- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- 158
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
Kızlar bat :02 agustos bu şekilde olupta hamile olduğunu öğrenen arkadaşlardan yardım istiyorum teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende sizin gibi düşünüyorum testlere 2 damladan fazla damlatmadım ama yinede bozuk oldukları kanaatindeyim yarın gitmeyi düşünüyorum hayırlısı inşallahTestlerin bazılarında sorun var çok fazla idrar damlatmış olabilir misiniz? en iyisi bir kan testi yaptırın daha sağlıklı sonuç alınırsınız. Bat'a çok varmış ama erken döllenme olabilir.
@Pinkhouselife61 @Love5 Can'larım bi bakın yaKızlar bat :02 agustos bu şekilde olupta hamile olduğunu öğrenen arkadaşlardan yardım istiyorum teşekkürler
Senin o Bal damlayan ağzını yerim ben ❣ hadi inşallah teyzesiAllah ömrünü hayırlı etsin kızz hamilesin işteeeeee
Ay hadi inşallah bitanem ya Rabbim hepimize versin bekletmesin yarın netleşecek kuzum haber vereceğim ilklerimdensin bunu bil ❣Ay çok heycanlı ya çokk belirgin hemdeee..
Senin bi kere daha çizgi çıkmıştı geçen ayda hatta hafif çıkmıştı ama bu sefer çokk koyu çıkmış Can'ım bence Allah'ın izniyle minnoşumuz orada elhamdulillah
Kız dur ben hala umutlu Değilim bakalım kısmetKız durdun durdun turnayı gözünden vurdun ELHAMDÜLİLLAH
Yarın sabah hcg gidiyosun heeee
YaaaaniiiiiiiAy hadi inşallah bitanem ya Rabbim hepimize versin bekletmesin yarın netleşecek kuzum haber vereceğim ilklerimdensin bunu bil ❣
Saçmalama kız pozitif olKız dur ben hala umutlu Değilim bakalım kısmet
Ahahah varya beni çok iyi tanıdın artık âmin kuzum ya Rabbim hepimize versin tez Zaman'da tek dileğim bu ❣Kurtlu şeyyyy yine dayanamamış yine 6 gün önceden yapmış testi
Erken döllenme bence