile o kadar doyurucu oluyor ki.

Akşam yemeğinde bir kase çorba salata yemek ve yoğurt bile o kadar doyurucu oluyor ki.
aslında doyuyorum ama açgözlülük sanırım annem başka şeyler pişirince dayanamıyorum birde tatlıyı yiyince hemen tartıda fazla çıkıyorum bir süre ödül vermeden sıkı diyet yapmak istiyroum yapabilirsem

sabah kaşarlı omlet 4 yeşil zeytin marul domates söğüş şekersiz çay 1 dilim ekmek
öğlen 1.5 büyük tavuk köfte 2 kaşık salata 1 bardak ayran
ara 1 tane nescafe express vanilyalı yaklaşık 127 kalori
akşam yeşil çay ve 1 litre su
4000 civarı adım atmışım iyi mi sizce sizler nasılsınızz

Canım kilo vermek için 1300 ila 1500 arasi kalori almak gerekiyornur. Yani sağlıklı olan bu diye biliyorum.bugün iyisin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…