Sizin tavsiyeleriniz ile evi eşime temizlettirdim

misscakmak

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2024
280
282
31
Kızlar bilenler bilir ben taşındım sonunda dediğiniz gibi kocamın işe yaraması gerekiyordu evi komple kuzeniyle birlikte temizlediler kuzeni erkek merak etmeyin aşna fişne olmadı der şeyden bir anlam çıkartanlara söyleyeyim, neyse evi bitirmişler yerleştirme sırası bende ama temizleyememişler ben şimdi tekrardan kendim temizliyorum en azından kabasını almışlar diye teselli ediyorum kendimi çıldırıcam yerler hep su deterjan lekesi galiba tek bi vileda ile bütün evi sildiler dolaplar deseniz keza öyle allahım çıldırıcam ya dükkan temizliyor sankş

Benim eşim de beceremiyor lohusayken delirdim adeta mutfak bezini yere sürüyordu ben de hemen arkasindan bezi atiyordum yenisini cikariyordum ama sorunca cok güzel olmus hayatim eline saglik dedim.Neden cünkü beğenmezsek o isten siyrıliveriyorlar en azından yapmis siz de cok takilmayin

Ayy sanki Türkiyede yaşamıyorcasına yorumlar yorumlar herkes Cihangir de yasıyo haspamm:KK12:
Kuzeniyle evli olan 10 milyon insan vardır herhalde veya akrabasıyla. Olay tasvip edip etmemek değil de üstten üstten toplumdan kopuk bomboşş yorumlar. Hepiniz üst mertebedensiniz anlamazsınız aynen 😌😄👏 konu sahibi de ayrı saçmalamıs

Ee öğretseydiniz önce. Ilk defa temizlik yapan biri mukemmel yapmayabilir bunun kadini erkegi yok.
Benim de elim işe yatkin degil evlenmeden önce elime bez almisligim yoktu ben anlamam diyip kenara cekilseydim pislikten ölelim mi? Ya da her şeyi eşim mi yapsin? O da usta temizlikci degil malum?
Herkes yapa yapa ögrenir yapmadiginiz yerde temizlikci cagirirsiniz.
Olay ne şimdi yani? 🙄

Kızlar bilenler bilir ben taşındım sonunda dediğiniz gibi kocamın işe yaraması gerekiyordu evi komple kuzeniyle birlikte temizlediler kuzeni erkek merak etmeyin aşna fişne olmadı der şeyden bir anlam çıkartanlara söyleyeyim, neyse evi bitirmişler yerleştirme sırası bende ama temizleyememişler ben şimdi tekrardan kendim temizliyorum en azından kabasını almışlar diye teselli ediyorum kendimi çıldırıcam yerler hep su deterjan lekesi galiba tek bi vileda ile bütün evi sildiler dolaplar deseniz keza öyle allahım çıldırıcam ya dükkan temizliyor sankş
Kuzeniyle birlikte temizlediler dediğin an yüreğim pır pır, Allah tan hemenaçıklamışsın aşna fişne olmadı diye. Rahatladım:deli:

Ayy sanki Türkiyede yaşamıyorcasına yorumlar yorumlar herkes Cihangir de yasıyo haspamm:KK12:
Kuzeniyle evli olan 10 milyon insan vardır herhalde veya akrabasıyla. Olay tasvip edip etmemek değil de üstten üstten toplumdan kopuk bomboşş yorumlar. Hepiniz üst mertebedensiniz anlamazsınız aynen 😌😄👏 konu sahibi de ayrı saçmalamıs
Ay ne alaka ya rizeliyim ve evet maalesef ki bizde de bu evlilikten var ama konu açıp kuzeniyle temizlediler kadin değil oynaşmadilar korkmayın demek aynı şey mi

hayatinda ev isi yapmamıs adama is verip bir de basinda durmamissiniz.
bu mu normal? keske kuzen o siz ucunuz girişseydiniz siz direktif veren olsaydınız.
benim sevgilim cok temiz titizdir. ama temizlik anlayisi igrenc. yeni aldigimiz buzdolabinin ic dis temizligini yapacaktik. evde temizlik icin kullanalim diye eski bir nevresim getirmistim onu istedim. lavabo tesisati sizdiriyor diye akan su altina koydugu bezi getirmişi bana🤢 diyor ki "temiz su akiyor tesisattan" 🤮 bir baska gun yine yeni esya aldik ic dis temizliyoruz. esya teshir ürünü yani disarda sergilenen pis bir sey. adam bezi deterjanli suya degdirip degdirip temizliyor. Dedim "bu temizlik degil, sen kirli bezi gezdiriyorsun. buna temizlik diyemezsin. her seferinde bezi yika ki temiz deterjanla silelim", daha fazla anlatip kimsenin midesini bulandirmak istemiyorum ama bulasik yikama anlayisi da şu;

yeni tasinilan evdeki temizlenmemis (hos temizlense de beter) mutfak lavabosunu sicak suyla doldurup deterjan katip herseyi icinde sungerleyip o kopukleri bir kuru bezle kurulamak. bu bezin temiz oldugunu dusundugu icin haftada bjr yıkanan bir bez
😂😂😂
sonra karsima cekip konustum "ben de cok temiz titiz biri değilim ama senin temizlik anlayisini görünce midemden bir sivi bogazima cikiyor fiziksel olarak tiksiniyorum- kusmak istiyorum" dedim😂😂😂 sagolsun beni anladi. o da onun kulturunde böyle oldugunu, annesinden boyle ogrendigini, bu temizlik anlayışıyla bunca sene ne ev arkadaslarindan ne baska birinden hic eleştiri almadığını söyledi. sonra basit kurallar koyduk. mesela tuvalette klozete ve yere degen seyi asla temiz kabul etmemek gibi 😂😂😂
simdi astik sorunlari, artik temizlik yaparken bezini her seferinde yikiyor

Kız aşna fişna ne 😂

Ev temizliği konusunda bize “korkmayın kocam kuzeniyle yiyişmedi” mesajı yazan üyeye dolu yorum olarak siz buyrun yapın. Biz okuruz.

Hayır hanımefendi Trakya-Marmara-Ege üçgeninde kuzenle evlenilmez, komşu kızına yan gözle bile bakılmaz ayıptır yasaktır, kuzenle evlilik ensestliktir. Bursa'lıyım yurtdışında ikamet ediyoruz. Bursa'da böyle bir iğrençliğe şahit olamazsınız zaten.

Ankara'dan sonrası akraba evliliği yapıyor diye kardeş kuzen evliliklerini normalleştiremezsiniz. Karadeniz - İç anadolu-doğu bölgelerinde bile artık tercih edilmiyor utanıyorlar akraba evliliği yapmıyorlar sağlıklı çocuk dünyaya gelmiyor diye

Lady Mary'nin yaptığı kuzen evliliği de tüm İngiliz toplumu için genellenemez.

X