- 23 Ocak 2016
- 32.997
- 49.365
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Poşette de atılı olarak çok var ben de alıyordum önceden salamı robottan geçirip bu ekmekleri ıslatıp karıştırıyordum sokak hayvanlarına ama artık başa çıkılmıyor çok atılan var çünkü sütçü toplamıyor kiPoşettekileri inekleri olanlar topluyorlar.Ama ben böyle direkt atıldığını görmedim.Bizde de olur,bir kabın içinde.Ben şehir dışından uzağım.Her türlü hayvan gelir,Köpek,tilki,sansar.Tavuklar var ileride.Hiç biri kalmaz sabaha.Ama ben kuşlara koyuyorum.Koymazsam kedilerin mamasını yiyorlar.
Kedilerin mamasını kuşlar da yiyor dimi burada da öyle gugukçuklar da yiyorPoşettekileri inekleri olanlar topluyorlar.Ama ben böyle direkt atıldığını görmedim.Bizde de olur,bir kabın içinde.Ben şehir dışından uzağım.Her türlü hayvan gelir,Köpek,tilki,sansar.Tavuklar var ileride.Hiç biri kalmaz sabaha.Ama ben kuşlara koyuyorum.Koymazsam kedilerin mamasını yiyorlar.
Onu bilmiyorum.Bizim burada topluyorlar.Hatta süt alanlar özellikle biriktiriyor ekmekleri.Poşette de atılı olarak çok var ben de alıyordum önceden salamı robottan geçirip bu ekmekleri ıslatıp karıştırıyordum sokak hayvanlarına ama artık başa çıkılmıyor çok atılan var çünkü sütçü toplamıyor ki
Kediler çok ilginç.Kuşlar mamaya üşüşünce kediler bu sefer mama yerine kuşları avlamaya çalışıyor.Kuşlara bayat poğaça koydum,kedi kaptı gitti.Ördeğe mama koydum,kedilerden ördeğe sıra gelmedi.Köpek uyuklayınca onun da yemeğine dadanıyorlar.Kendi mamalarını çok aç olunca yiyorlar.Kuşları da rahat bırakmıyorlar.Kedilerin mamasını kuşlar da yiyor dimi burada da öyle gugukçuklar da yiyor
Yaa ne kadar güzel tüm hayvanlar var oh mis misKediler çok ilginç.Kuşlar mamaya üşüşünce kediler bu sefer mama yerine kuşları avlamaya çalışıyor.Kuşlara bayat poğaça koydum,kedi kaptı gitti.Ördeğe mama koydum,kedilerden ördeğe sıra gelmedi.Köpek uyuklayınca onun da yemeğine dadanıyorlar.Kendi mamalarını çok aç olunca yiyorlar.Kuşları da rahat bırakmıyorlar.
Geri dönüşüme koyuyoruz biz.Bir kavanoz da zeytin atmışlar galiba.
Bırak zeytini, ben boş kavanozları bile atmaya kıyamıyorum. Bu kadar kavanozu ne yapacağım bilmem ama iyice anneme benzedim, keşke bir arabam olsaydı da yazın köye giderken hepsini anneme götürseydim. Ona lazım oluyor mutlaka.
Yaa bakın onu hiç farketmedim kavanozun zararı olmaz dursun kenarda şuan çok pahalı iyi ki almışız diyoruz zamanındaBir kavanoz da zeytin atmışlar galiba.
Bırak zeytini, ben boş kavanozları bile atmaya kıyamıyorum. Bu kadar kavanozu ne yapacağım bilmem ama iyice anneme benzedim, keşke bir arabam olsaydı da yazın köye giderken hepsini anneme götürseydim. Ona lazım oluyor mutlaka.
Yok ben atmaya kıyamam :)Geri dönüşüme koyuyoruz biz.
Evet ama hepsi birbirini avlıyor bir şekilde.Ördek tilkinin gazabına uğradı,tavuklar sansarın.Köpekler kedilerin arkasında,kediler de epey kuş avlıyorlar.Değişik bir denge var aralarında.Yaa ne kadar güzel tüm hayvanlar var oh mis mis
Kavanoz saklayıp kapak almak daha ucuza geliyormuş annem öyle diyorYok ben atmaya kıyamam :)
Annem kışlık hazırlarken kavanozları hep satın alıyor, ne gerek var. Bu sene kararlıyım, ona yollayacağım.
Ekolojik denge olması gereken aslındaEvet ama hepsi birbirini avlıyor bir şekilde.Ördek tilkinin gazabına uğradı,tavuklar sansarın.Köpekler kedilerin arkasında,kediler de epey kuş avlıyorlar.Değişik bir denge var aralarında.
Kavanoz olmasa da biz camları ayrı biriktiriyoruz.Direkt çöpe atmıyoruz.Yok ben atmaya kıyamam :)
Annem kışlık hazırlarken kavanozları hep satın alıyor, ne gerek var. Bu sene kararlıyım, ona yollayacağım.
Bim'de eskiden kavanozda kornişon turşusu iki buçuk liraydı, boş kavanoz beş liraKavanoz saklayıp kapak almak daha ucuza geliyormuş annem öyle diyor
Çikolata kavanozlarını ben de geri dönüşüme koyuyorum ama diğer kavanozları koymuyorum hepsi ardiyedeGeri dönüşüme koyuyoruz biz.