- 7 Nisan 2021
- 11
- -2
- 1
- 28
- Konu Sahibi Esraemir61
-
Sakın öyle bir şey yapmayın. Ablam cahil aklıyla yıllar önce öyle uyku ilacı vermişti bebeğine. Bebek bir türlü uyanamadı. Doktora götürüldü doktor bile zor uyandırdı. O zamanlar çocuktum ama çok net hatırlıyorum yeğenimin ağzından köpükler gelmişti.daha yaşına bile girmeyen bebeğe uyku ilacı vermek ne kadar doğru olabilir kiMerhaba 5 aylık kızım var cok huysuz ve cok sinirli üstelik dogru düzgün uyku da uyumuyor doğal olarak beni de uyutmuyor sütüm yetetsiz oldugu için mama veriyorum ama yinede uyumuyorum uyku surubu almak istiyorum aklıma baska bişey gelmiyor siz ne önerirsiniz uyku sorununun düzelmesi için?
Teşekkür ederim mama veriyorum zaten sütüm yetersiz olduğu için inek sütüde veriyorum mecburenBenim bebeğim 25 aylık oldu hala uyku sorunumuz devam ediyor.Zamanla düzelir diyorlar.Uyku şurubunu çok sağlıklı bulmuyorum.5 aylık olmuş acaba yavaştan ek gıdaya mı başlasanız.Yatmadan yoğurt verirsiniz mesela.Bize doktorumuz o aylarda yavaştan başlamamızı önermişti.
Sakın öyle bir şey yapmayın. Ablam cahil aklıyla yıllar önce öyle uyku ilacı vermişti bebeğine. Bebek bir türlü uyanamadı. Doktora götürüldü doktor bile zor uyandırdı. O zamanlar çocuktum ama çok net hatırlıyorum yeğenimin ağzından köpükler gelmişti.daha yaşına bile girmeyen bebeğe uyku ilacı vermek ne kadar doğru olabilir ki
5 aylik bebege inek sûtű muűTeşekkür ederim mama veriyorum zaten sütüm yetersiz olduğu için inek sütüde veriyorum mecburen
Sütüm yetersiz olduğu için evet5 aylik bebege inek sûtű muű
Mama tercih edinSütüm yetersiz olduğu için evet
Inek sutu 1 yasa kdr vermeyin mamadan baska çare yok yakinda ek gida baslarsnz insallah gazi varsa doktora gaz ilaci sorabilirsinizSütüm yetersiz olduğu için evet
0-12 ay bebeklerin böbrek ve bağırsakları inek sütündeki yüksek protein emilimini gerçekleştiremez. Bağırsak ve böbreklerine zarar verebilir, bebeğinizin inek sütüne alerjisi olabilir.Sütüm yetersiz olduğu için evet
16 aylık bebelerime versem mi vermesem mı diye günlerdir düşünüyorum5 aylik bebege inek sûtű muű
Cocugu evlatlik verseniz. Hem o sabi kendisini isteyen ilgilenen seven bir anneye sahip olur. Hemde siz uyursunuz. Win win durumu.Merhaba 5 aylık kızım var cok huysuz ve cok sinirli üstelik dogru düzgün uyku da uyumuyor doğal olarak beni de uyutmuyor sütüm yetetsiz oldugu için mama veriyorum ama yinede uyumuyorum uyku surubu almak istiyorum aklıma baska bişey gelmiyor siz ne önerirsiniz uyku sorununun düzelmesi için?
Tesekkur ederimUyumayın , zor biliyorum ama geçecek. Süt yüzünden bebeğiniz rahatsız olabilir ek gıdaya geçin. Mama pahalı geliyorsa bebek irmiğiyle meyvelerle mama yapın. Ayrıca önce kendinizi sakinleştirin. Bebeğiniz sizin gerginliğinizden etkilenir. Göğsünüzde uyutun, bol bol konuşun, hergün sıcak duş aldırın. Eğer ediyorsanız bebeğinizin yanında kavga etmeyin. Siz ne kadar huzurlu olursanız bebekte o kdr huzurlu olur. Akşam 8,9 gibi ışıkları kapatın uyumuyor diye ışığı açmayın vücudu geceyi tanısın.
Ben mama veriyorum sütüm yetmedigi için ama anne sütü vermeye de özen gösteriyorum çevremdeki insanlar bir kac ay sonra bitecek bu uyku sorunu diyorlar gececek biliyorum daBebekler için mamalar ne için var.
Sütünüz hiç gelmeye bilir.
Mama verilir bebeğe inek sütü ne kadar ağır farkında mısınız.
Bebeğe uyku şurubu,inek sütü falan vermeyi bırakın.
Uyumasaniz da olur hangi bebek sahibi aile dört dörtlük uyuyo,işini yapiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?