Sizin yada eşinizin covid ilacı kullanması

Glcn19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2020
682
285
53
37
Merhaba haminlar 4 yildir hamile kalabilmek icin uğraşıyoruz. Şu son zamanlarda kafamda deli sorular var hamile kalmadan önce aranızda eşi yada sizler covid geçirip ilaçlarını kullanan varmi. 1,5 ay önce esim covid oldu ilaclarini kullandı ve öyle soylentiler varki hamile kalmaya bile korkuyorum. Bebekte uzuv eksikliği veya herhangi bir hasar olabilirmiş diye. Bu konuda bilgisi olan veya covid geçirdikten sonra gebe kalıp herşey yolunda giden varmi.

Gecen ay covid geçirdim, bu ay hamile kaldım. Paroldan başka ilaç içmedik. Sıtma ilaçları veriyorlar genelde o ilaçları araştırabilirsiniz

Gecen ay covid geçirdim, bu ay hamile kaldım. Paroldan başka ilaç içmedik. Sıtma ilaçları veriyorlar genelde o ilaçları araştırabilirsiniz
Bugün regli günüm hiçte regli olacakmışım gibi hissetmiyorum ama eşim covid ilaçlarını kullandığı için çok endişeliyim şuan. Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…