Valla ben Gaziantepliyim bizim buralarda altına çok önem verilir ama bize sordular biz asla karışmayız ne yaparsanız dedik. Ve nişanda biri yeşilaltın iki set ve 2 tane kalın bilezik taktılar. Düğünümüz 3 ekimde hiçbirşey takmasalarda üzülmem çünkü o kadar sevgiyle yaklaşıyorlarki bunu tonlarca altına değişmem.
geleneksel olanda şu 5 ila 10 ad üçlü burma bilezik 1 veya 2 ad set saat tektaş tır.ben setimin birini elmas istedim çok beğendiler ayırttık bakalım bir ara gidp alıcaklar bu arada 1 yıldır nişanlıyımya ben bayramlarım süper geçti ramazan bayramında takıım kıyafetim ayakkabı çanta çamaşır çorap hepsini aldık bende damada aldım kıyafer ayakkabı filan kayınvalidem size bohca getiricez dedi bizde saçma bulduk iyi işte aldıklarımızı bohcalayıpmı getirecek dedik ama öyle değilmiş bi geldiler pür sülale bir tepsi baklava bir büyük sepet dolusu fındık fıstık lolipop sakız şekerleme geldi ve yine bir büyük sepet dolusu parfüm sampuan tarak toka bir bohca dolusu iççamasırı çorap bir bohca havlu patık pijama bir bohca beyaz gömlek mor şalvar morlu beyazlı oyalı tülbent bir paket misafirlik çikolata bir paket gül kabartmalı özel çikolata bir pakette nişanlımın bana yaptırdığı bir kutu çıkolata kalpli resimli pembe beyaz kırmızı gülleri vardı daha güzelleri sizin olsun arkadaşlarhepsi çok güzel anılar olarak kalıyo
kurban bayramında ben kıyafet alışverişi yapmak istemedim kayın validem olmaz öyle diyince sana bilezik alayım annem taktı dersin dedi nişanlım bir kelepçe taktı kayın validede 22 ayar koçakgoldlardan bitane taktı arafe günü nişanlımla gezerken bi mağzaya girdik ve monttan bota kadar herşeyimizi aynı alıp çıktık güya bişey almayacaktık anneler bizi görünce amannnnnn ne tatlı olmuş bunlar böyle kuzularımmmmmmm diiye sevdiler bizi yine bohçalar hazırlayıp geldiler bize bide kurban geliyor kurban bayramında arkadaşlar bilginiz olsun istedim
Bizde kızın ailesi ne kadar istediğini söyler ama saolsun benim ailem öyle yapmadı beni dinlediler gönlünüzden ne çıkıyorsa biz kızımızı evlendirmiyoruz sen gelin alıyorsun meydana çıkacak sensin dediler onlarda 8 bilezik 25 gr dan 1 tane saat 1 tane yüzük küpe kolye takımı bir tanede set takımı alıcaklarını söylediler bir de kınada yüzük ile cumhuriyet altını başkada yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?