- 23 Eylül 2018
- 778
- 203
- Konu Sahibi maviisever
Kızlar bebek yeni doğudunda hastanedeyken güzel şeyler mi giydirdiniz yoksa normal mi? Güzelden kastım hani özel tasarım yeni doğan elbiseleri yapıyorlar ya isimli vs vs o tip? 3 ayım kaldı nasıl yapıcam genelde nasıl oluyor falan hiç bilgim yok, o isimli bebek setini yani tulumu vs olan set yaptırmayı düşünüyorum ama be zaman giydiricem onu bilemedim çevremde de bilinçlendiren kimse yok sizler nasıl yaptınız?
Birde yeni doğan çekimi yaptırdınız mı? Ben aşırı derecede yaptırmak istiyorum çok tatlı fotoğraflar çıkıyor ama beğendiklerimde çok uzak istanbul avrupa yakasında yaptırmışken kaliteli iyi çeken ve anlayan bir yere yaptırmak istiyorum paramın değeceği bir yere ama uzaklar kimisi eve geliyor ama evde nasıl çekerler güzel kareler çıkarmı emin olamıyorum... sizler nasıl yaptınız?
Birde yeni doğan çekimi yaptırdınız mı? Ben aşırı derecede yaptırmak istiyorum çok tatlı fotoğraflar çıkıyor ama beğendiklerimde çok uzak istanbul avrupa yakasında yaptırmışken kaliteli iyi çeken ve anlayan bir yere yaptırmak istiyorum paramın değeceği bir yere ama uzaklar kimisi eve geliyor ama evde nasıl çekerler güzel kareler çıkarmı emin olamıyorum... sizler nasıl yaptınız?