ayy bek şimdi biraz önce eşimi aradım bir sesini duyayım diye ,ee istediğim bişey yok akşam beraberdik ,akşama yine beraberiz bende soracak soru bulamadım konuşalım diye dedimki nerdesin nasılsın napıyosun..,adamda bana yaaa ne çok soru soruyorsun yaaaa bana müdürüm sormuyor böyle sen soruyorsun diyor , bende tabiki müdürn karın değilkiş şekerim karın benim dedim, yaaa off sinir ettin beni dedi bende pişman ettin beni aradığıma dedim,beni seviyormusun diye sordum (pek demez de) hayır ne sevcem seni diye dalga geçti ,bende madem ben internetten sevgili bulayım kendime dedim, var zaten dedi bende yazıklar olsun 5 yıldır beni tanıyamadıysan benden bunu bekliyorsan yazıklar olsun sana dedim,benim senden yoksa Allahtan korkum var dedim.uyuz etti beni yaaaa.
akşam arkadaşı geldi bize ,hayran kaldım eşiyle konuşmasına , Alo.... canım benim nasılsın , söyle tatlım söyle güzelim evet çok doğru söyledin bebeğim falan...........senağlama bana neden öyle konuşmuyorsun kocacım dedim sen haketmiyorsun demezmijeyyar daha neyapacam onun için bilmem ,sanırım ben hatayı onun her istediğini tereddütsüz yerine getirdiğim için kıymetsiz oluyor orada yapıyorum.kafamçokkarıştı
eğer işine gelmeyecek şeyler söylüyorsam,hatasını falan çok konuşuyorsun der.sustuğumda ise ne oldu yine diyor konuşayımmı susayımmı şaşırıyorum bazen............
bu bir silahtır güzellik islerine gelmedimi hep öyle derler. :))
evet çok konusuyon der bende onunla konusurken suskun kalmasından sınır olurum
Ben aşkımı birazda bu yüzden seviyorum sanırım :roflol: o kadar çok konuşuyorumki..bazen o söylemeden kendim farkediyorum..ne çok konuşuyorum ya bi sus desene diye:roflol: ama yazıktır garibim :roflol:
allahtan eşimin çeneside benimle yarışamayacak kadar olsa da
iyi işler ama kurtlar vadisi ve maç falan varken konuşmaz
onun dışında genelde anlaır sorar arar iyi yani bu konuda