- 10 Temmuz 2007
- 4.888
- 26
- 45
bende babasızım ama gerçek anlamda yitirmedim babamı ama benim için ölüden farkı yoktur malesef çünkü, yaşarken bile babam baba duygusunu doya doya yaşayamadım ben, hiç elimden tutp beni okula götüren bir babam olmamıştır benim, hiç beni ve kardeşimi alıp parka götüren bir babam olmamıştır, başım sıkıştığında arkamda olacak beni koruyacak bir babam olmamıştır benim, istemeye geldiklerinde hayırlısıysa olur verdim gitti kızım size emanet onun saçının bir teli benim için değerlidir diyecek bir babam, kapıdan çıkarken elinden öptüğüm bir babam, kardeşim sünnet olduğunda elini tutacak aslan oğlum diyecek bir babamda olmadı benim, eşimin ailesi tarafından türlü hoş olmayan şeyler yaşadığımda arkamda olacak bana kapısını açacak ben varken sana kimse zarar veremez diyecek bir babamda olmadı benim, çocuklarımın dede diyerek boyunlarına sarılacağı doğduklarında torunlarım diye şevkatle bakacak ilgi alaka gösterecek bir babam hiç olmadı benim ve yaşadığı halde babam olmadı benim bazen diyorum ölü olsaydıda yaşamıyor babam yaşasaydı böyle olmazdı diyebilirim diyorum bazende olsun aman yaşasın Allah gecinden versin diyorum ne olursa olsun babam işte 5 6 yaşlarındaki bir iki güzel anımla idare ediyorum iştesenağlama