• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizin yorumlarınızı bekliyorum hanımlar

SelanikMuhaciri

Dünyada her şey kadının eseridir. M.K.ATATÜRK
Pro Üye
10 Mayıs 2016
3.587
6.578
158
Kızlar bat :02 agustos bu şekilde olupta hamile olduğunu öğrenen arkadaşlardan yardım istiyorum teşekkürler

Eklentiler

• image.png
    image.png
    186,8 KB · Görüntüleme: 321
  • image.png
    image.png
    226,8 KB · Görüntüleme: 283
  • image.jpeg
    image.jpeg
    23,4 KB · Görüntüleme: 262
  • image.png
    image.png
    247,8 KB · Görüntüleme: 272
  • image.png
    image.png
    242,3 KB · Görüntüleme: 266
  • image.jpeg
    image.jpeg
    39,2 KB · Görüntüleme: 288
Testlerin bazılarında sorun var çok fazla idrar damlatmış olabilir misiniz? en iyisi bir kan testi yaptırın daha sağlıklı sonuç alınırsınız. Bat'a çok varmış ama erken döllenme olabilir.

Testlerin bazılarında sorun var çok fazla idrar damlatmış olabilir misiniz? en iyisi bir kan testi yaptırın daha sağlıklı sonuç alınırsınız. Bat'a çok varmış ama erken döllenme olabilir.
Bende sizin gibi düşünüyorum testlere 2 damladan fazla damlatmadım ama yinede bozuk oldukları kanaatindeyim yarın gitmeyi düşünüyorum hayırlısı inşallah

Ay çok heycanlı ya :-) çokk belirgin hemdeee..
Senin bi kere daha çizgi çıkmıştı geçen ayda hatta hafif çıkmıştı ama bu sefer çokk koyu çıkmış Can'ım :-) bence Allah'ın izniyle minnoşumuz orada elhamdulillah ☺️☺️☺️☺️

Ay çok heycanlı ya :-) çokk belirgin hemdeee..
Senin bi kere daha çizgi çıkmıştı geçen ayda hatta hafif çıkmıştı ama bu sefer çokk koyu çıkmış Can'ım :-) bence Allah'ın izniyle minnoşumuz orada elhamdulillah ☺️☺️☺️☺️
Ay hadi inşallah bitanem ya Rabbim hepimize versin bekletmesin yarın netleşecek kuzum haber vereceğim ilklerimdensin bunu bil ❣

Back