• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizin kaç dalınız var?

canayakxixn

Bir Nefes&Düş Gibi
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
4.916
3
116
50
İzmir
Sizin kaç dalınız var?‏

Hayata tutunmak için kaç dalınız var?
Güçlü, heybetli bir çınarsınız belki, belkide 5-6 kardeşsiniz

Düğünde bayramda bir araya gelip cıvıl cıvıl olması ne güzel şeydir babaocağının. Hayata hazırlandığın, bir çok güzel anılarının gözünde canlandığı yerdir babaocağı.

Yuvadan uçup gittiğin gün derinden sızlar duvarları bile.

Zaman su gibi akıp geçer herşey yolundaysa, ya değilse?

Ya bir başınaysan gurbet ellerde, ya derdini anlatacak/sevincini paylaşacak bir kardeşin yoksa yanında.
fotocinar.jpg

Sen hiç güçlü bir çınarken, dalsız budaksız kuru bir ağaç gibi hissettin mi kendini?

Arkadaşlarının kardeşleri geldiğinde yada o kardeşime, ablama, abime gidiyorum dediğinde senin için sızladı mı hiç?

Sen annen,baban, kardeşlerin varken ÖKSÜZ-YETİM hissettin mi kendini?

Asıl olanın eşin çocuğun olduğunu, gerisini yalan olduğunu en acımasız bir şekilde farkettin mi hiç?

Canından parçanın kırk kat el olduğunu hatta elin bile ondan daha yakın olduğunu gördün mü hiç?

Peki sen gizli gizli ağladın mı hiç?
Uzaktan uzağa özenerek baktın mı başkalarına?

Seni hiç yaşarken gömdüler mi?

Bunca şeye rağmen dimdik ayakta kalmak, sımsıkı sarılmak gerekir elimizdeki dallara.

Benim üç dalım var. Eşim, oğlum ve ben.

Sizin kaç dalınız var?

Sen hiç güçlü bir çınarken, dalsız budaksız kuru bir ağaç gibi hissettin mi kendini?

Arkadaşlarının kardeşleri geldiğinde yada o kardeşime, ablama, abime gidiyorum dediğinde senin için sızladı mı hiç?

Sen annen,baban, kardeşlerin varken ÖKSÜZ-YETİM hissettin mi kendini?

Asıl olanın eşin çocuğun olduğunu, gerisini yalan olduğunu en acımasız bir şekilde farkettin mi hiç?

Canından parçanın kırk kat el olduğunu hatta elin bile ondan daha yakın olduğunu gördün mü hiç?

Peki sen gizli gizli ağladın mı hiç?
Uzaktan uzağa özenerek baktın mı başkalarına?

Seni hiç yaşarken gömdüler mi?

bu kısım tam beni anlatıyor ..kardeşlerimden ailemden uzağım..senağlama
ve burda o çınarı yıkamaya çalışan balta larla beraberim ..mafoldumben
burda benim dallarım eşim ve iki oğlum..opuyorumnanaktan

çok güzel teşekkürlerrr,ne güzel anlatılmış yüreğine sağlık
çok şükür hala dallarım var eşim,kızlarım,annem,kardeşlerim ama baba dalım kırıldı yıllar önce tamir de edilmez ki kırıldı artıkk

çok güzel teşekkürlerrr,ne güzel anlatılmış yüreğine sağlık
çok şükür hala dallarım var eşim,kızlarım,annem,kardeşlerim ama baba dalım kırıldı yıllar önce tamir de edilmez ki kırıldı artıkk

Bir yanımız kırık yada eksikte olsa yine de sımsıkı tutunabilmek hayata
:1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug: :1hug:

babam hariç şimdilik sevdiğim dallarıma tutuna biliyorum.
ama yaşlı dallar olarak,bizler daha ne kadar dayanabiliriz.mechul.henüz dallarımızı tutma imkanımız varken.tadını cıkaralım .son pişmanlık fayda vermez sonra.opuyorumnanaktan

ailesinden uzak oturan biri olarak
çok duygulandım inan.

ellerin içindeyiz
dallarımız bizden uzaktalar.

eski dallarım hep yanımdalar
yeni dallarada alışmaya çalışıyorum.

uzaktanda olsa tutunacağınız dallarnız var ama unutmayanki anneniz hayatta olduğu müddettçe asıl o çınar......ağacın gövdesi.... taki o melek olup gittiğinde nalıyosunuzki siz aslında daldınız ve artık siz o gövdesinziz benim 3 dalım kaldı artıkk kardeşim,eşim ve babamm.....allahım artık onalrın acısını bana yaşatmasın..ve emin olun uzaktada olsalar nefes aldığını bile bilmek yetiyo insana kıymetlerini bilinn

Back