sizin hayatınızda erteledikleriniz nelerdir?

esra3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2014
646
328
arkadaşlar atalet denilen eylemsizlik hali daha açık söylemek gerekirse TEMBELLİK:) başa bela bir durumdur..
sizinde şunu yapacaktım da fırsat olmadı,gunlerdır belkı haftalardır şu işimiz yapmadım dediğiniz durumlarınız var mı?
hadi beraber çözüm bulalım:KK71:

şekil A ben:)
mesala şu anda bir dünya işim var ben nette yazmayı tercih ediyorum:KK16:
ama şu an kalkıyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum:KK55:

Evi bok götürüyor, kalkıp temizlemem lazım. Çamaşır makinasına kirlileri koyup düğmesine basmam lazım. Eve gelince üstümü değiştirip oraya buraya fırlattığım kıyafetleri toparlamam lazım. Lazımda lazım... Kalksam yapacak çok şey varda kalkması mesele işte arkadaş :KK70:

Evi bok götürüyor, kalkıp temizlemem lazım. Çamaşır makinasına kirlileri koyup düğmesine basmam lazım. Eve gelince üstümü değiştirip oraya buraya fırlattığım kıyafetleri toparlamam lazım. Lazımda lazım... Kalksam yapacak çok şey varda kalkması mesele işte arkadaş :KK70:
demekkı yalnız degılım :KK54:
benım daha kotu,bulundugum yer kucuk bı ılçe ve butun bayanlar çok titiz,pat dıye gelen olacak dıye ödüm kopuyor.,mahçup olmamak adına ozellıkle oturma odamı,mutfagı derlı toplu tutmaya çalışıyorum:KK76:
zamanla butun ev pırıl pırıl olacak ıns.:KK25:

perdeleri yikamaliyim ama bekliyorum...
neden bekledigimi.bende bilmiyoruuum: )
ben de canım istemediğinde oda oda yıkatıyorum perdeleri,hergün 1 oda mesela.zaten ütü de gerekmiyor benim,fazla sıktırmadan ıslağıyla asıveriyorum:KK55:

ben de canım istemediğinde oda oda yıkatıyorum perdeleri,hergün 1 oda mesela.zaten ütü de gerekmiyor benim,fazla sıktırmadan ıslağıyla asıveriyorum:KK55:

basladim bugun sukurr... benimkilerde utu gerektirmiyor . benim sorun perdeleri yikamaktan ziyade ,temiz perdeleri temiz pencerelere takma takintim. illa camlari silip parlatmam lazim,penereyi silmisken kapilari da siliveriyim diyrum ve boyle uzayip gidiyor liste. bi perde nelere kâdir :KK66:

ertelemek kaybetmektir,günlük rutınleri hayatı anı kaçırmamak için ertelemek bence iyidir

arkadaşlar atalet denilen eylemsizlik hali daha açık söylemek gerekirse TEMBELLİK:) başa bela bir durumdur..
sizinde şunu yapacaktım da fırsat olmadı,gunlerdır belkı haftalardır şu işimiz yapmadım dediğiniz durumlarınız var mı?
hadi beraber çözüm bulalım:KK71:
var temızlık yapamadım hastaydım dıe evi b... goturuo

okumamam gereken kitaplar var, doktora gitmem lazım, sınava çalışmam lazım, sunum hazırlamam lazım, giymediğim kıyafetleri toparlamam lazım, çöp kutusu doldu boşaltmam lazım, kuruyan çamaşırları toplamam lazım, kaşlarımı almam lazım ve daha neler neler...

X