Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sizin toplantı küçükse bizimkisi minyatür :)) Fethiye buluşmamız
Kızlar bir çoğunuzun bildiği üzere bugün çiğdemle bızdıkları buluşturduk çiğdem konuyu açmıştır diye düşündüm ama açmamış ben açayım dedim İksirci Tezcandan görüntüler :)
Ayyyy ne kadar güzel gülen yüzleriniz solmasın kızlar.El ele de tutuşurlarmış iş resmileşti artık yani bunun dönüşü olmazzzz .Ayyyyy yerim o tombik bacakları .Hem Çidoya hem Sibele Çınar'a Didoya maşallah 41 kere .Yanlız daha çok resim istiyoruz kızlar bu kadar mı ?.
ayyyy çiğdem ve sibel harikasınız çok güzel görünüyorsunuz bayıldım sizlere. Bak selma bizde hemen ankarada buluşalım herkesi kıskandıralım kaydirigubbakcemile3
anaaaaaa kendı bulusmamı yenı goruyom ne gusel olmusuz bee :kedi: ulen yaramaslar dursa daha cok cıkcektı resım ama velet susturmaktan makıneyı elıme alamadımkı bndede var bı kac tane eklım bareeeekaydirigubbakcemile5
sibel göbeğinden cok yanağındakki gamze dikkatimi çekti Çınar dada var mı ondan ben cok severimmm gamzelileri oğlumunda çenesinde varrr çok tatlı :asigim:
ay bende gamze mi varmış yok kız o buruşukluk gibi bnce ama oğluşta var eşimden diye düşünüyordum gerçi onun gamzesi sonradan aldığı bir darbe sonucu olmuş ama
iiyiki bulusmusuz valla u kadar bıle beklmesydık keske ana oğul cok datlular bnm kız accık kayganasına ay pardon kayınvalıdesıne nazlandı ama gecıcek bı dahakı sefere daha uslu olcak ınsallah